Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marta Zore – kaj se ji je zgodilo?

Marta Zore – kaj se ji je zgodilo?

Že nekaj let je ne vidim. Se ji je kaj hudeha zhodilo?

nisem pa (še) gluh. Bere mi prijateljica. Tudi vaše odgovore.

če veš odgovor, kdo je bil z njo, ti bom verjel

Na MON je bilo 2010 debata o njej, ti google takoj ponudi tisto temo. Drugače pa nič ne vem o njej.

Kolikor vem je vse v redu z njo, še vedno je ista.
Je pa res,da je začela veliko delati v tujini, tako da jo boš prej našel kje v Nemčiji.
http://www.zvoncek.com/marta/marta_zore

Ali pa ob sobotah v Kranju na tržnici
Ista kot vedno. Urejena in postavna

No ja…vzame si čas zato, da se uredi, definitivno. Ampak če bi si enkrat za spremembo za v štacuno dala na obraz malo manj kot na centimeter debelo pudra bi zgledala veliko bolj postavna. Njena koža na obrazu že lep čas ni videla zraka.

No ja…vzame si čas zato, da se uredi, definitivno. Ampak če bi si enkrat za spremembo za v štacuno dala na obraz malo manj kot na centimeter debelo pudra bi zgledala veliko bolj postavna. Njena koža na obrazu že lep čas ni videla zraka.[/quote]

enkrat je stala za menoj na bankomatu – sem se jo ustrašila ko hudič križa , ker je bila na debelo napudrana in namazana – zgledala je, kot da nosi masko . pa tisti štrenasti lasje pod obvezno kapo/klobukom. ne vem , če nima kar lasulje….

Kaj ima pa obraz opraviti s postavo?

Kolikor se spomnem ima Marta Zore redko bolezen, zaradi katere ji po telesu ne raste jo dlake.
Tako, da si je dlake pač potrebno narisat, če ne gre drugače…

O a res, blagor ji. To bi pa tudi jaz, da mi več ne rastejo dlake po telesu, razen lasje, obrvi in trepalnice. Ostalo pa lahko gre baj baj. Kako pa se imenuje ta bolezen?

Ta bolezen je alopecija in ni tako prijetno kot bi si kdo mislil.

O a res, blagor ji. To bi pa tudi jaz, da mi več ne rastejo dlake po telesu, razen lasje, obrvi in trepalnice. Ostalo pa lahko gre baj baj. Kako pa se imenuje ta bolezen?[/quote]

ja, ampak to vključuje tut lase…. zato ima kape…

New Report

Close