Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka mariborski župan Arsenović ima 30 let mlajšo ženo

mariborski župan Arsenović ima 30 let mlajšo ženo

zanimivo

Štajerce jaz spoštujem, ker so pogumni. Ni heca pri njih, če se gre meščanske pravice. Imajo zdravo pamet in znajo žurat.
Se pa čudim, da imajo res že ves čas ene mutibariče za župana. Tudi zdaj so nasankali. Pa ne za to, ker bi imel tip mlajšo ženo!!
Škoda jih je totih Štajercev. Ves čas težave…..

mariborčani so ga sami izvolili, torej ne serji.

hjaaa, bo končal kukr plemenit(a) plesen…

Ja in? Kakor komu paše🤷‍♀️ pa ziher več sexa kot ti, se mi zdi, da je ravno v tem problem, a ne?😂😂😂

Tok bednega folka, kot v MB in cela štajerska – ne vidiš nikjer. Še dolenski cigoti jih peljejo!
Kaj so mislili s tem Arsenovičem – pitaj boga! :-))

Ja in? Kakor komu paše🤷‍♀️ pa ziher več sexa kot ti, se mi zdi, da je ravno v tem problem, a ne?😂😂😂
[/quote]

Naj uživata, naj čimdlje traja!

Me ne pa bolj zanima koliko časa ga bo še lahko vtikal v njene več namenske luknje .
Ko temu ne bo več kos pa pa pa.

Folk, ne se hecat. To niso mačkove solze, če pes tuli.

[/quote]

Kaj pa to pomeni ?

…..

ti pa očitno še bolj, ko stare teme na MONu gor vlečeš.

[/quote]

to delajo romi in muslimani, da si jih lažje podredijo, po moje res samo migne s prstom in ona že leži na hrbtu…ubogi otrok

Pardon, muslimanski romi, se opravičujem prekmurskim, ki so katoličani

to delajo romi in muslimani, da si jih lažje podredijo, po moje res samo migne s prstom in ona že leži na hrbtu…ubogi otrok
[/quote]

Ma dej nehi no s takimi nebulozami. Edina škoda za Arsenovića je, da se je tako prekmalu zapil. Škoda. Je bil kar fejst dečko ene 25 let nazaj. Zdaj pa….. bolj kot ne – ostanki. Samo da ga alko ne bo čisto vase posrkal.

Dela pa dobro zdaj za v dobro svojih krajanov….

Ko bo postalo hudo, se bo pa ponovila Jelinčičeva zgodba. Ona bo starca oskubila in zaživela z mlajšim.

Ma dej nehi no s takimi nebulozami. Edina škoda za Arsenovića je, da se je tako prekmalu zapil. Škoda. Je bil kar fejst dečko ene 25 let nazaj. Zdaj pa….. bolj kot ne – ostanki. Samo da ga alko ne bo čisto vase posrkal.

Dela pa dobro zdaj za v dobro svojih krajanov….
[/quote]

za dobro sokrajanov ali sebe? edino kar je naredil v mariboru je da je popravil cesto in pločnik pred svojim hotelom in nabil cene komunalnih storitev za 20%

kaj misliš koliko denarja sedaj spolzi na račune v tujini?

seveda, tudi jaz sem na to pomislila. Samo saj se gre samo za izmenjavo, one kupijo keš, vpliv, oni mlado meso. Trgovina.

New Report

Close