Najdi forum

Splash Forum Koronavirus maršal twit NABAVLJA PETSTO TISOČ CEPIV

maršal twit NABAVLJA PETSTO TISOČ CEPIV

V mesecu maju pride v SLO 500.000 doz cepiva. Trenutno ga je na zalogi neporabljenega 120.000, hallo???
Pa čigav denar on zapravlja, saj ni ljudi, ki bi se cepili????
A bomo tudi to požrli, ali kako?
Ali pa misli ljudi z vojsko prisilno cepiti!!!
Tole bomo pa zelo pozorno spremljali…………………………………………..

Če bi po logiki gledali bi lahko razpolagal in zapravljal sredstva samo v imenu tistih, ki so ga volili, da jim on ali oni, nekdo drug ureja življenje. Ne pa drugim.
Recimo meni , če mu dovolim lahko pride čevlje spucat. Glede ostalega kar se mene tiče pa naj se briga zase. In en samo on vsi,ki jim moje življenje ne izročam v roke.

A bi koga dejansko in resnično presenetilo, če nas bodo pod prisilo vojske in policije vse pocepili?
Mene ne bi:((

A bi koga dejansko in resnično presenetilo, če nas bodo pod prisilo vojske in policije vse pocepili?
Mene ne bi:((
[/quote]

A ti to resno?
Ali ni prostovoljno?

A ti to resno?
Ali ni prostovoljno?
[/quote]

Glih ene tolk kot plačevanje davkov.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

iz zgodovine vem, da so fašisti sposobni vsega, ampak tudi 1945 smo jih premagal, tko da ni panike! Med tem pa seveda lahko naredijo ogromno škode.

Pa bi panika morala biti. Ti fašisti so nas zadolžili že za več kot 10 miljard in še kar nas zadolžujejo.

https://www.facebook.com/ko.cita.magarac/videos/4848567668493447

Ja !

Še zmetraj mislim, da bo Slovenija do 01.07. približno 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} precepljena. Cepljenja tečejo kontinuirano, stranskih učinkov je zanemarljivo malo. Ne vem od kje podatki tem štirim antivaxerjem s tega foruma? Vsi v daljnji in bližnji okolici kar jih poznam govorimo le o cepljenju, o tem kdaj bomo na vrsti, o tem kakšne ima kdo težavice po prvem odmerku…Takih, ki zaenkrat odklanjajo cepljenje je po lastnih izkušnjah sodeč zelo malo….

Ja, verjamem, da so tvoji sds prijateljčki navdušeni:))) Vsi, ki imajo še zdravo pamet, pa so proti posiljevanju s cepljenjem.

Jaz, moja družina, kolegi… vsi komaj čakamo, da se Twito s svojo bando za vedno pobere z oblasti, ampak cepili se pa bomo vsi (oz. eni so že). Cepljenje nima veze s tem koga voliš, razen, da je Janša pozabil naročit ene par tisoč doz. In da ni niti mignil s prstom, da bi cepljenje teklo bolj tekoče. Nima časa, je treba twitat.

Ampak eni se pa ne bi cepili. Ostali smo zdravi, verjetno imuni. Zdaj gre pa vse v to smer, da bo cepljenje obvezno. To pa niso več heci, ampak kršenje osnovnih človekovih pravic:((

Ampak eni se pa ne bi cepili. Ostali smo zdravi, verjetno imuni. Zdaj gre pa vse v to smer, da bo cepljenje obvezno. To pa niso več heci, ampak kršenje osnovnih človekovih pravic:((
[/quote]

Kdo te sili? Cepiva je itak premalo.

Ko ni bilo cepiv ste vpili niso jih nabavili, sedaj vpijete čemu jih nabavlja, itak se vam človek ne more prav obrniti, bi vam pa priporočil levakom da se ne cepite, je zelo nevarno, bolje da se okužite nekaj vas bo vendarle pokrepalo.

Preberi se še enkrat, res si glup, avtor nabija o preveč cepivih ti vpiješ o premalo cepivih, levaki vsak dan dokazujete kako glupi ste ponosni potomci hlapcev, faliranih študentov, delomrznežev in gostilniških razgrajačev.

DA tudi jaz sem dobil svoj odmerek

Če bi smrtonosni nevidni sovražnik obstajal, bi bilo cepivo tako drago, da bi si ga vsaj na začetku samo bogati lahko privoščili… Oni pa zdaj ponujajo denarne nagrade, če se cepiš. Če ti zdaj ne vžge v glavi, da je notri neko sranje, potem si res zabit….

Izposojeno iz:
https://www.facebook.com/amigo.escobar.39

A sedaj je pa cena v igri, prepoceni je, najprej trdite da cepiva ni, potem ga je preveč, sedaj je predrag, kaj se boste še spomnili, morda barva cepiva ni po vaši zblojeni teoriji in potem babše zmešano nalepi FB pa saj ni za verjet, to pa je dokaz, ne me jeb….

New Report

Close