Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek maša medik

maša medik

kdo je partner oziroma mož maše medik?

Jaz se javim. Bi bil takoj…sploh partner.

se opravičujem,bolje da nikoli nič več vprašam..samo ker sem danes prebrala me je zanimalo pač..ker vem,oziroma kolikor sem prebrala je imela pestro ljubezensko preteklost,vem da se me to ne tiče, ampak ker itak obiramo vsakega slavnega, me zanimao tudi zanjo..

A je to tista, ki je bila poročena s Kamenikom?

NIč ne piše s kom, ni pa nič narobe, če si vprašala, tole je bil njen odgovor:

Dragi prijatelji! Ker ste vi tisti, s katerimi delim dnevne korake, takšne in drugačne bedarije in osebne misli, ker ste vi tisti, ki me spremljate iz dneva v dan, nekateri že več let, je prav, da med prvimi in iz prve roke izveste meni najlepšo novico na svetu. Lanskega decembra so me v enem izmed intervjujev vprašali, po čem si bom zapomnila leto 2012. Med drugim sem odgovorila, da po novici, ki me je zelo razveselila in osrečila. Že kar nekaj časa govorim tudi, da verjamem v čudeže! 🙂 Razlog je čudež, ki diha in se razvija pod mojim srcem. Sem najsrečnejša na svetu, saj bom julija postala mamica … baje, da deklici! ;)”

To je iz žurnala.

Tako, da če človek osebno napiše, da deli vse bedarije z vami, ni nič narobe, če tudi vi sprašujete o njej. Tako da so vsa zgražanjanekaterih uporabnikov odveč.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Glede na to da noče povedat kdo je foter sta možnosti samo dve:

1. Ali si je dobila nekoga, s katerim sta se pač dogovorila da jo zaplodi potem bo pa že ona sama naprej.

2. Ali pa je bila na umetni oploditvi kje v tujini, kjer oplojujejo tudi samske.

New Report

Close