Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mario Fafangel zapustil strokovno komisijo za covid 19 : Boga se ne želim igrati

Mario Fafangel zapustil strokovno komisijo za covid 19 : Boga se ne želim igrati

Prvi epidemiolog v državi Mario Fafangel je izstopil tudi iz prenovljene strokovne skupine za covid-19 pri Ministrstvu za zdravje. Kot je zapisal v pismu, ki ga je naslovil na ministra Poklukarja, je verjel, da bo tokrat drugače. “Drugače je res, slabše je,” je kritičen. Med razlogi za odhod navaja tudi nedavni ‘fiasko’ z 11-dnevnim popolnim zaprtjem države, ki je bilo daleč od tega.
Predstojnik Centra za nalezljive bolezni na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) Mario Fafangel nepreklicno izstopa iz Strokovne skupine za zajezitev in obvladovanje epidemije covida-19, ustanovljene pri Ministrstvu za zdravje. V pismu ministru za zdravje Janezu Poklukarju, ki so ga pridobili novinarji N1, navaja, da je odločitev profesionalne narave. “Izhaja iz tega, da sta vloga in teža epidemiologov pri usmerjanju ukrepov v času epidemije covida-19 še naprej nezazavna. Na vseh nivojih,” razlaga.

Kot pravi, je ob prejetju vabila za vnovično sodelovanje v svetovalni skupini resnično verjel, da bo v drugem krogu drugače. “Drugače je res, slabše je,” je kritičen.
Vaš link

A se bo pustil pregovoriti še tretjič?

Naj že neha srat, ker izgublja vso kredibilnost!

[/quote]
Kredibilnost izgublja kdo, on ali vlada, verjel je, da bo pri novem ministru zdravja odločilno mnenje strokovne komisije, pa je očitno vse po starem o vseh ukrepih odloča ena oseba.

[/quote]

Kredibilnost izgublja vlada, ki ves čas ponavlja, da z ukrepi samo sledi stroki. Kateri že? Orbanološki? Ker epidemiološki očitno ne.

Kredibilnost izgubljate ljudje, ki s svojim slepim sledenjem samo postajate vedno bolj debilna čreda.

Tukaj očitno tvoja teorija o enotni mafiji, ki zatira ljudstvo, pade.

Tukaj očitno tvoja teorija o enotni mafiji, ki zatira ljudstvo, pade.
[/quote]
Blesavo multinično prizadeto, kaj je že hotelo povedati ?

Da si svetovni debil ki druga ne zna kot pa jokat kot petletnik.

Blesavo multinično prizadeto. 😀😀

Ja ok še maš kaj druga v svojem polomljenem besednjaku? Resnica pa boli 🙂

Nič nima, ponavlja to mantro, ker drugega ne zna 🤦‍♂️

Dr.Fafangel bravo,ve kaj govori in je pokončen mož.
Politika se nima kaj vtikati v stroko ampak bi jo morala poslušati!

Spet so malo vrgli kost za glodat, v ozadju pa se dogajajo resne stvari. To je samo blef, vse dogovorjeno.

Dr.Fafangel bravo,ve kaj govori in je pokončen mož.
Politika se nima kaj vtikati v stroko ampak bi jo morala poslušati!
[/quote]

se popolnoma strinjam.

Spet so malo vrgli kost za glodat, v ozadju pa se dogajajo resne stvari. To je samo blef, vse dogovorjeno.
[/quote]

To ni kost za glodat. Fafangel je prvi epidemiolog, z bogatimi izkušnjami na svojem področju. Točno ve, kakšni ukrepi so potrebni za zaustavitev epidemije. To, da vlada sprejme le del ukrepov in naredi številne izjeme, je nesprejemljivo, saj na ta način okužbe ne morejo pasti, javnost bo pa kritiko uperila vanj.
Vsi smo se čudili, kakšen ‘lockdown’ smo iz tistega pompa na koncu dobili. Pozneje se je izkazalo, da je vlada naredila po svoje in pandemija ne bo zaključena. Pa bi lahko bila.

Fafangel je prevelik strokovnjak, dabi si pustil mazati ime ali da bi pustil, da se vlada norčuje iz njegovih strokovnih nasvetov.

To ni kost za glodat. Fafangel je prvi epidemiolog, z bogatimi izkušnjami na svojem področju. Točno ve, kakšni ukrepi so potrebni za zaustavitev epidemije. To, da vlada sprejme le del ukrepov in naredi številne izjeme, je nesprejemljivo, saj na ta način okužbe ne morejo pasti, javnost bo pa kritiko uperila vanj.
Vsi smo se čudili, kakšen ‘lockdown’ smo iz tistega pompa na koncu dobili. Pozneje se je izkazalo, da je vlada naredila po svoje in pandemija ne bo zaključena. Pa bi lahko bila.

Fafangel je prevelik strokovnjak, dabi si pustil mazati ime ali da bi pustil, da se vlada norčuje iz njegovih strokovnih nasvetov.
[/quote]

če bi bil tak strokovnjak, bi upošteval še kaj drugega, kot so ga naučili farmacevti.
Naj rajši pogleda kaj se dogaja v Izraelu, kjer cepljeni umirajo 4′ do 200 krat bolj kot zaradi tega prehlada, KJE JE TU SORAZMERNOST????
Fafangel ni noben strokovnjak, samo oponaša kot opica druge nestrokovnjake, ki pojma nimajo kaj virus sploh je, jebemtitakestručkote!!

Saj je prav. Edino gospod Janez Janša ima pravico odločati se v imenu Boga. Čeprav je morda ravno obratno in da bi se moral Bog odločati po navodilih gospoda Janeza Janše.

Blesavo multinično prizadeto se lahko samo spelje nekam s svojim fašizmom. To je edina resnica.

Bog se smeje, nasmiha, poči od smeha, ne more verjeti, da Janša to počne….Bog si vrti film kako bo tale bizgec najeball ko mu pride pred noge….kar predstavljajte si kako mu bo Janša po GROSUPELJSKO odgovoril naslednje besede:
jaz nisem nič vedel……
delal sem tako kot so mi rekli v Bruslju, še posebej sem poslušal Merklovo…….
jaz nisem strokovnjak……
žene pa tudi ne poslušam, čeprav ne vem če je ona tak strokovnjak………..
pa saj je umrlo samo 5000 ljudi, pa še ti so imeli pridružene bolezni…….
mogoče imajo teoretiki zarote celo prav, ko pravijo da ni nihče umrl zaradi korone……
jaz sem nedolžen……
pa saj si videl ljubi Bog, da ssssseeemmmm se zelo ttttrudil…
kriv je Goebels, mislim Hojs!

Mu dam čisto prav. Kako naj bi sploh še sodeloval v tej šaradi? Veliki lockdown, vse zapremo, zgodi se pa da zaprejo frizerje in šole. Pa po fb smo lahko gledali pozdrave sonarodnjakov ki v aprilu ne morejo brez hrvaških plaž. Kdo se norca dela, res. Že v zgodovini je bilo kar nekaj primerov karanten, kako so zapirali mesta, že takrat so vedeli kako postopati, mi pa delno odpiramo, zapiramo, odpiramo. Ne tič ne miš.

Tudi jaz mu dam čisto prav. Janša ima strokovno skupino samo zato, da ljudje valijo krivdo nanjo, v resnici pa odloča on v nasprotju z njenimi nasveti.

Tudi jaz mu dam čisto prav. Janša ima strokovno skupino samo zato, da ljudje valijo krivdo nanjo, v resnici pa odloča on v nasprotju z njenimi nasveti.
[/quote]

JA, KO BO PA NA SODIŠČU obtožen GENOCIDA nad Slovenci,,bo pa rekel:( beri po grosupeljsko):
JAZ NISEM NIČ KRIV….
TO JE ODLOČALA STROKA……
JAZ SEM DAL ROKE DALEČ STRAN……
SE MI JE ZDELO MALO ČUDNO VSE SKUPAJ, AMPAK JAZ NISEM STROKA…..
KREK je kriv, pa tisti FAFA…FAFA….ne vem đe kako se izgovori

Blesavo multinično prizadeto se lahko samo spelje nekam s svojim fašizmom. To je edina resnica.
[/quote]
Plošča ti preskakuje.

JA, KO BO PA NA SODIŠČU obtožen GENOCIDA nad Slovenci,,bo pa rekel:( beri po grosupeljsko):
JAZ NISEM NIČ KRIV….
TO JE ODLOČALA STROKA……
JAZ SEM DAL ROKE DALEČ STRAN……
SE MI JE ZDELO MALO ČUDNO VSE SKUPAJ, AMPAK JAZ NISEM STROKA…..
KREK je kriv, pa tisti FAFA…FAFA….ne vem đe kako se izgovori
[/quote]

Res je. Strokovna skupina ima zapisnik o ukrepih, ki jih je predlagala. Mogoče bo to pomagalo.

New Report

Close