Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MARIČI

MARIČI

Lepo pozdravi blekija , k bi ti vedla kok se boš smejala:)))))))))

Jest bi se tut. Razloži

ne morem tuki ..

Oki, pol pa v zakristiji hehehehehe

hehe..joj…če samo pomislim kaj bi bilo :)))))))))))

;o))))))))))))))))))))))), nič mislit – grehe ven spucat hehehehehe

ojej zavajaš k grehu …
tri očenaši bodo premalo …

na pa je res vornih pomlad,

ku je še zajčk začel z blekijevim geštelom:))))))))))))))

Kdo zdej tuki spoveduje. Jaz ali ti

hehe kok se boš šele ti:))))))))))))

se že dele:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hehe geštel ojej evo resnično….men je simpatičen še pa še !

zajčkova pomlad ja :)))))))))))))))lumpa si !

ja ku jest lumpam,

lapam vornih:))))))))))))))

Ko bi ti neki druzga vedla: Bleki je namreč že dvakrat oče, pa ima same fante, ki se glih tko “znojijo” in oddajajo tak vonj, da vsi mislimo, da smo kar vsi v prsku ! In potem je tam tista uboga koza, ki jo zdaj naskakuje oče, pa še en en sin prav kmalu bo še ta drug sin skakal po njej. Žurka od jutra do večera in od večera do jutra … in da ne govorim, draga moja, da sosedov osel tolk riga, da se mi v redu spahuje od vseh teh vaških dobrot ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

smrdi po sexu

Pismo rosno, neki ste skuhal, ziher ste neki skuhal. Bom posizila dele, ce na puveš?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kwa pa druzga, bemu sunce! Sej je pumlad, anede!

zajček je zakuhu in seveda ne puvem .

po mojem me samo severnica bere ko knjigo…nč grem dol z neta jest dele ! :)))

k ti mariči pa me že ne boš prpraula spregovort!

A veš kuga, pa neč, pa neč, pa neč, pol pa jest ne pridem ke, bum pa tle ostala, pa bum tle tvojo krvavico pojedla, sam tolk de veš !

:)))))))))))
Če bi imela ti samo eno krvavico in bi se ti jo hudo zaluštal papat , vem da je ne bi pojedla ampak dala meni. Tko da tole ni glih dober argument da se zajček ustraši , pa cmokčka na lička ti dam.

ja ti anede ?

Ej, ti tička ti, meni se zdi, da si ti ….končnoa zaupala veselju in ga znaš objeti, in da si odkrila, da plešeš z vsem, kar obstaja.

To sicer ni moja pogruntavšna, ampak, a veš, da sem zdejle dobila resnični rešpekt, da ….. se …… resno ti povem no, strah me je, nekaj kljuje v meni, obhaja me rahla tema, vrti se mi,strah me je, razmišljam o tem, da bi pobegnila pred neznanim …… zajček, zakaj mi ti to delaš, pa rad me imaš, praviš ….

Aja, še tole, jaz se smejim ku nora že sedaj! Samo zato, ker prihajam ….. da, ker prihajam in ker imamo toliko vsega lepega v sebi, okrog sebe, na sebi, s seboj, ob sebi …… ker je “življenje res lepo”, če ima človek take prijatelje, kot jih imam jaz. Ej, cel svet je moj in jaz sem od celega sveta, ha, ha, ha, šlekate pekate cukate me, abe fabe domine …

New Report

Close