Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MARIBORČANKE – KATERI OKULIST

MARIBORČANKE – KATERI OKULIST

Pozdravljene!

Zaradi hudih glavobolov sem dobila napotnico za okulista zraven pa mi je sestra dala še seznam 4 okulistov. Če katera katerega pozna ali pa ga priporoča, bi jo prosila, da napiše.

Torej na voljo so: Sonaj Jurinec Vajda, Marjan Kancler, Nada Golob Fošnarič in Helena Gerbec Potrč.

Hva in lep pozdrav, Mojca

Jaz sem bila pri okulistu na Taboru, nasprotu nekdanje Metalke. Sem pozabila ime. Sem pa šla samoplačniško na slikanje očesnega ozadja, ker bi drugače morala predolgo čakati. Bila sem zelo zadovoljna.

Če imaš napotnico, boš po mojem pri vseh čakala na vrsto vsaj pol leta. Jaz sem hčero naročila marca in edini okulist, ki mi je sploh dal datum, je prav tako tisti na Taboru, kjer dela Sonja Jurinec Vajda. Vsi ostali so mi rekli, naj pokličem junija, ker imajo do poletja že vse zasedeno. Naročili so naju pa za začetek julija. Tako da po mojem najbolje, da pokličeš vse po vrsti in vidiš, kje boš najhitreje prišla na vrsto.

Dobro opravi!

Ko sem dobila napotnico za mojo deklico, ki je takrat imela 4 mesece, so vzeli takoj, v Gospejni ulici. Če pa bi morala takrat sama na pregled, bi pa morala čakat 2 meseca.

New Report

Close