Mar sanjam in ste si začeli umivati roke in razkuževati.Delate tisto, kar ste meni veš čas govorili, da nima m prav.
Zgodilo se je neverjetno in nemogoče Potrdile so se moje življenjske teorije in prakse, da imam prav Jaz in samo jaz. Vsi osebki dosedaj so me prepričevali, da ni normalno, če za nekom, ko gre sra…… in sca…. na wc pa si ne umije rok ali pa tudi če si jih, da za njim razkužim in umijem kljuko. Nikoli mi ni bilo normalno, da primem njegov dr ek iz kljuke in to velja tudi za vse druge kljuke v supermarketih, trgovinah, skratka povsod kamor seže čoveška umazanija in človeška roka. Tudi to mi ni normalno, da bi se usedel na stol, na katerega se je prej usedel osebek, ki si hlač ni preoblekel že 14 dni ali pa je na stolu sedela ženska v krilu in s posr….in posc… gatami. Ali ko sem šel na sendvič v trgovino, pa je una ženska v salamo pa kruh kašljala. Sem se obrnil pa šel drugam. In še in še milijone primerov bi lahko naštel. Sedaj vas je covid 19 naučil razkuževanja, umivanja rok in riti in še več, nočenja mask in rokavic. Sam veliki šef ima masko gor in nihče se nikomur več ne smeji Izza mask gledajo dvoje prestrašenih in zaskrbljenih oči. Že več dni razmišljam, kaj od tistega ki je bilo še včeraj nenormalno je čez noč postalo normalno in zavezujoče. Država te tepe, če ne narediš tistega, za kar so mi celo življenje govorili, da nimam prav. Welcome to my party.
Jaz se nikoli nisem, pretirano umival roke in se rad po nosu vrtam in sem prenašalec. Treh virusov, sem večkrat na infekcijski, da ugotavljajo, ne vem kaj…da vse okužim, jaz nikoli ne zbolim..virusi radi simbiozo naredijo v mojem telesu, čeprav sem res malo packa in rad smrklje jem…Umivam se, da ne bo pomote, zjutraj in zvečer.
Saj vrtanje po nosu, lizanje smrklja, pitje lastnega urina je sploh koristno in zdravo, za sabo. Imajo neprecenljiv vir že izdelanih protiteles.
Včasih so se na zvit gleženj poscali, dali obkladek z urinom, je takoj delovalo. Itn.
Danes pa z lastnim urinom zdravimo celo hujše bolezni. Precej uspešno. Samo dohtarjem ne smemo povedati, čeprav oni počnejo isto.
Narobe svet, kar je dobro in celo odlično, moramo skrivati.
Saj vrtanje po nosu, lizanje smrklja, pitje lastnega urina je sploh koristno in zdravo, za sabo. Imajo neprecenljiv vir že izdelanih protiteles.
Včasih so se na zvit gleženj poscali, dali obkladek z urinom, je takoj delovalo. Itn.
Danes pa z lastnim urinom zdravimo celo hujše bolezni. Precej uspešno. Samo dohtarjem ne smemo povedati, čeprav oni počnejo isto.
Narobe svet, kar je dobro in celo odlično, moramo skrivati.
[/quote]
Saj dohtarji vedo. Marsikatera krema vsebuje ureo.