Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maraaya vs Nika Zorjan kdo laže

Maraaya vs Nika Zorjan kdo laže

Odgovor na objavo uporabnika
bedna scena, 26.05.2025 ob 18:04

Ppoo, 26.05.2025 ob 17:25

Kakorkoli.. Te dva Marejevca sta meni od nekdaj smotana.. Pozresna na denar tudi, ogromno znanih glasbenikov se je postavilo na stran Nike, niti eden, vsaj javno ne, se ni postavil na  stran Maraaye.. Marjetka se na soli njunih otrok s tezavo kaj zastonj zapoje.

No ja, ampak pri teh “podporah” ostalih glasbenikov je treba biti pazljiv.  Vovkova (vsaj predvidevam) služita neprimerno več kot razne Grošeljce in Rebeke, ki morajo na svojih IG prodajati razna kitajska jajca zato da pridejo skozi mesec.  Že zato je jasno, da tem babam gresta Vovkova v nos.  Slovenec Slovencu oprosti vse, samo zaslužka ne.

Seveda služita, zdaj je postalo jasno kako… Zasužnjita pevca  s katerim skleneta pogodbo in mu prevzameta večino zaslužka od nastopa, menda tudi 80% ponekod…

In ti ti izvajalci baje na svojih privat zurkah ne smejo s kitaro recimo zapeti svojega komada, ker je zanju to kršenje pogodbe

Anonimno689, 26.05.2025 ob 18:51

Julij Cezar, 26.05.2025 ob 17:42

kaj se dogaja, 26.05.2025 ob 14:47

Nika Zorjan trdi da niso bili plačani ZZZS prispevki, Raaj doo trdi, da sploh ni delovnega razmerja sklenjenega z njo.

Kaj se dogaja? Zakaj pranje umazanega perila v javnosti?

laze nika zorjan in njen odvetnik…vsak ki ima mali pojma o tem da laze nika..tk pac je

Pa Ravno ti, Cezar, očitno pojma nimaš, o čem govoriš. Prepusti zadeve tistim, ki se nanje spoznajo. Jaz se ukvarjam prav s tem področjem, pa nimam dovolj podatkov, da bi lahko rekla, kdo bo zmagal v pravdi. Če bi bilo tako enostavno, bi ljudje lahko k branjevkam hodili razčiščevat probleme in ne bi rabili sodišč.

Tudi naz vem ogromno o teh zadevah. Imam cel arhiv revij Story, Nova in Lady.

anonimno183, 27.05.2025 ob 06:23

Seveda služita, zdaj je postalo jasno kako… Zasužnjita pevca  s katerim skleneta pogodbo in mu prevzameta večino zaslužka od nastopa, menda tudi 80% ponekod…

In ti ti izvajalci baje na svojih privat zurkah ne smejo s kitaro recimo zapeti svojega komada, ker je zanju to kršenje pogodbe

A tako! To pa res ni prav! Kaj pa lahko sedaj mi storimo?

Freda Dolenšek

So sodišča za to če se ne hnajo zmenit. Obe strani mislita da imata prav. Maščevanje je pa otročje. Boš ti vidla kdo sem jaz.

Jaz pa nekaj v tej temi ne razumem.

En folk tukaj piše, kako da ne pozna ne enega, ne drugega, niti komadov od kateregakoli.

Ja, zakaj se potem oglašaš v tej temi, koji kurac? Tvoje mnenje je potem čisto nerelevantno in si ga zatlači nekam. Bebci…

Jaz tudi ne odpiram tem, o katerih pojma nimam in tam delim svoje mnenje. Fak, a mate loh mau refleksije?!?

In zakaj potem sploh sklepajo pogodbe z Maraayo, ali jih kdo sili? Saj v pogodbi vse piše, kako in kaj, pismeni pa menda so!

Zakaj bi pela zastonj?

A mame frizerke zastonj firzirajo druge mame? A očetje mehaniki zastonj popravljajo avte drugih fotrov?

Imata dober biznis. Njune stranke so uspešne. Zakaj z njima podpisujejo pogodbo če se ne strinjajo s pogoji?!

YeahRight, 27.05.2025 ob 08:06

Jaz pa nekaj v tej temi ne razumem.

En folk tukaj piše, kako da ne pozna ne enega, ne drugega, niti komadov od kateregakoli.

Ja, zakaj se potem oglašaš v tej temi, koji kurac? Tvoje mnenje je potem čisto nerelevantno in si ga zatlači nekam. Bebci…

Jaz tudi ne odpiram tem, o katerih pojma nimam in tam delim svoje mnenje. Fak, a mate loh mau refleksije?!?

Tudi, če ne poznaš nobenega od njih niti komadov, si nehote ustvariš mnenje.

O konkretni zadevi ne vedo nič niti tisti, ki poznajo vse tri ljudi ali pa komade, tako da so tvoji argumenti na trhlih nogah.

Komentiranje je že nekaj drugega, ampak da je le na nivoju, to pri tebi malo šepa.

Tako ali tako pa zaenkrat vsi le ugibamo.

Podenj, 26.05.2025 ob 18:40

Maraja  sta podenj od podnja,na vseh področjih.

Slovenščina?!

FFurla 124, 27.05.2025 ob 06:50

So sodišča za to če se ne hnajo zmenit. Obe strani mislita da imata prav. Maščevanje je pa otročje. Boš ti vidla kdo sem jaz.

@ffurla točno to na kratko pojasni vse… Karkoli imajo glede spora, imajo vsak svojega odvetnika in bi se mirno mimo medijev preko njih, ali če ne gre drugače, preko sodišč zmenili.

Kar sta naredila Maraaya je pa golo maščevanje in je zgolj odraz tega kdo onadva sta.

Sem šla prav poguglat kdo je ta Nika Zorjan. Ne poznam njenih pesmi, nje pa sploh ne. Se pravi nista Marjetka in njen frajer nič naredila za njeno prepoznavnost. Marjetke pa tudi ne bi poznala, če ne bi nastopila na Evroviziji s slušalkami. Neznosna ženska.

.https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/afera-zorjan-maraaya-nekdanji-sodelavec-luke-basija-razkril-umazane-podrobnosti-pogodb/

ne vem558, 27.05.2025 ob 11:06

Sem šla prav poguglat kdo je ta Nika Zorjan. Ne poznam njenih pesmi, nje pa sploh ne. Se pravi nista Marjetka in njen frajer nič naredila za njeno prepoznavnost. Marjetke pa tudi ne bi poznala, če ne bi nastopila na Evroviziji s slušalkami. Neznosna ženska.

Če je ti ne poznaš pomeni da ni prepoznavna? Kdo si ti?

Nika bo najebala ker je šla v javno blatenje. Maaraja bosta zmagovalca.

na siol.si
Razkril je, kolikšen delež zaslužka gre podjetju Raaj Produkcija

Zdaj je Basi odkrito povedal, kako je videti njegova pogodba. “V njej je zapisana delitev prihodka, in ta je, da gre 50 odstotkov Raaj Produkciji. Na to nisem nikoli gledal v smislu ’50 odstotkov mi vzameta’, ampak ’50 odstotkov mi data’. Še vedno nekaj dobim. Res je, da iz svojega deleža plačam svoj band in ostale stroške, a se zaradi tega nisem nikoli razburjal. S tem ne bom milijarder, imam pa možnost živeti svoje otroške sanje,” je izjavil Basi.

“Nihče se ne vpraša, kaj onadva storita s temi 50 odstotki, ki jih vzameta. Ogromno tega denarja gre nazaj k nam,” je še dejal Basi in poudaril, da imajo izvajalci pod okriljem Raaj Produkcije “zastonj vse – vse videospote, vsa fotografiranja, vsa studijska snemanja, vse dizajne. Z Nastjo (Gabor, njegovo ženo, op. p.) nama je kristalno jasno, kako drage so te stvari, draga je produkcija, draga je promocija, draga so oblačila, da si videti dovolj ekstravagantno. Iti se višjo raven glasbenika v Sloveniji in širše je enostavno drago.”

“To ni nobeno delovno razmerje”

Posredno se je dotaknil tudi pravnega spora, ki ga imata zakonca Vovk z Niko Zorjan. Ta zahteva priznanje delovnega razmerja in plačilo obveznosti iz naslova delovnega razmerja, Basi pa je v svojem posnetku zatrdil, da izvajalci s podjetjem Raaj Produkcija niso v nikakršnem delovnem razmerju. “To ni nobeno delovno razmerje, to je sodelovanje. Opravim storitev, izdam fakturo, plačam dajatve in davke, na drugi strani jih plačajo tudi oni,” je dejal in poudaril, da mu pogodba ne prepoveduje ukvarjati se z drugimi posli.

“Od glasbenega centra, ki ga imava z Nastjo, svojemu ekskluzivnemu glasbenemu zastopniku dajem nič odstotkov, ker mi ni treba, to ni moje umetniško uprizarjanje. Pogodba mi tega ne prepoveduje. Vlagati sem začel v druge stvari, tudi sam organiziram dogodke, začenjam z gostinstvom in nič od tega se ne tiče pogodbe,” je pojasnil, “se pa zavedam, da nisem avtor teh pesmi, nisem avtor teh besedil, ampak sem promotor avtorskega dela. To smo vsi podpisali in meni je to kristalno jasno.”

Narobe, 27.05.2025 ob 12:23

Če je ti ne poznaš pomeni da ni prepoznavna? Kdo si ti?

Nika bo najebala ker je šla v javno blatenje. Maaraja bosta zmagovalca.

Misim, da bo kar konkretno plačala za tole medijsko linčanje. To je njen konec.

Ahre https://forums.ea.com/discussions/ea-originals-discussion-en/12-ways-to-talk-coinbase%C2%AE-customer%E2%84%A2-service-via1-820-400-84-67/12210331

Maraya sta prava pizduna, ki izkoriščata…

Yes https://www.freedownloadmanager.org/board/viewtopic.php?t=20519

https://www.freedownloadmanager.org/board/viewtopic.php?t=20577

anonimno183, 27.05.2025 ob 12:17

.https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/afera-zorjan-maraaya-nekdanji-sodelavec-luke-basija-razkril-umazane-podrobnosti-pogodb/

A tako? Vidim da je zgodba bolj zapletena kot sem si mislila. Priporočaš še kakšno čtivo na to temo?

anonimno766, 27.05.2025 ob 10:48

Tudi, če ne poznaš nobenega od njih niti komadov, si nehote ustvariš mnenje.

O konkretni zadevi ne vedo nič niti tisti, ki poznajo vse tri ljudi ali pa komade, tako da so tvoji argumenti na trhlih nogah.

Komentiranje je že nekaj drugega, ampak da je le na nivoju, to pri tebi malo šepa.

Tako ali tako pa zaenkrat vsi le ugibamo.

Se polpolnoma strinjam. Vidim da si zelo modra in razumna oseba.

anonimno8922, 27.05.2025 ob 11:00

Slovenščina?!

Hotel je povedati, da sta poden od podna. Zmotil se je, ker je podnu dodal črko j.

No sedaj veš.

Freda Dolenšek, rada pomagam

Nika ni šla v nobeno javno blatenje. Samo iz sebe je povedala, kaj jo je prizadelo.

Nobene neresnice o njiju ni povedala, govori o svoji žalosti in trpkih občutkih.

V kavi pa vidim, da je njune zgodbe konec. Vsaj za nekaj dolgih let, če ne za vedno.

Ju pa razumem. Slovenski trg je majhen in če se ne “znajdeš”, samo z glasbo ne preživiš.

Ta dva sta se očitno znašla in  sta še kar dobro živela.

v kavi vidim, 27.05.2025 ob 15:40

Nika ni šla v nobeno javno blatenje. Samo iz sebe je povedala, kaj jo je prizadelo.

Nobene neresnice o njiju ni povedala, govori o svoji žalosti in trpkih občutkih.

V kavi pa vidim, da je njune zgodbe konec. Vsaj za nekaj dolgih let, če ne za vedno.

Ju pa razumem. Slovenski trg je majhen in če se ne “znajdeš”, samo z glasbo ne preživiš.

Ta dva sta se očitno znašla in  sta še kar dobro živela.

MOj fižol pa pravi  da se bo zadeva še in še vlekla in vlekla

Zakaj se pogovarjate o meni in mojih problemih

Dober dan

Za foro smo povprašali Chat GPT. Kaj je porekel na to? No pa da vidimo:

Več odgovornosti nosi duo Maraaya. Zakaj?

Način, kako sta ukrepala – izbrisati skoraj celoten ustvarjalni opus pevke, brez njenega soglasja ali predhodnega opozorila, ni le pravno vprašljivo, ampak tudi neprofesionalno in destruktivno.

Čas in obseg – če bi šlo le za prenehanje sodelovanja ali odvzem pravic za prihodnje pesmi, bi bilo to razumljivo. Ampak izbris obstoječih del, ki so bila rezultat skupnega truda, je čustveno in poslovno izjemno boleč udarec za Niko.

Javno pojasnilo – čeprav pravijo, da gre za “neujemanje vrednot”, javnosti niso podali konkretnih razlogov. To ustvarja vtis osebne zamere ali celo maščevanja.

Nika Zorjan očitno ni ravnala brez napak – morda so bila z njenimi dejanji povezana nesoglasja, zaradi katerih so se odnosi poslabšali – a njena reakcija je bila bolj obrambna in čustvena kot napadalna.

Skratka: čeprav ima vsak svojo plat zgodbe, se zdi, da je Maraaya šla predaleč v svojem odgovoru. Konflikte v umetnosti (in poslih) je mogoče reševati manj uničujoče.

New Report

Close