Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Marko Potrč na steroidih?

Marko Potrč na steroidih?

Zakaj pa se jemlje steroide, če potem postaneš ves grd. ?
Že takrat v The biggest looser se je spremenil.

Zakaj pa se jemlje steroide, če potem postaneš ves grd. ?
Že takrat v The biggest looser se je spremenil.

brez pomoči steroidov ohraniti visoke čiste mišične mase.On ima nekje 180 cm in verjetno približno 95 -100 kg.Če bi imel 75 kg in bil izrazito mišičast to lahko dosežeš brez steroidov.Po 5 letih resnega in discipliniranega treniranja dosežeš nek maksimum z veliko odrekanja,zato kar se videza tiče ne napreduješ več in začneš stagnirati.In takrat ti ne preostane drugega kot da posežeš po steroidih,če si želiš vidnega napredka.Ker ni pomembna toliko količina treninga ,ampak je 80% uspeha odvisno od vsakodnevne prehrane in prehranskih dodatkov (BCCA,proteini,kreatin itd).Ostalih 20 % je rezultata je pa odvisno od treninga in počitka

Narcisistična osebnostna motnja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Mi je grozen! Ko ena opica, posledično primitiven! Na vseh fotkah pa, poglejte me, kako sem lep! Kdo pa sploh je in kaj pomembnega je naredil? Ne razumem zakaj morajo te osebe, ki delajo na tv, objavljati vsak prdec, poglejte nas kako smo oh in sploh. Zdrava mera športa – da, ne pa pretiravanje.

Narcisistična osebnostna motnja.
[/quote]

Je res! Šolski primer narcisa.

Očitno ne več, da tako športanje in treningi sproščajo hormone ( dopamin, serotonin, noradrenalin, …) v taki meri, kot bi doživljali delni orgazem, oziroma smo po treningih srečni in nasmejani, kot po kakšnem dobrem orgazmu. Eni pač tako pokompenziramo morda občasno kak manjko kak dan ali teden, , verjetno tudi Potrč in vsi tisti, ki redno kvihtajo po telovadnicah, n malo na tak način, ne ? 😛 Pa če se dobro počuti v takem telesu, samo da je on srečen, zakaj pa ne – nimate vi nič od tega drugega, kot samo vrtenje in brušenje jezikov s tablico tamlečne ali pa vrečko taslanga v roki na kavču 🙂

Lej, eni se skourbajo, drugi spederčajo po letih zakona, tretji spet ločijo, on pa pač na tak način uživa in

Še vedno rabiš kup odrekanja, samodiscipline in dela, da prideš do takega telesa. Steroidi gor ali pa dol. Saj so polnoletni, naj delajo s svojim telesom kar hočejo.

Meni ga je škoda. Ko ga pogledaš v ta obraz veš, da je nekaj narobe. Drugače pa strinjam, da lahko dela kar hoče.

Tale gospodič mi je pa že od nekdaj simpatičen: pa ga poznam samo iz oddaje Galileo in tu iz prilepljenih slik.
Telo ima malce preveč mišičasto in zgleda trdo, tudi pri izrazu “izklesan” najprej pomislim na kip: trdo in hladno in to je no go.
Ima pa izredno simpatičen in nalezljiv nasmešek:)

Lahko iz lastnih izkušenj potrdim da je napikan. Več ne bom rekel 🙂

Ojoj, pa ne reči, da ga TI pikaš?

A on tastar politik?

Ojoj, pa ne reči, da ga TI pikaš?
[/quote]

haha ga je piču en kumar

a unga iz časov osamosvojitve si mislu? 🙂

Na teh slikah prav seka ven Poglejte me, to sem JAZ, JAZ, JAZ (aja, pa Liliše in dva otroka)

https://www.instagram.com/p/B4K9xjCF7SK/

Če on tole bere… se mogoče zamisli in spremeni.

Če on tole bere… se mogoče zamisli in spremeni.
[/quote]

Dvomim.

napikan preko injekcij z botulinom, ali kako?

napikan preko injekcij z botulinom, ali kako?
[/quote]

Verjetno je mislil z injekcijami steroidov. Z botulinom se pa Tanja Ribič špika baje.

Obraz je star in zguban, ker ni maščobe na njem.

Dečko se je zaje*bal. Nihče več mu ne bo ponudil voditeljske vloge v oddajah, ki bi propagirale zdravo življenje in šport, saj se iz aviona vidi, da on prakticira nekaj drugega. Njegova medijska kariera se končuje. Verjetno bo končal kot diler v lokalnem fitnesu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Vsi nabildanci so narcisi. Težki in agresivni ljudje.

Kaj pa dela Lili? Nic je ni videt po tv?

matr ste ga spljuvali. Saj je za moj okus tudi preveč nabildan, ampak vseeno si ni treba še zraven namislit ne vem česa, naj bo, kakršen če bit.

New Report

Close