Najdi forum

Marbert

Pozdravljeni gospa Nada!

Že večkrat sem vam pisala in vedno sem bila zadovoljna z vašimi, res expresnimi odgovori. Hvala vam, da nas poslušate.

Po vašem nasvetu sem si kupila Isa Dorin korektor v zeleni barvi za prekrivanje rdečice, vendar ga je tako malo, stane pa kar precej, mislim, da ga bom zelo hitro porabila. Obstaja mogoče kakšen v večji embalaži od tega proizvajalca, ali mogoče od Marberta? Sem bila prav presenečena, kako malo ga je v stiku.
Tudi testerčke za kuperozno kožo že poskušam.

Na nosu, bradi in čelu imam malce bolj mastno kožo, predvsem nos je problematičen, na njem imam tudi precej razširjene pore. Do sedaj še nisem našla prave kreme, ki bi mi preprečevala nastanek mozoljev, predvsem na nosu in bradi. Ima mogoče Marbert ali Matis kakšno dobro linijo za tako kožo? Kaj bi mi priporočali? So res mozolji na bradi posledica nezdrave prehrane?

Lepo vas pozdravljam in hvala za odgovor!

Liu

Lep pozdrav,Liu!

Me veseli, da vam lahko pomagam s svojimi nasveti.
Žal je večina korektorjev v takih embalažah. Mislim pa, da ga ne boste tako hitro porabila. Nanesite ga malo, zgolj, da prekrije rdečico. Žal ne poznam nobenega zelenega korektorja, ki bi bil pakiran v večjih embalažah.
Glede krem za problematično kožo pa: Matis ima posebno linijo za nego problematične kože- linija se imenuje Mandarine. Sama sem uporabljala Mandarine pasto, ki je namenjena izsuševanju mozoljev. S proizvodom sem bila zelo zadovoljna. Preverite v trgovini, poizkusite vzorčke. Mislim, da Marbert ni tako specializiran za problematično kožo.

Glede vzrokov nastanka mozoljev pa: ko bi le sama vedela zakaj se kar naprej pojavljajo.
Mislim, da so mozolji na bradi posledica hormonskih sprememb in ne toliko prehrane. Seveda je čokolada le pika na i, da se vam naredijo “svetilniki” na obrazu. Podatek ni potrjen, vendar sem tudi sama imela podobne težave in moram priznati, da me je zelo šokiralo dejstvo, da je vzrok za nastanek mozoljev ravno hormonska sprememba.

Lp Nada

Jaz tudi mislim, da so mozolji – precej – posledica hormonov – jaz sem se natančno opazovala in ugotovila, da se mi pojavljajo izključno pred menstruacijo, ko pride M, pa izginejo vsi do zadnjega. Glede na to tudi uporabljam različne kreme.

Ne vem, koliko je zelenega prekrivnega stika pri Isa Dori, lahko pa dodam, da se mi ga je zdelo kar precej v embalaži od ART DECOja, je v obliki šminke in se mi ni zdel pretirano drag.

Pri kozmetiki Avene obstaja zeleni korektor,ki je v takšni embalaži kot npr.kompaktni puder,imajo ga pa tudi v stiku, polovica je zelen,druga polovica pa beige.Vprašaj v lekarni za katalog,kjer je tudi opis,kako se z njihovo kozmetiko neguje kožo z rdečico in opis,kako jo z ličenjem prekriješ.
Lep pozdrav

New Report

Close