Marcel danes
Nobena pametna xenska ne bo sla svojega otroka poimenovamarcel, zarad tega kakca, ki bi rad imel milijon romov v drzavi, ampak dalec stran od sebe in on zeli, da jim mi vsi damo, ceprav nam kradejo, sam bi pa zivel za visoko ograjo s kamerami, da njemu ne bi nic zmanjkalo! Dvolicnez prfuknjeni pa tak!!!
jup 100% dejstvo, 10.06.2025 ob 05:34
Nobena pametna xenska ne bo sla svojega otroka poimenovamarcel, zarad tega kakca, ki bi rad imel milijon romov v drzavi, ampak dalec stran od sebe in on zeli, da jim mi vsi damo, ceprav nam kradejo, sam bi pa zivel za visoko ograjo s kamerami, da njemu ne bi nic zmanjkalo! Dvolicnez prfuknjeni pa tak!!!
Je bilo včeraj sploh govora o romih ali še vedno živite v preteklosti?
Anonimno 4901, 10.06.2025 ob 08:54
Plavi je med vrsticami potrdil da ne bo Prebeliča. Ne vem kako bomo volil. Jaz trenutne vlade ne bom, sljadoledarja pa tudi ne.
Se nagibam k Golobu. Za enkrat je še najboljša izbira. Kaj bi pa izbrali drugega? SDS itak ne. Na desni itak ni drugega. Na levi pa tudi ni neke izbire.
My moon, 10.06.2025 ob 10:04
Golob je simbol miru, SDS je promotor izrednih razmer, solzilca, robokopov, pretepanja, zapiranja in kaznovanja državljanov. Trikrat so bili v vladi in niso rešili romske problematike, niti niso poskrbeli za pokop povojnih žrtev, niso rešili zdravstva, šolstva, gospodarstva…
sds v zadnjem mandatu – solzivec, vodni topovi, zaprte šole. pa tudi povojnih žrtev niso pokopali v svojih mandatih. take stranke ne bi na čelu države.
finta450, 10.06.2025 ob 11:24
Kučan je kljub častitljivim letom še vedno bister, pronicljiv, umirjen, spravljiv sogovornik. Lahko sem mu samo kimala. Kje je mlada generacija takih? Vsi se samo napihujejo, rovarijo, gledajo samo nase in svoje interese…
Zahodna civilizacija je v zatonu in za to niso krivi Romi.
Danes mladi politiki pizdakajo iz streh. Mimogrede a je Hoivok še na brušemju?