Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marcel danes

Marcel danes

Danes je imel samo enega gosta.

Napihnjen je, da se bo zdaj zdaj razpočil od domišljavosti. Ne zna niti enega vprašanja postavit ne da bi gledal v monitor pred sabo, bruh je.

Po dolgem času je bil spet zanimiv.

Danes sem si oddahnil, ker bo Golob spet dobil volitve.

Nobena pametna xenska ne bo sla svojega otroka poimenovamarcel, zarad tega kakca, ki bi rad imel milijon romov v drzavi, ampak dalec stran od sebe in on zeli, da jim mi vsi damo, ceprav nam kradejo, sam bi pa zivel za visoko ograjo s kamerami, da njemu ne bi nic zmanjkalo! Dvolicnez prfuknjeni pa tak!!!

Odgovor na objavo uporabnika
jup 100% dejstvo, 10.06.2025 ob 05:34

Nobena pametna xenska ne bo sla svojega otroka poimenovamarcel, zarad tega kakca, ki bi rad imel milijon romov v drzavi, ampak dalec stran od sebe in on zeli, da jim mi vsi damo, ceprav nam kradejo, sam bi pa zivel za visoko ograjo s kamerami, da njemu ne bi nic zmanjkalo! Dvolicnez prfuknjeni pa tak!!!

Je bilo včeraj sploh govora o romih ali še vedno živite v preteklosti?

Kakorkoli, 09.06.2025 ob 23:22

Po dolgem času je bil spet zanimiv.

Kučan je še vedno moder. Zelo dobro je odgovarjal.

kučan še vedno, 10.06.2025 ob 07:51

Kučan je še vedno moder. Zelo dobro je odgovarjal.

Ja, zelo zelo moder.

Dejansko samo ena stranka skoz goni te “strice iz ozadja”. In ta stranka ima največ masla na svoji svetleči glavi.

YeahRight, 10.06.2025 ob 08:00

Dejansko samo ena stranka skoz goni te “strice iz ozadja”. In ta stranka ima največ masla na svoji svetleči glavi.

:;)

Plavi je med vrsticami potrdil da ne bo Prebeliča. Ne vem kako bomo volil. Jaz trenutne vlade ne bom, sljadoledarja pa tudi ne.

Anonimno 4901, 10.06.2025 ob 08:54

Plavi je med vrsticami potrdil da ne bo Prebeliča. Ne vem kako bomo volil. Jaz trenutne vlade ne bom, sljadoledarja pa tudi ne.

Se nagibam k Golobu. Za enkrat je še najboljša izbira. Kaj bi pa izbrali drugega? SDS itak ne.  Na desni itak ni drugega. Na levi pa tudi ni neke izbire.

Golob je simbol miru, SDS je promotor izrednih razmer, solzilca, robokopov, pretepanja, zapiranja in kaznovanja državljanov. Trikrat so bili v vladi in niso rešili romske problematike, niti niso poskrbeli za pokop povojnih žrtev, niso rešili zdravstva, šolstva, gospodarstva…

pa res je tako, 10.06.2025 ob 07:58

Ja, zelo zelo moder.

Jaz sem pa mislil in vem, da je in bo Kučan do svojega žalostnega konca, popolnoma rdeč.

My moon, 10.06.2025 ob 10:04

Golob je simbol miru, SDS je promotor izrednih razmer, solzilca, robokopov, pretepanja, zapiranja in kaznovanja državljanov. Trikrat so bili v vladi in niso rešili romske problematike, niti niso poskrbeli za pokop povojnih žrtev, niso rešili zdravstva, šolstva, gospodarstva…

sds v zadnjem mandatu – solzivec, vodni topovi, zaprte šole. pa tudi povojnih žrtev niso pokopali  v svojih mandatih. take stranke ne bi na čelu države.

A je bilo kaj govora o ciganih, pri Marcelu, velikem zagovorniku le teh??

Nisem gledala, 10.06.2025 ob 10:49

A je bilo kaj govora o ciganih, pri Marcelu, velikem zagovorniku le teh??

Ja, pretežno je bilo govora o ciganih iz SDS, o njihovem kralju in nasilju, ki so ga izvajali nad nami državljani.

Kučan je kljub častitljivim letom še vedno bister, pronicljiv, umirjen, spravljiv sogovornik. Lahko sem mu samo kimala. Kje je mlada generacija takih? Vsi se samo napihujejo, rovarijo, gledajo samo nase in svoje interese…

Zahodna civilizacija je v zatonu in za to niso krivi Romi.

finta450, 10.06.2025 ob 11:24

Kučan je kljub častitljivim letom še vedno bister, pronicljiv, umirjen, spravljiv sogovornik. Lahko sem mu samo kimala. Kje je mlada generacija takih? Vsi se samo napihujejo, rovarijo, gledajo samo nase in svoje interese…

Zahodna civilizacija je v zatonu in za to niso krivi Romi.

Danes mladi politiki pizdakajo iz streh. Mimogrede a je Hoivok še na brušemju?

Kučan je vse to, kar si napisal/a.  Takim bi morali imeti več.

Gledati gospoda Kučana je bila čista poezija. Razgledan, strpen, inteligenten, predvsem pa zaradi  izkušenj vidi v prihodnost.

Kakšna neverjetna razlika med njim in Twitkom!

moj poklon, 10.06.2025 ob 12:17

Gledati gospoda Kučana je bila čista poezija. Razgledan, strpen, inteligenten, predvsem pa zaradi  izkušenj vidi v prihodnost.

Kakšna neverjetna razlika med njim in Twitkom!

. Kučan zna govorit, prijeten, ni žaljiv, razgledan.

Muahahaha … dovtipno 🙂

KrEna2025, 10.06.2025 ob 12:29

Muahahaha … dovtipno 🙂

Kaj je tukaj dovtipno?! Znaš razložit?

Ja Golob je vsaj začel z reformami, nasprotna stran tega tudi začela ni, ker je nehvaležno delo. Še en mandat(ne rečem da je G idealen, je pa vsekakor bolj korajžen, vsaj začel je), da se bo nekaj videlo.

New Report

Close