Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style margaret astor

margaret astor

Zanima me kje najti kozmetiko Margaret Astor??? DM je ne prodaja več,…puder mi je zelo odgovarjal, sedaj pa ne najdem nič več…..

hvala,…lep pozdrav!

Lepo pozdravljena!

Žal vas moram razočarati, vendar dekorativne kozmetike Margaret Astor ne boste več dobila na prodajnih mestih, kajti njen uvoznik jo je prenehal uvažati v Slovenijo.
Uvoznik za Margaret Astor je bila Emona obala Koper. Glede nato, da ne morete dobiti željenega pudra, vam svetujem, da pokličete uvoznika in vprašate ali imajo še kaj proizvodov iz te linije na zalogi.

Naj vam povem, da ponavadi vedno ostane kakšen kos na zalogi.

Sedež ima Emona obala Koper v Kopru, če pa ste iz okolice Ljubljane, pa lahko pokličete tudi njihovo podružnico.

V primeru, da ne boste našla željenega pudra mi prosim sporočite kater puder ste uporabljala. Mogoče bova skupaj našli nadomesatni puder.

Veliko uspeha!

Nada

Pozdravljeni!

Postavila bi vam še eno vprašanje glede kozmetike MARGARET ASTOR . Zanima me če se da te proizvode dobit v Avstriji? Napisali ste da jih ni več na prodajnih mestih v Sloveniji, če sem prav razumela? Torej bi morali biti v sosednji Avstriji, ne? Upam vsaj :-))

Uporabljala sem puder “Water sensation” – normal to dry skin od Margaret Astor,..sedaj sem ugotovila da imam doma tudi veliko senčil iz te linije, na kar prej nisem bila pozorna.

Ko mi je zmanjkalo tega pudra, sem kupila nov puder kozmetike Loreal – “IDEAL BALANCE” za mešano kožo,…bila sem zelo razočarana, saj sem plačala zanj okrog 3.000 sit, ko sem se prvič namazala, me je koža malo pekla, pa še grdo je izgledalo, povsod so bile lise,…groza!! Sedaj res ne vem ali naj spet riskiram in sprobam morda Max factor,….Vichy….???

Lep pozdrav, S.

Svetlolaska!

Nisem prepričana ali se dobi Margaret Astor v Avstriji ali ne. Še vedno pa vam svetujem, da pokličete uvoznika Margaret Astor, Emono obalo Koper- oddelek kozmetike ali pa marketinga. Po vsej verjetnosti imajo še kakšen proizvod iz te linije na zalogi, mogoče tudi vaš puder.

V primeru, da ga nimajo, me obvestite-mogoče skupaj najdeva podobnega!

Lep pozdrav!

Nada

New Report

Close