Manjše prsi in modrci
A tiste z manšjimi prsmi tudi vedno nosite modrce ali ne oz. jih nosite npr. samo poleti in pri tanjših oblačilih? Npr. meni osebno je to zelo neudoben kos oblačila in glede na to, da nimam ravno nekih dimenzij:-)) se mu pozimi navadno kar izognem! A je še katera taka?
(no, da ne govorimo o tem, da je tako in tako težko najti take manjše številke! :-(( )
Imam občutek, da imaš pa res majhne, da tarnaš o tem, da ne dobiš primernega modrca. Kakor jaz vem imajo veliko izbiro modrčkov od št. 70 naprej, ker jih kupujem za svojo hčerko. Poglej malo v Maximarketu, pa Nami ali v Emporijumu.
Sem pa za to, da se nosi modrček, ker so prsi pod majico videti lepše, sploh pod tanjšo, kot že sama ugotavljaš.
lp
Taja…
Nisi edina!
Jaz imam ponavad zmiraj podlozene modrcke tako da za enkrat “hvala bogu”se dobi marsi kaj takega!Z enim sm se posebej zadovoljna od Lisce,dala sem velik za njega ampak ni mi zal!
Rada nosim modrcke no.
Poglej tam kot ti je napisala Sariko!v BTC-ju sem ga tud ze dobila!
PA PA
Jaz imam povprečno velikost prsi in moram reči, da zelo slabo prenašam modrce. Saj vem, da se dobijo vseh vrst in modelov ampak najbolj srečna sem, ko pridem domov in vržem modrček dol. Mislim, da za v službo mora vsaka nositi modrc, ker da lepšo formo celemu telesu. Torej za “ven” imam vedno moderček doma pa nikoli.
Hej, Taja!
Jest tud nimam rada modrčkov, če se da, se jim izognem (zdej ne gre), doma pa sploh. Je pa odvisno od oblačil zgoraj!
Ker bojo moje boge, ko še T – ja neham dojit, bom pol prisiljena….
LP, Mateja
Hoj!
Imam majhne prsi in seveda se vedno srecam s tezavami, ko zelim kupiti modrc. Bi ze slo, ce bi bil moj obseg 70, tako pa je 80. Sorazmerno pa delajo, se zdi, tudi kosarice. Tako je tudi kosarica A lahko prevelika (Lisca), saj smo tudi tiste z manjsimi razlicne.
Najbolj mi ustreza Skinny, pri katerem kosarice niso tako mocno oblikovane, kot pri nekaterih drugih modelih ali proizvajalcih. Od vseh prodajaln pa sem ugotovila, da je Nama pravi nakupovalni raj za nakupovanje spodnjega perila. Aja, pod Centromerkurjem je prav tako majhna trgovinica s perilom, kjer lahko kupis svasta…
Kooblecem kaksno ozko majcko pa si pomagam tudi z blazinicami, s katerimi modrcek malo podlozim.
Pozimi pa, ce je le mogoce, kar brez. Majcka pa jopica cez, pa ni problema…
Veliko srece pri nakupih!
Oooo, jaz sem vam pa ful fous, punce.
Moje so tako velike, da ne morem bit brez modrca, ker me sicer vse boli, ko poskakujejo. Ne veste, kolk je to nadlezno.
Drug problem je, da so ful prevec narazen, tko da ne pasejo v obicajne modrce, sploh pa ne v tiste z zicko, ker so zicke prevec skupaj in me pol pri straneh vse zuli, v sredi je pa luknja.
Edini modrci, ki mi kolkrtolk pasejo, je ene par modelov od Triumpha, ki so valjda ful dragi, pa morda obcasno kaksen od Skinyja.
In da ne omenjam, kaksen problem je to sele pri kupovanju kopalk…
Jaz sem tudi rada brez modrčka, mam tudi majhne, ampak me načeloma ne moti, pa še lepše je če je oblečen, vsaj estetsko in bolj seksi tudi.
Če pa ga slečem pa to sigurno ni pozimi, ampak poleti, ko so majčke z in brez naramnic, pa okoli vratu za zavezat(ta modrc me pa res moti, ko ga okoli vratu zataknem, saj veste, tisti s plastičnimi naramnicami). Poleti uživam ko sem brez modrca, pa na razne oblekce tudi ne gre, ko je cel hrbet odprt, takrat sem brez, ker mi zaenkrat še stojijo. Kaj bo pa ko bom dojila vam pa še sporočim, upam da ne bo preveč hudo, če pa bo pa modrc gor in gremo, če ne bodo stale naravno bodo pa prisiljene, hehehehehehhe.
imam sporočilo za vse, ki nimajo normalnega (ne mislim nič slabega!) med obsegom in velikostjo košarice. Podjetje LINEE iz Zagorja dela v bistvu perilo po meri (prilagodi košarico obsegu), vendar ne vem, če se jih da dobit v trgovini, jaz kupujem kar pri gospe, ki prodaja na domu (na način “predstavitve”). Sploh pa majo ful lepo (in seksi!) perilo, cene pa so povprečne. Ta firma dela tud modrce za Natalijo Verboten.
Lep sončen dan vsem!
Jaz sicer nimam majhnih, mam 75b, ampak sploh ne morem bit brez modrca. Ratam kar nervozna, če ga nimam. Pa saj mi lepo stojijo, ampak ni pa isto kot če maš modrček-meni zgleda z modrcom bolj zapeljivo, pa moti me, če mi lahko dojki prosto poskakujeta:)
Jaz ne maram modrcev. No, za ven ga imam skoraj vedno, doma pa nikoli.
Js mam povprečje 80 C in brez modrca bi znorela. Zavidam vam kako ste lahko brez modrca! Aaaaa, meni bi se utrgalo. Čez poletje ni šans, da bi dala kako majco gor brez modrca spodaj. Groza. Js samo spim brez njega. Ker se mi zdi, da mi drugač kar nekaj skače, pa grozno neudobno se počutim. Ven pa itak nikooooli ne bi šla brez modrca. Pa moški pogledi, ko ti kr neki skače tam spod. Ne ne… se ne počutim dobro.
Se strinjam s Sinthijo, da v modrcu prsi boljš stojijo. Absolutno.
Forum je zaprt za komentiranje.