maršal twit NABAVLJA PETSTO TISOČ CEPIV
V mesecu maju pride v SLO 500.000 doz cepiva. Trenutno ga je na zalogi neporabljenega 120.000, hallo???
Pa čigav denar on zapravlja, saj ni ljudi, ki bi se cepili????
A bomo tudi to požrli, ali kako?
Ali pa misli ljudi z vojsko prisilno cepiti!!!
Tole bomo pa zelo pozorno spremljali…………………………………………..
Če bi po logiki gledali bi lahko razpolagal in zapravljal sredstva samo v imenu tistih, ki so ga volili, da jim on ali oni, nekdo drug ureja življenje. Ne pa drugim.
Recimo meni , če mu dovolim lahko pride čevlje spucat. Glede ostalega kar se mene tiče pa naj se briga zase. In en samo on vsi,ki jim moje življenje ne izročam v roke.
Še zmetraj mislim, da bo Slovenija do 01.07. približno 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} precepljena. Cepljenja tečejo kontinuirano, stranskih učinkov je zanemarljivo malo. Ne vem od kje podatki tem štirim antivaxerjem s tega foruma? Vsi v daljnji in bližnji okolici kar jih poznam govorimo le o cepljenju, o tem kdaj bomo na vrsti, o tem kakšne ima kdo težavice po prvem odmerku…Takih, ki zaenkrat odklanjajo cepljenje je po lastnih izkušnjah sodeč zelo malo….
Jaz, moja družina, kolegi… vsi komaj čakamo, da se Twito s svojo bando za vedno pobere z oblasti, ampak cepili se pa bomo vsi (oz. eni so že). Cepljenje nima veze s tem koga voliš, razen, da je Janša pozabil naročit ene par tisoč doz. In da ni niti mignil s prstom, da bi cepljenje teklo bolj tekoče. Nima časa, je treba twitat.
Če bi smrtonosni nevidni sovražnik obstajal, bi bilo cepivo tako drago, da bi si ga vsaj na začetku samo bogati lahko privoščili… Oni pa zdaj ponujajo denarne nagrade, če se cepiš. Če ti zdaj ne vžge v glavi, da je notri neko sranje, potem si res zabit….
Izposojeno iz:
https://www.facebook.com/amigo.escobar.39