Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marko Juhant

Marko Juhant

Kdo pozna predavanja tega gospoda? So zanimiva, praktična? Se splača obiskat kak seminar na to temo?

Hvala za odgovore.

Predavanja so malo populistična, a imajo dobro vsebino. Gospod si je kar všeč, malce duhoviči, a nekaj iskric je zelo porabnih.

Vsekakor, sploh če bi rada vzgojila opravilno sposobnega človeka, namesto razmazanega razvajenega večnega “sončka”.

Hvala za odgovora.
Je smiselno predavanja se udeležit še pred porodom, najbrž škodit ne more? Ali je teorija eno, praksa pa drugo? Najraje bi šla kar zdaj, ko sem pred porodom in še imam čas…

Le pojdi, škoditi res ne more.

Enkrat je za videt, sicer pa je populistični strokovnjak, podobno kot pravnik Rajko Pirnat, ki komentira vse pravne veje….

Enkrat je več kot dovolj, če se resno ukvarjaš z vzgojo, pa obstaja en kup boljših strokovnjakov. Ker pa jih v Sloveniji primankuje, pa je vsak obisk za vsako starševsko glavo dober.

…malo se boš nasmejala, malo se boš zamislila.
Jaz sem bila na njegovih predavanjih že večkrat.Predavanja so zelo zanimiva, ker združuje teorijo s prakso.Jaz sem si vzela kar ta velik zvezek in si zapisovala.Ima pa tudi knjige in ploščke.Lahko kupiš po predavanju.

Vzgoje se ne da učit po knjigah in po predavanjih. Je treba imeti občutek da odreagiramo v različnih situacijah. Ko odreagiramo napačno,se iz tega naučimo da teh napak ne ponovimo. Kakšna predavanja?! Škoda denarja!Učimo se vsak dan mi z otrokom otrok z nami.Ta predavanja so podobna šara kot npr ubogi bolan človek pride k bioenergetiku kot zadnje upanje in z zadnjim težko prisluženim denarjem,potem pa efekta ni.

Jaz sem bila na njegovih predavanjih sigurno 7x.Da bi obstajalo kup boljših? Mislim, da spada kar med

boljše.No, meni se je zdel izredno dober tudi dr.Bogdan Polajner.

Populistični strokovnjak?Mislim, da je imel že toliko primerov razvajenih sončkov pred seboj, da te glava

boli.Kar prave nasvete daje! Za vse starostne skupine otrok od vrtca do srednje šole.Nasveti so praktični

in uporabni.In primejo!

Hvala, zdaj sem prepričana, da bom šla. Videla sem reklamo za predavanje v LJ tukaj na MON-u, šla malo na youtube pogledat in ja, najbrž bo koristno zame, da bom od začetka dosledna pri vzgoji svoje deklice <3

ne glede na vsa predavanja o vzgoji…..

ČE TE BO PRI VZGOJI MALCE SRCE BOLELO, POTEM DELAŠ PRAV

to pomeni, da otroku odrečeš stvari, ki si jih želi, da ne dobi vedno vsega, takoj itd….
od dojenčka naprej….tudi jokat mora kdaj. pa po rokah ne sme ves čas biti.

če pa pri vzgoji vedno vsaki muhi ustrežeš in si misliš kako si fajn mati….potem pa delaš popolnoma napačne stvari, kar te zna drago stati v najstniškem in kasnejšem obdobju ( čeprav je nekaj odvisno tudi od karakterja otroka) če pa se “prava “vzgoja in karakter poklopita, potem imaš male hudičke in velike vrage.

Nihče ni učen padel izpod neba in tudi medsebojnih odnosov in reakcij se učimo.

Danes ne moremo reagirati tako, kot so to delali naši starši.Ker ni več za današnji čas.Za predavanja ni

NIKOLI škoda denarja.Sama včasih nisem vedela, kako naj reagiram.Pa sem slišala na predavanju, dobila

potrditev ali spodbudo.Pa mi je bilo lažje.in sem vedela, da sem na pravi poti.

Nihče ni učen padel izpod neba in tudi medsebojnih odnosov in reakcij se učimo.

Danes ne moremo reagirati tako, kot so to delali naši starši.Ker ni več za današnji čas.Za predavanja ni

NIKOLI škoda denarja.Sama včasih nisem vedela, kako naj reagiram.Pa sem slišala na predavanju, dobila

potrditev ali spodbudo.Pa mi je bilo lažje.in sem vedela, da sem na pravi poti.[/quote]

Tako je… starševstvo je najbolj pomembna vloga v življenju, saj z rojstvom dobiš v roke malo bitje, ki je kot nepopisan list in od nas je veliko odvisno, kakšna bo ta oseba postala. Pa ravno za starševstvo nas nihče ne pripravi… sploh tiste, ki nismo imeli dobrrega zgleda. Močno priporočam predavanje g. Juhanta, priporočam pa ti tui čtivo g. Bogdana Žorža.

no pa povejte kdaj in kje bo ta gospod predaval !

sem gledala na netu enega izmed njegovih intervjujev in ko sem se morala pri svoji 2 letnici soočiti z nekaterimi problemčki, sem se spomnila na njegove metode, tisto nekaj malega, je prišlo prav in je bilo uporabno, in ja tako kot je rekel on, mama je dosegla svoje, otrok je bil pa tudi zadovoljen, brez da se dere po celi trgovini….se pa da marsikaj z otrokom dogovoriti. Vedno se pa spustim na njeno višino, jo gledam v učke in ji povem/razložim zakaj nekaj ne sme ipd…npr nakupovanje opravljamo tako da pomaga, ona nosi stvari, ki ji jih damo v roko ali jih sama vzame iz police ko ji pokažemo, v voziček, oz do njega, pa potem jaz ali ati da v voziček, ali pa pomaga potem zlagati na trak….do sedaj je šlo brez dretja, vem pa da bo tega še oh in sploh ogromno…in ja sem opazila, če se z njo zapneš, tako da jaz brez pojasnila vlečem na svojo stran in ona na svojo, je pa hitro dretje ja…se zna kar razhudit….

Nastrojen je proti koruznikom, se mu ne zdijo resni, in otrokom z dvema priimkoma.

Samostojnost si predstavlja tako, da se človek od staršev preseli direktno z možem/ženo v skupno stanovanje.

Burkaško pretirava, s tem da je pri tem 700-krat manj duhovit kot Vuk-Godina.

Lej, če hodiš na mon, bo tvoje sonce zraslo v strumnega državljana, ker tukaj gor nihče, ampak res noben, ne moški, ne ženska, otrok ne razvaja, jih ne vzgaja permisivno, jim ne pusti, da bi jim srali po glavi, niso trmasti, nimajo izpadov, ne pijejo, ne kadijo, ne ugovarjajo staršem, pozdravljajo sosede in tako dalje. Tako da ti ni treba na nobeno predavanje več.
Resno, tukaj gor vlada taka nastrojenost proti razvajenim otrokom, da ne vem, od kod se potemtakem jemljejo, ker naj bi jih bilo pa ogromno – v bistvu so razvajeni vsi, razen otroci od mon. Tak zanimiv fenomen, za raziskat.

no pa povejte kdaj in kje bo ta gospod predaval !

New Report

Close