Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manjše prsi in nedrček

Manjše prsi in nedrček

A tiste z manjšimi prsmi nosite nedrčke ali so kakšne take, ki jih ne? A tudi manjše prsi potrebujejo oporo ali ni nujno? (no, poleti jih sama sicer nosim, sicer pa se jim raje izogibam, ker mi je to precej nelagoden oz. neprijeten del obleke…) Še kakšna taka? In kje nabavljate takšne manjše, npr. v MB?

Pri meni je enako. Jaz največ nosim tope iz mikrofile. Poleti pa, po smo vsi bolj lahkotno oblečeni ali pa takrat, ko nosim tanjše oblačilo, pa imam spodaj nedrček. V bistvu ga nosim bolj zaradi drugih kot zaradi sebe. Imam občutek, da se nekako “pričakuje” od ženske pri 30.-ih da nosi nedrček. Se pa veliko boljše počutim v topu. V nedrčku mi vse skupaj tudi čudno štrli – ker so majhni, so kot pri eni 13-letnici. Podloženih nedrčkov pa ne maram. V bistvu sem takšna, da še tisto, kar ima, rajši skrijem kot pokažem. V puberteti sem se zaradi majhnih sekirala, danes pa me čisto nič ne moti, da imam majhne.

Pri meni je enako. Jaz največ nosim tope iz mikrofile. Poleti pa, po smo vsi bolj lahkotno oblečeni ali pa takrat, ko nosim tanjše oblačilo, pa imam spodaj nedrček. V bistvu ga nosim bolj zaradi drugih kot zaradi sebe. Imam občutek, da se nekako “pričakuje” od ženske pri 30.-ih da nosi nedrček. Se pa veliko boljše počutim v topu. V nedrčku mi vse skupaj tudi čudno štrli – ker so majhni, so kot pri eni 13-letnici. Podloženih nedrčkov pa ne maram. V bistvu sem takšna, da še tisto, kar ima, rajši skrijem kot pokažem. V puberteti sem se zaradi majhnih sekirala, danes pa me čisto nič ne moti, da imam majhne.

Sama imam sicer poprečne prsi, a so mi ti topi tudi odkritje desetletja.

Če prsi ne potrebujejo res “konkretne” opore, so fenomenalni. Prsi so videti lepše, občutek je znatno prijetnejši kot pri klasičnih modrčkih, obenem pa se počutiš, kot bi bila brez njega.

jaz pa ker imam mjhne se brez modrca pocutim kot da sploh josk nimam, nobena obleka ne stoji lepo. zjutrej takoj mdrc gor. Razen ce sem sama doma. Sej ne nosim ful podlozenih, mal pa , da vsaj mal zgleda. Res mi je nerodno zarad tega.

Tudi jaz nosim modrček, ker mi drugače nobena majčka, pulover ne stoji o.k…

Če si ploh je res težko kupiti najbolj običajno majčko.

Pa seveda je tudi z modrci problem.

Samo poglejete, koliko modrčkov izdelujejo v št. 70 A. Skoraj jih ni.

Kaj čmo.

New Report

Close