Najdi forum

Splash Forum Koronavirus MARSHAL TWITO IN NJEGOVE MOKRE SANJE

MARSHAL TWITO IN NJEGOVE MOKRE SANJE

Se že uresničuje kar je ukazal MARSHAL TWITO, število pozitivnih se povečuje, ker so v Ljubljani protestirali. Ljudje, ne protestirat, ker ta bedak fašistični potem naročim, naj poročajo o več pozitivnih in se tako maščuje, ostanite rajši doma zaklenjeni, hahahahaaaaaaaaaaaaaa

zdaj ko je bilo v Ljubljani baje 10.000 protestnikov se v Ljubljani povečuje št. pozitivni, ja, ja………………prejšnji teden, ko je bilo na obali pa 100.000 ljudi, pa nič………………………………………..
ajaaaa, tam niso protestirali, moraš protestirat, potem se pa širi, drugače pa ne

prosim berite po grosupeljsko.
“kar dajte, kar dajte, protestirajte, vsakič ko boste protestirali bom uporabil vse moje zveze, da se bo v tistem mestu št. pozitivnih povečalo. In ne samo to, iz oranžne vas bom vrgel v rdečo, no zdaj veste, ne
Mene ne bo noben rdečko zajebaval, vsak toliko časa ne, dokler bom jaz vladal, dokler bom jaz šef. Tisti, ki mislite, da je SLOvenija vaša, da sem jaz samo vaš direktor se motire. dokler sem jaz šefe, sem jaz šefe in vas bom jaz zajebaval, ha, ha, ha, ha.No zdaj pa na proteste, bom še tistih 10 ljudi iz restavracije ven vrgu, ha—-ha—-ha!

Pa kateri debil sploh protestira v času epidemije?
Še levi ideolog Maksuti je že lani napisal, da zaradi petkovih kolesarjev in raznih shodov vlada sigurno ne bo padla. Za to obstajajo drugi demokratični vzvodi.
Tako pa počasi skuhane žabe kljub Maksutijevi razlagi še vedno nosijo peterokrake zvezde (?)in prekrižane kljukaste križe (?) na teh Antifa maškaradah in drugega haska kot to, da smešijo sebe in razširjajo virus, ni.

Najbolj smešiš se ti s takimi bednimi zapisi.

New Report

Close