Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maraaya

Maraaya

Poslušam naša evrovizijska predstavnika Maraayo in mi je čedalje bolj všeč. Zdaj sta naredila še spot z Marjetkinimi učenci, ki je tudi odlično sprejet. Res sta se potrudila in letos bi se lahko zelo dobro uvrstili. Uživajte ob poslušanju. https://www.youtube.com/watch?v=dasvfQGvb9E

Zelo všečno!

Super, super in še enkrat SUPER!

Marjetka in Raay sta sposobna, ustvarjalna in znata!

Vidite kje je posnet spot? Zame je to sramota. Videospot je pa drugače lušten,samo lokacija…
Marjetka naj pa sname tiste slušalke in bo prav znosna. Komadu pa ni kaj za oporekati.
Je pa to samo moje mnenje

Meni je samo njeno spakovanje grozno. Kot bi se ji srat mudilo, pa ne more. Če je ne gledam, mi je glasba všeč.

Ne bo snela slusalk, je ravno danes povedala, da so njen zascitni znak. Celo nasprotno, potalala jih bosta se drugim.

Kakšna sramota?

Posneto je na Dunaju, kjer bo potekala Evrovizija.

Super je! Večkrat gledam, še BOLJ mi je všeč.

Inovativno in ustvarjalno!

Čista DESETKA tole!

Ta verzija z otroci mi je boljša od originala 😉

Meni sta specialna, res. Toliko dobre volje, energije in pripravljenosti pokazati nekaj dobrega, čeprav so časi, kakršni so. Zame po svoji prizadevnosti najbolj dostojna zastopnika Slovenije na Evrosongu do zdaj. Pesem je pa tako dobra.

No, meni se pa zdi, da je na posnetku ob 03:40 minuti prisotna tudi Loreen iz Švedske – zmagovalka Evrovizije 2012 🙂

Dobra reklamna poteza. Vzameš seboj avtobus otrok, starši bodo sigurno širili posnetek, saj so otroci gor. Ni kaj, kapo dol- znata 🙂

Ja zdaj so za majhen dnar naredili precej promocije. Pač ciljajo visoko in po vaših komentarjih sodeč so zadeli.
Meni sta drugače onadva antipatična, sploh marjetka… Ampak komad pa gre v uho, kar je pri teh evrovizijah najbolj pomembno.
Mislim, da sta top10 material.

Dej slovenchica nevoščljiva, no-iz tvojega zapisa se najprej prebere to. Ja, znata – ugrizni se v rit, če se lahko !

ne morem gledat videospota, ker tako trese s kamero, da me vse mine

Prvič po dolgem času bom gledala EVr.ker mi je pesem res všeč.

To je Nika Zorjan:)))

New Report

Close