Marinka-kompllet otroških knjigic
Saška pozdravljena. Tudi jaz imam lepe spomine na to zbirko – vse knjigice sem znala na pamet. Sem pa tudi v Novem mestu (zato ga imate mogoče tudi v MB) odkrila, da te knjigice prodaja Knjižni diskont , se mi zdi da je to od založbe Karantanija – lahko pa da se motim. Še ne dolgo nazaj so bile te knjigice po 350 sit, očitno pa so odkrili, da je po njih veliko povpraševanje in jih podražili na 500 sit. Nimajo vedno vseh, včasih imajo ene naslove, včasih druge.
Upam da ti bo kdo pripravljen prodati knjižice, sama sem svoje originalne že davno razdala (oz posodila) in sem zdaj kar nove nakupila – za vsak slučaj, če kdaj pridejo prav ;-)).
Sem iz Maribora in te knjigice pridno berem svojima hčerkama. Nekaj jih imam še lastnih, nekaj pa sem jih pred kakim letom kupila zunaj na “štantu” v mestu. Bilo je pred Modno hišo in zelo poceni. Žal ne vem, kje jih imajo sicer. Priporočam pa tudi bukvarno Ciproš (bivša vojašnica pri Magdalenskem parku). Tam sem našla že marsikaj, kar mi je bilo všeč, ko sem bila mala, zdaj pa to berem svojima puncama. Dosti sreče!