Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Maratonski tek okoli zdravnikov

Maratonski tek okoli zdravnikov

Tako drage moje, pa sem s pregleda iz bolnišnice. Vam rečem, šok za šokom doživljam.
No, zdaj pa ni bilo potrebno čistiti maternice, ker je temu dohtarju kar nekako šlo maternični vložek izbezat ven. Boli, boli, pa solze so se mi ulile(sumim, da ji je vojno napovedal MIreni).
Zdaj pa ponovni šok: Zaenkrat nič operacije ciste, ker menda pa bo mogoče (če bo sreča res mila) kar sama razpadla. Halooo? Pa naj pokličem za kontrolo čez mesec dni, potem bomo pa spet staknili glave in glasovali kaj bi naredili. Moj glas seveda ne šteje!

Ok, ok, ne bom se več kregala z dohtarji, naj že naredijo kar hočejo, samo nočem se več redit od vode, imet napihnjen trebuh ko sod , bit vedno bolj poraščena, nočem, da me kar naprej boli….skratka NE GREM SE VEČ!!!

Hvala, če se je katera spomnila name dopoldne. Tam bi rabila eno, da se ji zjokam na rami!

Žal mi je za vse tvoje težave, ki jim kar ni videti konca. Tudi jst sem bila danes pri ginekologu, da mi je vstavil navadni materični vložek. Pa če bi prej vedela da me bo tako bolelo ne bi niti pod razno. Pa nisem tako občutlijva. Me potem niso pol ure domov spustili da ne bi slučajno skupi zlezla. No zdej je kar je, ni mi žal, upam pa da sama ne bom imela težav ki ste jih imele druge, ker drugač ni bilo vredno potrpeti.
Tamara vso srečo ti želim ter da bi cista res sama razpadla in bi ti vse težave izginile.

lp nija

Helo,

kaj je to materični vložek, oz. kaj je njegov namen?

Hvala!

Abisal, maternični vložek je neka vrsta kontracepcije.

Tamara, držim pesti zate! Upam, da se bodo stvari čimprej uredile! Drži se!

Lp, Ayanna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close