Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Manjsi clanek

Manjsi clanek

Pozdravljeni. 2. liga starta 16. 4. v Rencah, 1. liga pa tedn kasneje.

Mi ( Orli) mamo po neuradnem razporedu v soboto cist prevec natrpan urnik, v nedeljo nic…Res, da mamo kr dolgo klopco, a mislim, da se stvar, ki se za zdaj sestavlja ni zacela dobro.. En kup dnarja , spet natrpani urniki in cim prej zakljucek, da bo dost vsega za reprezentanco..
Ce bo tko vsak vikend, mi odpovedujemo sodelovanje..Valjda namo spilal tri ***ceve tekme v enem dnevu.. Sj ma precejsno carobnost pri gostovanjih tut to, da prespimo kje… Ne zdi se mi fer, res ne,in mislim, da se se marsikomu ne..

In verjetnost obstaja tudi, da bo prva liga potekala v vseh boljsih (hokejskih dvoranah) igriscih, druga naj ne bi .. in celotna razlika placila celotnih stroskov med ligama? Obe ligi (ligi!) naj bi se cenovno razlikovali samo okoli 10.000 Sit! Pa kaj smo mi? Financerji prvi ligi in ostalim v zvezi?

Aja, pa morda ob tem se vprasanje ali kar vec vprasanj
? Kdo je odgovorni?
Kdaj bo skupscina?
Kje je razpored?
Racun znate poslat,, vse zaracunat, in vse izpeljati v koliksnem casu?
Kdo je prisostvoval pri zrebu za pokal? Ali je to tajna, ali zadeva to ekipe?
Fantje, ni nam vsec, da nas puscate v nevednosti!
Pa se enkrat, 3 tekme v enem dnevu? Pa kam se vam mudi?
Ko bi se vam tako mudilo tudi z seznanjanjem klubom o poteku stvari v zvezi, aja pozabu sm , Sustarsica ni, pa zveza brez PR-ja funkcionira..
In se to!:

Ali ste morda uredili kaksno medijsko podporo temu sportu, a smo se kej dolzni za nazaj in bo sel ves denar v blagajno zveze?
Pol se bo pa Fon enkrat sam odlocu in bo mejbi ksn clank sam od sebe objavu v Novicah al kej tacga..Pa se to bo, no skor zihr sm, sam prva Liga..
Fantje,ce ob vase skrivnostno delo v zvezi obrodilo dobrih rezultatov..okej super..nism skepticen in pesimisticen do vasega dela, a zmogli bi bolje opravljati svoje delo!!
Zveza brez ekip ni nic!!! Ali pac?
In poskusite vendar tudi vi opravljati vse skupaj do dolocenega datuma, ne samo 14 dni prej, ker se zgledujete lahko samo po vasih ultimatih do nas-namrec kdaj je potrebno placat ligo!!!

Brez zamere in zelim vam naprej vso sreco!!!

aja, crevo, a vi lahk poveste kok mate za placat prvo ligo?

tenks

pojma nimam!ampak mislm da je manj kot 300.000 tisoč.To ti ne morem povedat sto posto ampak vem pa da številka ne presega 300.000.
sorry.

jah, valda je kle vazn kok prestopov in od kod mate, ampak osnova mislm da tm okol 220,230 tisoc

Ej sej glede dvoran pa to ane.Jst bi pa osebno raj igral na mejhnih igriščih.
Sej,če tko pogledaš,ko so vsi Renatota šinfal pa to ne (dobr sej pojma nimam kaj se je vse dogajal oziroma kaj se ni) ampak razpored je bil uzuni že 3 mesce prej. Kje pa bo igrala 2.liga.Jst sm pa fejst skeptičn na kakšnih podlagah se bo igrala 1.liga (oz.po tanovem extraliga).Bled?zalog?ljubljana? mal me skrbi to so samo plošče nč podlage za in-line.Ok Jesenice pa dolenske toplice majo dobr zrihtan.Mah ne vem no,pustmo se presenetit.

Lansko leto je bilo v ceni med 1 in 2 ligo sam 10000 razlike ker je bla sam v prijavnini razlika ker sodniški stroški mislm da so bli enaki ker je blo enak ekip!

LP

račun je tak:

prijavnina 1b liga 90.000 sit
sodniški stroški 95.000 sit
zdravniška pomoč 25.000 sit

skupaj 230.000

men ni nič jasn,razn tega, da zgleda eden denar za sp v avstriji!!

lahko ti odgovorim na vprašanje glede žreba za pokal, žreb smo izvedli člani izvršnega odbora

Kakor sem jaz slišal je bil žreb opravljen korektno.

Res je da je vse skupaj bolj tko in da organizacija ni na nivoju kot bi mogla bit. Poglejte kok tekem je in kolk je treba plačat. Na Lukovci v zimski ligi je bilo manj za plačat, več tekem, pa še za zmago si dobil neki denarja. Ne vem koga financiramo? Reprezentanco? Naj da dnar kdor hoče!!!

Druga plat: dokler nas je dost, ki v tem športu uživamo in smo pripravljeni tekmovati pod takimi pogojo to pač tako bo in nimamo kaj. Ko bo nekdo medijsko pozornost usmeril bo tud več sponzorjev, do takrat pa bo tko k je, da intuzjasti plačujemo reprezentanco, zvezo…

Bravo Jack!!

Zagreti, kokr smo eni za ta šport, bi mogl bit tut vodilni v zvezi, ja?

Jah je tko, k je, placal bomo tisti, k bomo hotl igrat, ampak da bi mi enkrat konc sezone vidl Bilanco stanja in izkaz stanja zveze, to, to bi pa bil uspeh!!

Ja Bincenzi bi se kr strinju s tabo!Kar se tiče finančnega poročila in dnarja nismo vidl še nobenga paperja ampak mislm da črno na belem ne bomo nikol tko da počakmo kaj bo letos če bo res kej bol zdej ko je še Seme zravn, drgač pa bomo moral klubi enkrat skupi stopt pa ne sam tle na forumu pa mal zaropotat!Ker tkole naprej ne bo pelal da se 14 dni pred sezono še nč ne ve sam to da bomo šli u Renče ! UUAAUUU ful dobr!
Sj prva liga naj bi se pa skor sam u halah igrala-apmak poleg Jesenic k ma plastiko jst mislm da jih bodo ornk skurcal k u halah so prou kurčeve plate spodi!!Bodo mel še slabi k na asfaltu!

Kaj pa vi praute za podlage (Bled,Slavija,Tivoli…)

Evo nekaj informacij, ki so mi prišle na uho…
Torej 1.A liga se bo igrala na Bledu, v Zalogu, Dolenjskih Toplicah in Vodicah (pa še nekje sam ne bi vedel iz glave – morda Gradiant samo nisem prepričan), finale mislim da na Jesenicah…

1.B liga pa se bo igrala v Renčah, na Bledu, v Vodicah, Zalogu in Slovenskih Konjicah, finale pa bo v Renčah…

To je to … kar se tiče podlage v ledenih dvoranah je po tleh pač beton in drsi… to je vse kar vem..

KAR ZADEVA PODLAGE:

JESENICE *****
ZALOG ,BLED ***
TIVOLI **

jah mislm,da so tako bled,zalog kot tivoli isti *******.

ja mislm da so mel fantje na zvezi dost cajta v teh letih da se zadeva dvigne na visji nivo in kaj je, razn tega da se ne igra na “makedamu” v kocevju je bolj ali manj vse isto, sam da se kupcek za reprezentanco zbira, v katero je pol vpoklicano par lenuhov ki bl na tribune gledajo med tekmo, kot pa na igrisce… sezona je pred vrati nobenmu nc jasn kdaj pa kako, samo neke “neuradne informacije” tistih parih ldi ki kej zvohajo… dobro vodenje lige ni kaj…

se glede semeta, ko se je inline zacel pri ns (96 leta) se je prisesal na eno ekipo ki je igrala do 15 let (po prvem turnirju je prec k njim steku pa se neki silu glede sponzorstva, drese so cakal najmanj 6 tednov, njegov ime je ekipa nosila od drugega turnirja naprej (blo je ene 8 turnirjev na izpadanje, in je bila samo enkrat slabse uvrscena kot 3, in v finalu potem 2) mislm da bo isto…

Vsi sam neki mislmo!dejmo počakat pa bomo vidl kaj bo.Glede reprezentantov si pa lahko samo tiho,ker dokler ni bolših so te najbolši kar so lahko pač.Ne vem,kdo je zate lenuh.Vsi,ki so bili na prvenstvu so dali vse moči od sebe.Glede Štefana semeta bomo pa videli kaj pa kako.Ko so bili gor Oven pa teli so vsi govoril kako je blo pr semetu dobr,pol je zdej piksi semeta prpelu ga že vsi šimfate.Mislm mal se umermo vsi skupi.

:)))

crevo a ti dobivas procente od zveze da jih tok brans… res je dobr rect “pocakmo do konca sezone”, umes jim pa se mal dnarja dejmo za vodenje lige, ki ga potem spet nau nikjer…

Ja procente dobivam windtalkers in to zelo velike.Jst nobenga ne branm sam pravm,da počakmo pa bomo vidl,če bo kej bolš.Lanski pokal so takoj nardil recimo.Vsaj neki. Če maš pa kakšno dobro idejo lahko pa pokličeš Semeta in mu to poveš.Kukr njega poznam,bi ti znal prsluhnt.

Jst se strinjam s tabo črevo-letos je treba počakat ker kot mi je bila vsa stvar predstavljena-mediji, turnirji, po obletnica 10-let in-line hokeja v tivoliju itd., pa zamisel o mednarodni zimski ligi pa tako naprej mislm da so ideje zdrave in da jih bo treba izpeljat samo dejansko dejmo jim cajt je pa res da se zadeve iz preteklosti vlečejo in še vedno mečejo slabo luč na zvezo-letos bo še treba počakat-potem pa se bo dejansko videlo ali so na pravi poti in mož beseda!!!Ne smemo pa vnaprej kogar koli kurcat-edino kar je bi razpored res lahko bil zunaj že malo prej!

Toliko o tem-to pa je seveda samo moje mnenje!
Vi pa lahko seveda poveste svojega!

ma fora je mislm v tem, da so hotl do zadnga trenutka najbolj ugodne vrjante za igrišča dobit. A letos je 10 letnica al kaj?vidš tega pa nism vedu.#79 a mi daš tvoj mail prosm?

Zakva rabš?

Povej kam naj ti ga pošlm

gor ga napiš na forum

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close