Manzara.si
Narocila enkrat-zadnjic.
Privlacne fotografije, ko pa dobis skatlo te odnese ze mocan vonj po kemikalijah. Plastika ranga cunjic za kopije barbik. Groza.
Vracala nisem, smo pa iz tistih pvc puloverjev sesili nekaj traparij za hcerine puncke-igrace. Materijal potemtakem cenejsi kot v svetu metraze (haha) ceprav dalec od tega, da bi bilo zdravo nosit-po mojem pade na vseh testih).
Obleces pulover in ti gredo vsi lasje v zrak od staticne elektrike, v pol ure (nisem testirala) po mojem ze smrdis …
Saj se mi je zdelo, samo mi stalno na fb-ju to meče, pa še nikoli nisem kliknila gor.
[/quote]
A na fbju adblocker ne dela? Ne vem, ker sem fb že davno skenslala. Sicer se je pa včasih dalo nekaj nastavit, imaš opcijo Why am I seeing this ad? ali nekaj takega in potem nekje odkljukaš da te to ne zanima.
Slike na spletu so ful lepe. Jaz sem hotela kupit eno svečano obleko, več jih je bilo takih, ki so mi bile všeč, cena je bila res nizka. K sreči sem videla, da je možno iti v skladišče, tam nekje v Šentvidu in jih lahko pomeriš.. Še sreča.. Bila sem čisto razočarana. Obleke čisto drugačne, kot na slikah.. Cenen materijal, zmečkane, čisto druga čipka, čudno našita in sešita..
he he he kaj pričakuješ od trgovine s tako obupnim fotoshopom : ))))))
https://www.manzara.si/legice/skinny-kavbojke-z-visokim-pasom-romona-crne