Najdi forum

mareda-poreč

Oj! Mi lahko kdo pove kako je tam? Kakšna je plaža ali je primerna za majhne otroke?

lp nataša

poišči v starejših sporočilih, mislim da so točno o tem že pisali, lp

Če se prav spomnim, je en zaliv, kjer je nekaj betonirane plaže, en del pa so kamenčki. Meni osebno ni všeč, ker se mi zdi voda umazana. Drugače pa je Mareda bližje Novigradu.

Mareda je turistično naselje, ki nima svoje plaže.Zraven je tudi avtokamp,ki ima urejeno plažo s tuši in idealno za otroke ,voda ni ravno čista ker je zelo niska saj moraš kar nekaj časa hoditi da lahko zaplavaš

mareda ni ravno za otroke! nizka voda…v glavnem…ampak dokaj skalnata obala!! mogoce malo stran v avtokampu!!?? lp petra

V Maredi je poleg turističnega naselja kamp, kjer moraš plačat 20 kun za vstopnino. Se da preživet z majhnimi otroki imaš nisko in visoko vodo. igrišče za otroke ( tri gugalnice, nekaj igral in peskovnik). Na plaži je nova restavracija, kljer imajo hrano, sladoled in pijačo. Na plaži so mrzli tuši. Vsekakor moraš biti z otrokom skupaj v vodi, le na čisto desni srani je nekaj drobnih kamenčkov, kjer lahko malo pustiš otroka, da se igra sam. Imaš pa veliko betona po kater5em se lahko sprehajaš z vozičkom, če je otrok še majhen.

Za placati je samo za tiste, ki niso drugace v kampu. Mi smo v apartmaju in gremo pac okoli kampa na divjo plazo, ki pa je res zal skalnata 🙁

New Report

Close