Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mar res

mar res

Mar res ne

Ne obćutiš*?
..večer…vedno globje….znova in znova….kot nekakšna stalnica…kot cikel, ki se ga enosatvno ne moreš več znebiti….večer..sanje…zvezde..luna….kako malo je treba…za srečo…
Saj c+vem…..pomisliš, to nikamor ne vodi..pa res ne ?.
Zakaj pa si potem pustila tisti mali prazen prostor med besedami ….prostor, ki mi daje sanje…..
priznam…..hoćem stran….pa ni resitve,,, spet si tu…v mojem življenju….
tokrat ni povabilo na kavo.,,,tokrat te hočem…..

Pa ti….kaj tudi ti ne moreš z mislijo, da me ni?
naj priznam…. kaj delaš z mano…..
In tako….ponovno ti je uspelo…. Podarila si mi nekaj ur sanjarjenja….
Pogrešam…Tebe…..glas tvojih misli…..črke na ekranu…. Vse. …..še najbolj pa pogrešam tisti občutek iskanja tebe v meni…..ter obratno….. Pogrešam občutek hrepeneja zaradi sanj…. da bi me imela rad…..vedno….

http://www.youtube.com/watch?v=Bum8QTyoUgU

leta letijo - iščem stevardeso

..rada..saj te imam rada..v sanjah,v mislih..nič ne kalkuliram,kdo si, kaj si..ampak tukaj si..na sprehodu z mano v mislih..rada bi,najraje,da mi bereš misli..takrat bi bilo najlažje..za oba..Prebral bi moje misli,in bi obdržal del, kateri si želiš! Vem,da bi ti bilo všeč..ta način je težji..razumi..
(komentarji..itd.smrc)..saj je lep ritual pred spanjem,napisano..dvosmerno.
Zamišljam si te, kako pišeš..v večeru..zaskrbljen..mogoče zmeden.. verjemi,jaz nič manj..ti se ne oziraš,meni so pa nalomljena krila..a veš, da sem si upala..veliki razpon besed..sanj..tebi..tebi..;ali veš to?
..ne bodi 🙁 ,prosim! Vzami mojo dlan,in jo položi na lica..:))
..nekoč vedi,če še boš želel..pusti čas..nekoč..se bosta pogleda srečala.Nikoli nisem tako,prisežem..razmišljala o pogledu,četudi na daljavo..nekoč,če ohraniš vse lepo,izrečeno,držati in obdržati,kot dobro..upanja,vsaj male želje se uresničijo..moraš verjeti v to..ker jaz da.
En široki nasmeh mi podari,ta trenutek,in greva na sprehod v noč..škoda je zamuditi jeseni,biti prikrajšan čutov zaradi kogarkoli..primem te za roko,in v tišini,korak za korakom..dva nasmeha v noč..všeč nama je tako..
..poskusi ujeti moje misli..podarim ti jih..z blagim nasmehom na obrazu,gledam v ekran..in ti želim res lepe,lepe sanje..in ta nasmeh odnesem tudi na svojo blazino sanj..mehko bo,prijetno,toplo,dišalo bo po tebi, dišalo bo po meni..
..zamišljam si te z nasmehom na obrazu..in to mi je najlepše darilo..za lahko noč…meni zelo lepa uspavanka..podelim..iz srca…:)..nočko..
http://www.youtube.com/watch?v=Ds8EL9Kizic

New Report

Close