Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manzara spletna trgovina, je ok?

Manzara spletna trgovina, je ok?

Kdor je že kupoval v spletni trgovini Manzara, ali so ok izdelki? Me mika par stvari, pa si ne upam. Je kot na slikah? Je ok kvaliteta?

Hvala

To je aliexpressroba, ki se prodaja po dražji ceni. Material ni kvaliteten, če pa rabiš nekaj na hitro (da ne čakaš 1 mesec), je morda v redu.

Nisem še nikoli naročala pri njih.

Kitajska roba, ki je tu 2-3x dražja. Ni kvalitetno. Isto sranje kot Nižjecene. Enkrat sem naročila, na sliki, res lepe bele kopalke, a dobila raztegnjene gate za stare mame,. ☺️☺️☺️ Pa drug model. Ne priporočam.

Pač roba iz aliexpress. Če se ti ljubi čakati, pojdi na aliexpress in si tam najdi kaj podobnega ali enakega. Ker na aliexpress dobiš za par €€€ in ti ne bo toliko škoda denarja kot pri Manzari.

Nikakor ne naročaj od Manzare. Draga a plastična in nekvalitetna roba. Pa še smrdi.

Najlepša hvala vam za odgovore, zelo ste mi pomagali, da se ne zafrknem. Zlati ste!

Ne. ne priporočam. Kitajska roba,številke sploh ne štimajo. Zelo nekvalitetno. Točno to kar zgoraj pišejo. Dvakrat naročila,obakrat se opekla.

Imajo kitajsko robo,premajhne številke,večina sešita iz sintetike.Ne vračajo kupnine nazaj,ne javljajo se na telefon.Goljufi.Čim bolj stran od njih.Na TEMU najdete 10x ceneje in iste artikle,ki jih na MANZARI ponujajo.Ne nasedajte na fotografije oblačil,ker niso realne.Ko dobite paket,vidite,da je vse za nič…Čisto so me razočarali.Svojega denarja nisem nikoli dobila nazaj.Ogoljufali so me za 70€.

New Report

Close