Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maribor – vreme danes

Maribor – vreme danes

Kakšno imate vreme v MB danes? A dežuje?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ne bistveno drugačno, kot tam kjer si zdaj.

Delno jasno s pretežno oblačnostjo, možne padavine :-)))
ok verjetno bi bilo boljš če sem tiho 🙂

Verjetno. :))

RES rabim vedeti za MB, ker se ne bi vlačla v dežju gor…

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Hoj, ŽN, a se boste spotoma še kaj ustavili? :)))))))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

A veš, da sem že prej razmišljala, če bi ti spotoma pripeljala nekaj stvari. 🙂 Samo ne vem, če se ne bom zgubila do vas. Grem pa sama, no, s prijateljico. Imam dans dopust. :))

LP

Zelo oblačno, trenutno sicer ne dežuje, ampak zgleda tako, kot da bo.

V Celju dežuje.

Zgubila se pa menda ne bi, no :)))

Je pa pri nas tudi dež :((

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

uf, neprijetno vreme, tako kislo, oblačno in mrzlo… :((

EJ, žOGICA, ČE BOŠ DOBILA ŠE KAKŠEN DAN DOPUSTA, BI ŠLA JEST TUT S TEBOJ – KAMORKOLI NA ODKLOP, SEDAJ, KO MI JE ŽE KRONPLATZ UŠEL IZ ROK 🙁 Še najraje na primorsko na kakšen doooolg sprehod – se pregrešit, beri jest. LP

dežuje, zaspano, in meni je pokvarilo plane ko pa sem si tako želela da bi bilo lepo in bi šla z mojo pupo smučat

July, saj nisem šla… Sem bila kar lepo doma, brez dopusta. Pridem pa v sredo gor, pa gremo lahko na kakšen daljši sprehod. Sta že dve kandidatki pofočkani, pa če boš kaj frej, se komot pridružiš. :))

LP

New Report

Close