Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Marelična marmelada-res dobra

Marelična marmelada-res dobra

Katera marelična marmelada iz trgovine je res dobra-okusna?

Bakina tajna. Nam res dobra. Malo dražja/ampak res ok.

Tudi jaz imam te najraje.
Bakina tajna.

Če kupim marmelado, kupim Podravka marelico ali šipek, drugače pa je moja marelična top – ja, sem se pohvalila 🙂

Meni je predvsem odvisno, za kater namen jo uporabim. Za krofe uporabljam od belsada, mi nobena druga ne paše v krofe. Pa za palačinke tudi.

In to tisto v plastični škatli :)))

Kje kupite bakino tajno?

V Tušu ali v Mercatorju.Imajo tudi figovo, borovničevo…
Poglej na net pod Bakina tajna.Imajo tudi ajvar…pa še kaj…

http://www.foodland.rs/sr/bakina-tajna

Enkrat sem jedla pri mami doma marelično marmelado, bila je fenomenalna, z ogromno kosi pravih marelic. Okus je bil božanski. Nobena kupljena marmelada se ne more primerjati z njo.
Kupila jo jepa (pazi to), v Evrospinu in od takrat dalje jo kupuje tudi zame.

Me zanima.

Me zanima.[/quote]

Kozarec 450g, pokrovček ima narisano sadje, znamka “Frutta Natura”, na etiketi na veliko piše Albicocche.

Notri so pravi koščki marelic, okus je odličen, res dobra zadeva. Pa sem kupila že kar nekaj marmelad.

Da ni to tista, premium? Meni odlična.

Je to bela plastična škatla,gor piše marelični namaz?

Me zanima.[/quote]

Kozarec 450g, pokrovček ima narisano sadje, znamka “Frutta Natura”, na etiketi na veliko piše Albicocche.

Notri so pravi koščki marelic, okus je odličen, res dobra zadeva. Pa sem kupila že kar nekaj marmelad.[/quote]

Hvala, naslednjič , ko bom šla v eurospin jo bom kupila.

Je to bela plastična škatla,gor piše marelični namaz?[/quote]

Ja, imajo še jagodo pa še eno, slive ali nekaj takega..

Je to bela plastična škatla,gor piše marelični namaz?[/quote]

Ja, imajo še jagodo pa še eno, slive ali nekaj takega..[/quote]

…to je namaz, ne marmelada.

Saj tudi tisto s koščki ni marmelada, ampak đem. Pa vseeno vemo, kaj smo mislili.

Sploh pa prvo poglej sestavine. Še vedno je to marmelada. Pa saj piše, marmeladni namaz. Namaz pomeni,m da je za mazat.

Če ma koščke notri, potem ni marmelada. Je džem.

Ja, sem rekla točno to. Tale v plastični škatli (podravka, belsad) je brez koščkov, piše gor MARMELADNI NAMAZ.

New Report

Close