Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka mario v jokerju

mario v jokerju

Nekje je tema o Bobovniku in Milijonarju. Kaj pa Mario in Jocker?

Sem gledala skoraj vse oddaje letošnje sezone. Super je, obvlada. In je konsistentno dober, zabaven, prijeten, ne vem, midva gledava predvsem zaradi njega, on naredi oddajo gledljivo.
Milijonarja sem gledala samo enega, žal.

Mario je v tej oddaji precej izumetničen in ga je na trenutke težko gledati. Seveda mora slediti konceptu oddaje, ampak osladne komplimente bi res lahko mirno izpustil. Sicer se kljub zavlačevanju da naučiti kaj novega.

Meni je Mario odličen. Obvlada.

Itak da obvlada, a na momente se mi zdi premalo spontan.

Meni je super.obvlada..veliko boljsi od bobovnika.

Je že konec za to sezono? Danes ga ni več.

Meni gre na bruhanje ko ga gledam.

Grozno je za gledati, ko ona baba od zadaj oaskadno komentira zadeve.
Ne morem jo čuti in zaradi nje ne gledam kviza.

Grozno je za gledati, ko ona baba od zadaj oaskadno komentira zadeve.
Ne morem jo čuti in zaradi nje ne gledam kviza.
[/quote]

“ONA BABA” je izkušena radijska novinarka Katja Černela, ki je vrsto let imela tudi samostojno oddajo na Valu 202 in je vodila predvsem nočni program. Zdaj dela na Radiu 1 kot producentka.
In to “ONO BABO” je Mario Galunič, ko so snovali to oddajo najmanj 3x klical, da želi z njo sodelovati, oziroma, da želi med oddajo ravno njen glas in od nikogar drugega. Ona ga je vsaj 2x zavrnila, ker ima poleg redne službe še ogromno drugih stvari, ki jih počne in da se ne bi rada zapletala v še en projekt. Ima tudi dva šoloobvezna otroka, ki še nista najstnika ampak na srečo tudi dobre starše in taščo, ki ji vedno priskočijo na pomoč. Ampak Galunič je vstrajal tolkio časa, da je privolila. Očitno dober glas res seže v deveto vas, tvoj pa samo do tega mona.

Če mene vprašaš so pri obeh oddajah zgrešili z voditeljema. Pa ne mislim da sta Galunič ali Bobovnik slaba, ampak sta mi preresna, da bi vodila oddajo takšnega zabavnega tipa. Obema bolj sedejo pogovorne oddaje.

Kapo dol moškemu, ki lahko gleda Maria v tem kvizu, dobesedno odbijajoče.
Bobovnik je pa miljonarja naredil sploh dolgočasnega…, ko sta bila Jonas in Romih je bil ta miljonar tud zabaven.
Kviz Veš, pred dnevnikom…. na prvem programu je pa zakon z voditeljem vred, kapo dol.

Meni on ni všeč, ze od nekdaj kot pojava..ampak voditelj je pa dober, jezik mu gre, lepo se izraža, se ne zapleta, zmede..
Ampak ne vidim nobene potrebe po razlagi ženske ozadju.

Ga lahko gledam, a ne prav z užitkom. Voditelj je dober (o tem ni dvoma), le preveč osladen je, tudi nekako nespontan.
Bobovnik je za Odmeve. V kvizu (Milionar) sem ga parkrat gledala, a mi ni potegnil.
Vem- super kviz, super voditelja, oba simpatična.

New Report

Close