Marko Potrč na steroidih?
brez pomoči steroidov ohraniti visoke čiste mišične mase.On ima nekje 180 cm in verjetno približno 95 -100 kg.Če bi imel 75 kg in bil izrazito mišičast to lahko dosežeš brez steroidov.Po 5 letih resnega in discipliniranega treniranja dosežeš nek maksimum z veliko odrekanja,zato kar se videza tiče ne napreduješ več in začneš stagnirati.In takrat ti ne preostane drugega kot da posežeš po steroidih,če si želiš vidnega napredka.Ker ni pomembna toliko količina treninga ,ampak je 80% uspeha odvisno od vsakodnevne prehrane in prehranskih dodatkov (BCCA,proteini,kreatin itd).Ostalih 20 % je rezultata je pa odvisno od treninga in počitka
Očitno ne več, da tako športanje in treningi sproščajo hormone ( dopamin, serotonin, noradrenalin, …) v taki meri, kot bi doživljali delni orgazem, oziroma smo po treningih srečni in nasmejani, kot po kakšnem dobrem orgazmu. Eni pač tako pokompenziramo morda občasno kak manjko kak dan ali teden, , verjetno tudi Potrč in vsi tisti, ki redno kvihtajo po telovadnicah, n malo na tak način, ne ? 😛 Pa če se dobro počuti v takem telesu, samo da je on srečen, zakaj pa ne – nimate vi nič od tega drugega, kot samo vrtenje in brušenje jezikov s tablico tamlečne ali pa vrečko taslanga v roki na kavču 🙂
Lej, eni se skourbajo, drugi spederčajo po letih zakona, tretji spet ločijo, on pa pač na tak način uživa in
Na teh slikah prav seka ven Poglejte me, to sem JAZ, JAZ, JAZ (aja, pa Liliše in dva otroka)
Dečko se je zaje*bal. Nihče več mu ne bo ponudil voditeljske vloge v oddajah, ki bi propagirale zdravo življenje in šport, saj se iz aviona vidi, da on prakticira nekaj drugega. Njegova medijska kariera se končuje. Verjetno bo končal kot diler v lokalnem fitnesu.