Manjši pralni stroj
Če ne rabiš manjšega zaradi prostorske stiske, kupi normalnega z možnostjo polovičnega pranja, ker so manjši stroji praviloma tudi dražji, s tem da je bistveno manjša izbira oziroma je pri nas praktično sploh ni. Sploh pa manjše dimenzije ne pomenijo nujno tudi manjše zmogljivosti.
Ne vem, kako ima po novem to rešeno Bosch, jaz imam že nekaj let star stroj, ki uradno sicer nima polovičnega pranja, je pa tako, da če hočeš normalno oprano perilo, moraš pritisniti pranje I in II. Za pol stroja pa zadostuje I, torej je kot polovični program.
Kaj pa če bi ji ti oprala ???
Jaz sem tudi sama, moja soseda mi vedno ponuja pranje v njenem stroju (moj občasno štrajka) ker trdi, da se mi nikakor ne splača kupovati svojega samo zase in da bi bilo itak najbolj učinkovito, da bi imeli pralnico – en stroj v bloku (nas je 20 stanovanj) , no sušilnico itak imamo.
Ne vem, če je na trgu sploh še kak stroj s tipko za polovično pranje, ker so tudi tisti ta poceni s senzorji za uravnavanje količine vode glede na težo perila … Tako da naj gleda predvsem na to, da ji bo enostaven za uporabo.
Mama pa v nobenem primeru ne vem, če je dobro, da sama prestavlja pralni stroj, naj bo lahek ali težek.
Kaj pa če bi ji ti oprala ???
Jaz sem tudi sama, moja soseda mi vedno ponuja pranje v njenem stroju (moj občasno štrajka) ker trdi, da se mi nikakor ne splača kupovati svojega samo zase in da bi bilo itak najbolj učinkovito, da bi imeli pralnico – en stroj v bloku (nas je 20 stanovanj) , no sušilnico itak imamo.
[/quote]
Kaj pa če je hčerka v Piranu, mama pa v Lendavi? Pa tudi le iz enega na drug konec mesta nositi umazane gate nekako ni najbolj praktično.
Avtorica, drugače pa glej Indesit, včasih jih je imel rudi Candy; ne vem, če jih ima še.
Mi smo trije, pa bi prenesel stroj še enega člana. Imam namreč Beko, 47X 62 cm, mogoče sem kakšen cm narobe izmerila, je ožji model od klasičnega, zmogljivost 7 kg. Super stroj!
Imela sem Candy, ravno tako ožji model, katastrofa, v času garancije ga je pri centrifugi razneslo. Mislila sem, da se ruši kopalnica. Za zamenjavo sem dobila ta stroj. Res sem zadovoljna.