MARIJA IN IVAN MERLJAK
Ali je bil samo privid, samo oddaja, ki je pokazala njuno kompatibilnost, vendar pokazala sta, da sta par, ki uživa na skupni življenski poti na katero ju je pripeljalo naključje.
Par, ki je skupaj dvainpetdeset let, imata tri otroke, vedno sta delala v medijih in za medije, rada imata praznovanja, veselita se dogodkov in doživetij ob obletnicah vseh članov družine.
Mi je pa on deloval precej zavaljeno. Ne bi rekla, da je on kdo ve kako rekreativen človek, pa saj tega tudi nista poudarjala, rada sta skupaj, lepo je kaj dobrega pojesti, popiti in predvsem veliko na izlete hoditi.
To je njun moto. Soglašam z njima in jima želim vse dobro.
nekdo nekaj, 16.06.2025 ob 18:42
Jaz ju včasih srečam v trgovini. Sicer pogledam stran in se delam, da ne vem kdo sta, da ju ne bi motila, ampak sta mi zelo zelo všeč. Umirjeno in harmonično energijo oddajata. Gospa je mogoče malo bolj živahna, on pa mirno pluje za njo.
Res sta dobra.
Skupaj sta odkar sta se spoznala in njuno sobivanje bi lahko bilo vzor marsikateremu paru.
Žena je krmar ladje in on ji po svojih sposobnostih pomaga, da ustvarjata in pišeta knjige njunega življenja.
Lepo ju je videti in poslušati.
LEP IN SREČEN PAR, 16.06.2025 ob 17:55
Ali je bil samo privid, samo oddaja, ki je pokazala njuno kompatibilnost, vendar pokazala sta, da sta par, ki uživa na skupni življenski poti na katero ju je pripeljalo naključje.
Par, ki je skupaj dvainpetdeset let, imata tri otroke, vedno sta delala v medijih in za medije, rada imata praznovanja, veselita se dogodkov in doživetij ob obletnicah vseh članov družine.
Mi je pa on deloval precej zavaljeno. Ne bi rekla, da je on kdo ve kako rekreativen človek, pa saj tega tudi nista poudarjala, rada sta skupaj, lepo je kaj dobrega pojesti, popiti in predvsem veliko na izlete hoditi.
To je njun moto. Soglašam z njima in jima želim vse dobro.
On res izgleda zelo zavaljeno, saj je ona prava manekenka pri 100+ kilogramih!
Oba pišeta knjige o zdravi prehrani. Ona je velika poznavalka zdrave prehrane in več kot očitno je, da sta prišla do zaključka, da se nima smisla odpovedovati tistemu kar ti paše. Vse v mejah normale, z nobeno stvarjo nima smisla, da bi se ji odpovedovali. Prisluhnimo svojemu telesu in se odpovejmo le tistemu, kar vemo, da nam škoduje.