Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maraaya vs Nika Zorjan kdo laže

Maraaya vs Nika Zorjan kdo laže

Nika Zorjan trdi da niso bili plačani ZZZS prispevki, Raaj doo trdi, da sploh ni delovnega razmerja sklenjenega z njo.

Kaj se dogaja? Zakaj pranje umazanega perila v javnosti?

Odgovor na objavo uporabnika
kaj se dogaja, 26.05.2025 ob 14:47

Nika Zorjan trdi da niso bili plačani ZZZS prispevki, Raaj doo trdi, da sploh ni delovnega razmerja sklenjenega z njo.

Kaj se dogaja? Zakaj pranje umazanega perila v javnosti?

Ne poznam ljudi in nimam mnenja.

Nekam čudno vse skupaj…gledam poslovne bonitete in firma od Maraya ni označena kot nepredlagatelj rek obrazcev ali davčni dolžnik. Tako, da, ne vem, o čem govori Nika Zorjan?  Na prvi pogled bi rekel, da gre za neko izsiljevanje z njene strani. Onadva pa tudi, ne povesta jasno…skratka, mutijo vsi. Počakajmo.

anonimno766, 26.05.2025 ob 15:11

Nekam čudno vse skupaj…gledam poslovne bonitete in firma od Maraya ni označena kot nepredlagatelj rek obrazcev ali davčni dolžnik. Tako, da, ne vem, o čem govori Nika Zorjan?  Na prvi pogled bi rekel, da gre za neko izsiljevanje z njene strani. Onadva pa tudi, ne povesta jasno…skratka, mutijo vsi. Počakajmo.

Čudno je, da Zorjanova ne bi vedela kaj je pogodba o zaposlitvi in delovno razmerje. Ve kaj so avtorske pravice?

Tale spor razumem tako, da imata obe strani nekako svoj prav. Zorjanova je očitno delala preko s.p. za njih z elementi delovnega razmerja. Zato bi jo morali redno zaposliti in ji plačati prispevke. Pa je niso in takšno je sedaj stanje. Zato bo lahko to dosegla s tožbo.

Za boljše razumevanje je nekaj napisano tu v podobnem primeru;

https://www.mojmalipravnik.net/index.php/objavljeni-odgovori/zaposlovanje/1168-preko-s-p-samo-za-eno-podjetje-delam-ze-8-let-podala-sem-odpoved-jih-lahko-tozim-za-povracilo-prispevkov-za-nazaj

Informatorka, 26.05.2025 ob 15:55

Tale spor razumem tako, da imata obe strani nekako svoj prav. Zorjanova je očitno delala preko s.p. za njih z elementi delovnega razmerja. Zato bi jo morali redno zaposliti in ji plačati prispevke. Pa je niso in takšno je sedaj stanje. Zato bo lahko to dosegla s tožbo.

Za boljše razumevanje je nekaj napisano tu v podobnem primeru;

https://www.mojmalipravnik.net/index.php/objavljeni-odgovori/zaposlovanje/1168-preko-s-p-samo-za-eno-podjetje-delam-ze-8-let-podala-sem-odpoved-jih-lahko-tozim-za-povracilo-prispevkov-za-nazaj

Zorjanova bo težko dokazala da je toliko let po 8 ur na dan delala za Raaj doo. Če je vmes izstavila račun še komu drugemu pa itak nima šans da zmaga! A bo v naslednji novici zahtevala še bolniško in regres?

Ne bo šlo, 26.05.2025 ob 16:07

Zorjanova bo težko dokazala da je toliko let po 8 ur na dan delala za Raaj doo. Če je vmes izstavila račun še komu drugemu pa itak nima šans da zmaga! A bo v naslednji novici zahtevala še bolniško in regres?

Bo, bo dobila bo vse. In prav je, da dobi!

Naj zmaga pravica v tem primeru. Vsaj tokrat!

Nekaj v tem smislu, ja.  Predvidevam da je Nika Zorjan želela prekiniti pogodbo z njima dvema in nato se je zapletlo, najbrž so kakšne klavzule ali kaj podobnega.  Nato je poskušala z grožnjo plačila prispevkov in mislila, da bo s tem izsilila boljše pogoje prekinitve.  Namesto tega sta una dva ponorela ji dala izbrisati videe.

Kar se tiče elementov delovnega razmerja pa ni dovolj, da nekdo opravlja delo samo za enega delodajalca, to je premalo.  So zraven še drugi pogoji.

dlje časa trajajoče delo, ki ni opredeljeno z roki izpolnitve,
    vzpostavitev podrejenosti med delavcem in delodajalcem (ki nastane, če npr. delavec konstantno dobiva delo in navodila le od enega delodajalca),
    izvajanje del in nalog je vezano na določeno osebo, ki mora delo opraviti osebno,
    delavec je vključen v točno določen delovni proces, običajno na sedežu delodajalca in v delovnem času, ki velja za ostale delavce (8 ur),
    delavec uporablja delovno opremo in ostala delovna sredstva podjetja

Kako , ne razumem, nič nimata z njo, posnetke sta ji pa zbrisala z Youtuba ?

ne nas hecat no !

Astrologija Ema Kurent je na FB rekla, da Nika Zorhan tud ni vredu in da se je varnostni javnost čisto popolnoma nekritično postavila na stran Nine Zorjan in da naj o tem odloča sodišče.

Po moje so se vsi ljudje res z njo poistovetili v značilnem slovenskem naivnem  sočutju ne glede na realnost.

Kakorkoli.. Te dva Marejevca sta meni od nekdaj smotana.. Pozresna na denar tudi, ogromno znanih glasbenikov se je postavilo na stran Nike, niti eden, vsaj javno ne, se ni postavil na  stran Maraaye.. Marjetka se na soli njunih otrok s tezavo kaj zastonj zapoje.

laze nika zorjan in njen odvetnik…vsak ki ima mali pojma o tem da laze nika..tk pac je

naj onadva izgubita, 26.05.2025 ob 16:14

Bo, bo dobila bo vse. In prav je, da dobi!

Naj zmaga pravica v tem primeru. Vsaj tokrat!

dobla bo kurac v čelo…ne morem verjetj da se je terba poleg tega da sta jo nategnila maraaya pustila se nategniti odvetniku in svojemu svetovalcu…terba

Ppoo, 26.05.2025 ob 17:25

Kakorkoli.. Te dva Marejevca sta meni od nekdaj smotana.. Pozresna na denar tudi, ogromno znanih glasbenikov se je postavilo na stran Nike, niti eden, vsaj javno ne, se ni postavil na  stran Maraaye.. Marjetka se na soli njunih otrok s tezavo kaj zastonj zapoje.

No ja, ampak pri teh “podporah” ostalih glasbenikov je treba biti pazljiv.  Vovkova (vsaj predvidevam) služita neprimerno več kot razne Grošeljce in Rebeke, ki morajo na svojih IG prodajati razna kitajska jajca zato da pridejo skozi mesec.  Že zato je jasno, da tem babam gresta Vovkova v nos.  Slovenec Slovencu oprosti vse, samo zaslužka ne.

Maraja  sta podenj od podnja,na vseh področjih.

Julij Cezar, 26.05.2025 ob 17:42

laze nika zorjan in njen odvetnik…vsak ki ima mali pojma o tem da laze nika..tk pac je

Pa Ravno ti, Cezar, očitno pojma nimaš, o čem govoriš. Prepusti zadeve tistim, ki se nanje spoznajo. Jaz se ukvarjam prav s tem področjem, pa nimam dovolj podatkov, da bi lahko rekla, kdo bo zmagal v pravdi. Če bi bilo tako enostavno, bi ljudje lahko k branjevkam hodili razčiščevat probleme in ne bi rabili sodišč.

Vsi trije imajo plehko glasbo, to je dejstvo. Nobene globine, živosti, prodornosti, ne poznam nobenga komaga od nobenga.

A za Niko sumim, da ni tako nedolžna kot se dela. Človek, ne glede na to, ali je bogat ali reven, ki prevozi rdečo luč in jo briga za nasprotne voznike, je zame sebičen, nestrpen in neučakan. Taka oseba je pridobitniška in v njej ni nič ljubezni. Le strah in pridobitništvo. Ali pa je morda zelela pokazati, kdo sedi za volanom? Da smo ja vsi videli rozast napis na avtu.

Anonimno689, 26.05.2025 ob 18:51

Pa Ravno ti, Cezar, očitno pojma nimaš, o čem govoriš. Prepusti zadeve tistim, ki se nanje spoznajo. Jaz se ukvarjam prav s tem področjem, pa nimam dovolj podatkov, da bi lahko rekla, kdo bo zmagal v pravdi. Če bi bilo tako enostavno, bi ljudje lahko k branjevkam hodili razčiščevat probleme in ne bi rabili sodišč.

kaj blizis bebec?ti se na to spoznas kot zajc na boben….nika zorjan…oz neka racunnovodska druzba je ugotovila da nika dolguje fursu in spizu 130000 jurjev…ker furs je glup ne?in je nika ze v navalu postenost ze naredila samoprijavo na furs?oz je prijavila marayoo?dej ne bluzi…nika je tipicna slo goljufinja ki se ne drzi pogodbe in zdaj preki medijskega linca in mesanja dreka zeli isiliti  da je bila v delivnem rszmerju?sodisca bodo ugotavljala kaj?sodnikinimajo glih tok blage veze kot ti…debil neumni

Julij Cezar, 26.05.2025 ob 20:29

kaj blizis bebec?ti se na to spoznas kot zajc na boben….nika zorjan…oz neka racunnovodska druzba je ugotovila da nika dolguje fursu in spizu 130000 jurjev…ker furs je glup ne?in je nika ze v navalu postenost ze naredila samoprijavo na furs?oz je prijavila marayoo?dej ne bluzi…nika je tipicna slo goljufinja ki se ne drzi pogodbe in zdaj preki medijskega linca in mesanja dreka zeli isiliti  da je bila v delivnem rszmerju?sodisca bodo ugotavljala kaj?sodnikinimajo glih tok blage veze kot ti…debil neumni

Cezar, glup kot bosanski kurac. Rusyi bodo zasedli Kijev marca 2022. Tvoja trditev, psihič.

Sem videl story,da so piciju zagrozil, ce bo javno govoril o tem… Kaj pa misel,da je Raaay hahahaha js te pridem razbit z minusom na računu, mi vsaj treninga ni treba narest, teb bo pa dobr dal producent delomrzneš na račun drugih in talentiranih

Hahahah, 26.05.2025 ob 23:24

Sem videl story,da so piciju zagrozil, ce bo javno govoril o tem… Kaj pa misel,da je Raaay hahahaha js te pridem razbit z minusom na računu, mi vsaj treninga ni treba narest, teb bo pa dobr dal producent delomrzneš na račun drugih in talentiranih

Tako se govori 👏👏👏👏

To je brezdelnež, ki išče naivne punčke in fantke, ki mu potem prinašajo denar v njegovo blagajno… Pa tist od čukov, ki fuša na veselici, da še krave zbežijo pa še sam je pokradel polno pesmi iz tujega trga za svoje priredbe, na koncu pa prijavil neki band, ki so naredili priredbo na njihov avtorski komad. To so res next level ljudje 🤦

Pol maš pa še vrhncana Klepca, ki je jaći od magnifika in od dissa naprej najbolj NE poslušan artist v Sloveniji. “Naredil sem in obiskoval sem kuharsko šolo pa žal ne vem, ali gre moka za  izdelavo kvašenega testa ali ne , vem pa da je ena tip 0 ena tip 500… 🤣🤣

Hahahahahhahahaha koliko crt ma notno crtovje, a crtovje ma narisan v studiju  hahahahahahha

A vi se resno ukvarjate s tem?!

Sploh vem ne, kdo so ti ljudje, no, vem ze, ampak samo na pol, po imenih, ki jih zasledim v medijih, kako zgledajo, pa nimam pojma.

Da bi se pa se ukvarjala z njihovim kregom, javnim in medijskim pranjem gat, resno?!

Sama bi se vgreznila v zemljo, da se moji nesporazumi z nekom znajdejo v medijih in da cela vesoljna Slovenija potem to komentira!

New Report

Close