Marca prijavljenih 79.682 brezposelnih
ja sedaj pa je vse kriv pahor.vsaka vam čast da ste tako zaverovani v boga JJ,ki je za vas bog pravičnosti.Malo morgen vic stoletja.
vsi smo vedeli da se nam bliža kriza pa je bil žal takrat na vladi še vedno JJ in bajuk pa nista naredila nič.še pravila sta da nas ne bo dosegla.In kako naj krizo ki je povsod po svetu reši ravno pahor če tega ni sposoben niti sam opevani obama.
In vi mislite da bi to naredil vsevedež JJ.malo morgen.je imel čas,denar in moč.pa od tega ni naredil nič razen prodal in izdal nas je.pa sebi nabasal žepe.
sedaj pa pametuje,se usaja kaj vse bi morala vlada narediti.mislim višek nesramnosti.Pravi naduteš ki ne prizna napak in vedno mora imeti prav drugače pa se dela užaljenega in grozi.
mik,
to so tvoje blodnje!
Vidi se kaj je napravila vlada JJ v štirih letih. Zakaj je šlo vse navzdol? Če je bil Bajuk tak strokovnjak, ne bi smelo biti tako, kot je.
Kaj so napravili v teh štirih letih, o tem je bilo veliko napisanega, po raznih cajtengah.
Ča bi se želja Lathe2 uresničila, kaj bi že JJ napravil, to sem ti že dvakrat napisala.
Pahorjeva vlada, pa naj bi vse kikse vlade JJ popravila v štirih mesecih, a ne?
Tukaj imaš napisano kako so vladali gospodje, po letih.
DEMOS, je vladal 2 leti in so se sami med seboj, sterali iz vladanja.
– tukaj je bilo ogromno napak, niso mogli naprej in je šlo v …..
Bajuk, strokovnjak, kako si že dejal?:-) Vladal pol leta.
To ne bom pozabila kako je prišel na oblast. Zaradi tega se jih precej vrti v grobu.
Janša pa štiri leta, financar je bil zopet Bajuk okej strokovnjkak.
Vse je šlo navzdol, pa še bo šlo ker ……
Pahor, od 21.11.2009 dalje.
Pahorjeva vlada tudi nima čarobne palčice, da bi čarala. Trudi pa se, pa še jastrebe miri.
mik,..
Tvoj stavek sem popravila in ga obrnila kontra!
Precej te svinjarije sploh ne bi bilo, če ne bi gospodje iz prejšnje vlade, nikoli vladali in v času, ko so bili v opozijici, ne bi tako grdo nagajali.Sedaj zopet nadaljujejo, kot so prej. Kar se Janezek nauči to ….
NE MOREJO SPREJETI, DA JIH LJUDSTVO NI PONOVNO IZVOLILO!
In tako se zgodovina ponavlja!
Vedno je kriv nekdo drug.
mik,
to so tvoje blodnje!
Vidi se kaj je napravila vlada JJ v štirih letih. Zakaj je šlo vse navzdol? Če je bil Bajuk tak strokovnjak, ne bi smelo biti tako, kot je.
Kaj so napravili v teh štirih letih, o tem je bilo veliko napisanega, po raznih cajtengah.
Ča bi se želja Lathe2 uresničila, kaj bi že JJ napravil, to sem ti že dvakrat napisala.
Pahorjeva vlada, pa naj bi vse kikse vlade JJ popravila v štirih mesecih, a ne?
——————————————————–
Tukaj imaš napisano kako so vladali gospodje, po letih.
1.
DEMOS, je vladal 2 leti in so se sami med seboj, sterali iz vladanja.
– tukaj je bilo ogromno napak, niso mogli naprej in je šlo v …..
2.
Bajuk, strokovnjak, kako si že dejal?:-) Vladal pol leta.
To ne bom pozabila kako je prišel na oblast. Zaradi tega se jih precej vrti v grobu.
3.
Janša pa štiri leta, financar je bil zopet Bajuk okej strokovnjkak.
Vse je šlo navzdol, pa še bo šlo ker ……
Pahor, od 21.11.2009 dalje.
Pahorjeva vlada tudi nima čarobne palčice, da bi čarala. Trudi pa se, pa še jastrebe miri.
mik,..
Tvoj stavek sem popravila in ga obrnila kontra!
in v času, ko so bili v opozijici, ne bi tako grdo nagajali.Sedaj zopet nadaljujejo, kot so prej. Kar se Janezek nauči to ….
NE MOREJO SPREJETI, DA JIH LJUDSTVO NI PONOVNO IZVOLILO!
In tako se zgodovina ponavlja!
Vedno je kriv nekdo drug.[/quote]
mik!
Ja, to so pa res TVOJE blodnje! NAPIŠI REZULTATE!!
Vse kaj drugega so reševali, ne pa tisto, ko je najnujnejše.
Ha, ha, ha, pobrigali so se za škofa Rožmana, da so razveljavili sodbo iz leta 1946, to je bilo nujno!! Drobnič se je trudil, pa Briđitka in še en kup drugih.:-)
Ti si nekje napisal, da ni kriv.:-)
Ob priliki, ti bom tudi ta tvoj post pomolila na vpogled, sedaj nimam časa!
1.
Povej kaj je DEMOS dobrega napravil v tistih dveh letih, nisi dal odgovora!
Včeraj, 15.04.2009 sem prebrala:
“Bučar o Slovencih in prihodnosti.”
“DEMOS je odpadel, ker ni poznal poti naprej.” Isto sem ti jaz zgoraj pod “1” napisala.
2.
Sem ti napisala, da se jih več vrti v grobu.
Kako je prišel na oblast za 7 mesecev, je napisano v temi:
“ljublkovalna imena naših politikov”, odprl jo je SNRPJ, glej post 16.04.2009 09:07. Tudi tukaj se nisem zmotila.
3.
Janševo 4-letno vladanje s financ-ministrom Bajukom, tvojim strokovnjakom – rezultati plavajo na dan, dobro jih občutimo/jo.
4.
Pod “4”, sem ti zgoraj napisala, “najboje bi bilo, da ne bi nikoli vladali!” Veliko so zapravili, okostnaji plavajo na dan. Če jih ti ne spremljaš in vidiš, jaz jih!
P.S.
Sem imela malo lufra in sem ti šele sedaj odgovorila.
Kaj češ, to je pač izpolnitev obljube vlade o socialni pravičnosti, kresalka se vozi po nakupih v milano z letalom, kjer stane ura 6000€, turk gre v bližnjo državo za 89000€, delavci pa odvisni od socialne pomoči.
Za primerjavo in nostalgijo. V času janševe vlada je bila brezposelnost malo več kot 50000.
Septembra 2008 (v času vlade Janeza Janše) je bilo “samo” 59.303 brezposelnih oseb.
SEPTEMBER 2008 – 59.303 brezposelnih ***** NAJNIŽJA BREZPOSELNOST *****
OKTOBER 2008 – 62.621
NOVEMBER 2008 – 63.363
DECEMBER 2008 – 66.239
JANUAR 2009 – 73.911
FEBRUAR 2009 – 77.182
MAREC 2009 – 79.682
Mislim, da številke povedo vse. Od začetka mandata nove vlade brezposelnost strmo narašča.