Najdi forum

MARBERT

Pozdravljeni ga. Nada!

Enkrat ste mi že svetovali in zelo sem bila zadovoljna z odgovorom. Hvala.
Zdaj pa bi vas vprašala, kje se dobi izdelke znamke MARBERT. Zanima me tudi, ali krema proti kuperozi preprečuje rdečico oz. kako deluje.
Hvala za odgovor.
Liu

Pozdravljena!

Veseli me, da sem vsaj delno in upam tudi uspešno svetovala kar se tiče kuperozne kože.

Glede nato, da ne vem iz katere regije v Sloveniji se oglašete, mi sporočite ta podatek-samo regijo, tako vam bol lahko konkretno napisala v kateri trgovini lahko kupite Marbert.

Krema proti kuperozi vam ne bo odpravila rdečico. Z rdečico se boste morala sprijazniti-velikokrat gre za dednost in se prenaša iz roda v rod. Glede nato, da je kuperozna koža tanka in občutljiva, bo najverjetneje taka tudi ostala.
Kreme proti kuperozi blažijo rdečico in njeno širitev. V prejšnem emailu mi sicer niste napisala ali je kaža na licih prepletena z drobnimi vidnimi žilicami. V primeru, ko so lica tudi “prepletena z žilicami”, kreme preprečujejo nastanek novih in njihovo širitev. Te drobne žilice se širijo skoraj podobno kot raztrgane najlonke-ko počijo, se luknja le še širi naaprej.

Svetujem vam uporabo krem prav za kuperozno kožo.

Lep pzdrav

Nada

New Report

Close