Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marmelada…

Marmelada…

Čjšpova….taščina, pravkar namazana na kruh, podložen z centimetersko fetko putra….JE BILA ODLIČNA.

Stephanie je definitivno zaspala, Stelči je šla žret, Gabi išče Parje na zemljevidu, SP po moje sexa….sam sebi sem pa dost dobra družba tudi če ne kurim impulzov.

Torej grem s polnim trebuhom spat.

Sam ne mi pol pizdit ko me vidite predebelega
:))))))))))))))))))))))))

Nočko forum, pa cmoke *****

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Nisem še šla…………bom pa šla…………………sam rabim kaj drugega kot sladko marmelado……….jaz rabim nekaj KONKRETNEGA……………

:))))))))))))))))))))

The best in life is free

Zase bom rekel,da nisem seksal tist cajt,ko si se ti basu!
Mogoče prej,hehe…..
;-))

Vzem medvedka dol s kredence….pa ga mal stisni!

Saš, tole o marmeladi berem zjutraj in to na prazen želodec.
Kaj ko bi si jaz tvojo taščo izposodila za kakšen mesec ??!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ko sem nazadnje bila v tistem muzeju na koncu vaše doline, smo se za nekaj časa utaborili ob reki, na tistem belem ovalnem kamnu, pa uživali……….
Pa sem se zdejle spomna, da bi blo tam enkratno…………. počet tisto, kot si ti včeraj počel preden si šel spat :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A tako!?
A na črno ste kampirali!??
Ti,ti!!!!

Ne mu rečt dvakrat,ker bo hitro narobe razumu in ti jo dostavi za eno leto!
😉

Čuj, kaj v Brčinih je letos tudi taka obilna letina?

Drgač pa……. a ne veš, da se ni dobro basat po 18. uri? ;))

HAHAHAHA,
OJ, DOBRO JUTRO !
A veš, da sem kdaj že resno razmišljala, da bi ustanovila zavetišče za tašče?!
A si predstavljaš, kakšen drenj bi to bil?!
:-))))))))))))))))))))

da o tem, da bi potrebovala prostora za nov BTC, če bi hotela imeti zavetišče za neuporabne zakonske može, raje ne govorim :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ola Štefka, izjava tedna 😉

Kaj že pizdiš čez moža?
Hitro se je to začelo nekam,krof!?

opa, ni bilo govora o mojem……….. hehe, boš hmali zvedu kako in kaj njega razganja……. uffffa, ga ne dohajam……. :)))))))

Na…še eno priznanje.sama ne moreš…pol pa neki čez frenda mlatiš…;-)))

ne štekam o čem je govora! prav zares!

Ma kakšnega medvedka SP….

Jaz sem imela v mislih kakšno fajn kračo:))))))))))))))))))))))))))))))

Jutro in CMOKA

The best in life is free

saj zato,kr ne štekaš….greš spat že s kurami!
sam kure gredo vsaj na palco…..
😉

jaz sedam samo na nezlomljive palce!

KEŠNE VEZE IMAJO palce z zavetiščem za tašče?
:-))))
SP. a bi mi povedu?

ha ha ha…… Štefka, izjava tedna numero due! :))))))))

Take,kr ratajo mal mehke po uporabi?
😉

Tud tašče so hodile včasih na palco spat!
😉

ja….mal se palce zmehčajo zato, kr postanejo trhlene, mal pa od strahu, ko mene vidjo :-)))

upam, da se ti ne sanja, o čem govorim :-))

SP
sem ugotovila, da je SP stršn dober učitelj, toda ko ga vprašaš kaj konkretnega, pa zardi in ne ve, kaj bi odgovoril :-))

a sanja…..žal ne…….sj nečeš, da bi pri tebi zasanjal…hahahahhahahah

eh…stara,kak bi midva sanjala……uffffffffff

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close