Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marmelada

Marmelada

Čjšpova….taščina, pravkar namazana na kruh, podložen z centimetersko fetko putra….JE BILA ODLIČNA.

Stephanie je definitivno zaspala, Stelči je šla žret, Gabi išče Parje na zemljevidu, SP po moje sexa….sam sebi sem pa dost dobra družba tudi če ne kurim impulzov.

Torej grem s polnim trebuhom spat.

Sam ne mi pol pizdit ko me vidite predebelega
:))))))))))))))))))))))))

Nočko forum, pa cmoke *****

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Hehe Saško,sej tist trebušček je itak cortkan..tak da neč bat.
Marmelada juj zdej si me spomnil, češplje so skor zrele,ampak da bi jo kuhala bom pa še premislila.Jo mam namreč še v kleti.men je obupno dobro ratala češnjeva marmedala,ki je veliko boljša kot od češpelj-sliv……

Jutro

matr… same češpe na vsezgodi zutri :))))

dobro jutro obema :))

dobro jutro…
Jani, o čem konkretnem se pa tebi še sanja?
JAZ NOBENE NE VIDIM!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Zauh šefe

Tep pa teško brat o češpljah a ne ;o))))))))))))))))))

Zbudi se pa boš ;o))))))))))))))))

hehehehe, še ena češpa :))))

dobro jutro štefani 🙂

seveda… brat je težko lažje jih je.. konzumirat :)))

hehehehehehehehehehehe, pa še kakšnega kupčka pol podret ,o)))))))))

vidva sta pa zgodnja,za tako razmišljanje….sta imela ugodno noč?

uh.. nebi zdej o noči.. je bla prov mal kruta :))))

jutro perla 🙂

a zate tudi…:((((8 Sej bo bolje veš:)

Seveda. Moja je cel cajt govorila ponoč

Spet nisi svojemu gmah dala ;o))))))))))))))))))))))))

Jani, narobe sem post prbou. Perli namenjen.

a se ti zdi, da res še spim??
hm..mogoče maš pa prav >:-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

no, zdej bo že malo bolje a

ura je 12.45 in izjavljam, da sem se dokončno zbudila.
le ta prav telefosnki klic je potreben za to in na drugi strani kdo, ki te postavi iz oblakov na tla 🙂

A davčna uprava ;o))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahaha
ojej, ne klič hudiča
še njih se manjka !!!!!

moja šefica me je mal spovedala, Jani bo že vedu, kako je to lahko “prijetno” :-))))))))

Je lepš če moškega. Šef pa žensko ;o))))))))))))))

A VEŠ, KAJ BI BLO IIDEALN?
DA BI SI ŠEFA LAHK SAMI IZBRAL…………….:-(((

Ja jest mam enga res dobrga. In paše svojemu imenu. ANGEL mu je ime. In Angel je res angel

edini, ki ga poznam s tem imenom, je kapucin v kapucinskem samostanu.
ampak…
če lahko dodam:
zdi se mi, da tudi Angel misli zate, da si tudi ti angel…..

New Report

Close