Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Masaža studio Kvadrus

Masaža studio Kvadrus

Je kdo slučajno bil v tem studiu na masaži in kakšne izkušnje ima? Ste bili z masažo zadovoljni?

Kaj ni nihče bil v tem studiu na masaži?

Pa morate biti res budale ker ne hodite na masaže!

Ja tudi tam bila. Dobra limfna. Moti me le to, da je vse nekak open air. Ljudje prihajajo in odhajajo, cvekajo in placujejo, masira jih vec naenkrat, vmes zagrnjeni prostori. Za locene prostore z zidanimi stenami in vrati bi verjetno morala biti cena pac visja.

Ja tudi tam bila. Dobra limfna. Moti me le to, da je vse nekak open air. Ljudje prihajajo in odhajajo, cvekajo in placujejo, masira jih vec naenkrat, vmes zagrnjeni prostori. Za locene prostore z zidanimi stenami in vrati bi verjetno morala biti cena pac visja.
[/quote]

Vidim, da si je eden zgoraj izposodil moj nick.
Tebi pa hvala za informacijo. Namreč imajo zelo ugodne cene preko kuponov, pa me pač zanima ali se splača iti tja. Nisem še bila preko kuponov na masaži in se ne bi rada zafrknila.

[/quote]

Sedaj sem videla, da jih več masira, ah to mi pa ni všeč in da je samo zavesa ter da je vse odprto. Ponudbo imajo res ugodno, pa vendar ne vem, če se bom odločila. Sem malce skeptična glede teh kuponov, ko večkrat preberem, kako so se ljudje razočarali. Bom kar pri svoji ostala. Cena je res malce višja, ampak te pa fajn zmasira in si potem kot prerojen in tudi bolečina izgine. Kako ste pa drugi zadovoljni z masažao preko kuponov?

Masaža katastrofalna, masažo je izvajala neka starejša gospa katera ni nehala govoriti, malo je manjkalo in bi odšel ven iz salona vmes masaže.

Da ne govorim o nekem prepotentnem mulcu med naročanjem termina, v živo bi dobil kako okoli ušesa.

Skratka, najslabša možna izkušnja !

Kvadrus je nova sopomenka za šok terapijo. Zakaj? Prostor- čakaš zunaj med bloki, ker ni notranje čakalnice (tudi če dežuje). Vzameš masažo in pristaneš v svojem boksu, ki nima vrat in ne zaves, kaj šele španske stene. Salon je bolj kot kaj videti kot bordel, kjer te na hitro obdelajo in nato hitro ven letiš. Ko te masirajo, ti vsi vidijo tvojo “ritko”, ker ni zasebnosti. Hkrati pa masirajo tako, da na koncu komaj ven prideš in da je fuuul narobe s teboj, da potrebuješ spet masažo z njihove strani (samo pospeševanje prodaje). V bistvu gre za trik, kjer samo prakticirajo pritisk na določene točke, ki že po naravi bolijo, tako da res človek misli “o madona, je pa res nekaj hudo narobe z menoj”, pa ni. Ko ti maser reče “če vas boli, mi povejte”, in kot normalna oseba rečeš “boli me”, ti le-ta odgovori nesramno-naduto “ja, glejte potrpite”. Kdo je ta oseba, da določa o mojem telesu? Kot drugo slike na internetni strani zavajajo na veliko. Odnos pod nivojem ter vse je videti zelo neprofesionalno, vprašljivo je tudi znanje maserjev. Naslednji dan oz. še isti komaj odkorakaš ven, saj so te “obdelali” tako, da komaj živiš. Higiena in čistoča je tudi pod vprašanjem. Imam veliko izkušenj z različnimi masažami, to je edini studio po katerem, so moje težke noge bile po masaži še težje in ne lažje, kakor ponavadi po terapevtski masaži, kjer so moje napetosti in bolečine omiljene.
Kratek odgovor na vprašanje: Kvadrus? Odgovor: Šprint stran!

Jaz sem si tudi ogledovala njihove kupončke, ampak mi je bilo hitro jasno, da za tako ceno kaj blazno profesionalnega ne more bit.

Oni že leta ponujajo te kupone, vse polno jih je, zdrava pamet me uči, da ta masaža ne more biti kaj prida. Cenovno pod nivojem. Kdo ima stranke in masažo kot se šika, ne ponuja svojih uslug pod ceno.

Kvadrus je katastrofa,nikoli več.Tudi vsak teden novi maserji.Lastnik vsak teden objkavlja oglase da išče vrhunske maserje,sebe ima za nekea svetovno priznanega dietetika,terapevta,a pojma nima o klasični masaži.In seveda je profesionalec o norčevanju iz drugih ponudnikov.Ja Vadrus deluje le na kuponih,sicer bi že zdavnaj prodali.

Bil enkrat in nikoli več.

Se ne čudim,da so oceni 1 in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} negativnim komentarjev zaprli facebook stran.

Jst grem parkrat na leto k njim in sem zadovoljna. Imam svojega priljubljenega maserja, ki me res mega zmasira.

Tudi meni ta pristor ni vsec, tako da vedno telim biti v zadnji privat sobi. Ponavadi ni problema, ce se dovolj zgodaj najavim. Tam direkt pred oknom sem masazo ze odklonila.

Res je veliko maserjev, eni ti ustrezajo eni ne. Ampak tako je vedno. Pac dva tri sprobas in potem si naprej pri tistemu ki ti ustreza.

Ne hodite sem. Neprijazni, neprofesionalni. Telefonist groza od karakterja.Kriči na stranke.

Podobna izkušnja. Še nikoli nisem doživel tako nesramnega odnosa.

Tudi jaz obiskala ta studio, kjer sem dobila kupon od prijateljic za darilo. Telefonist/lastnik studia kdorkoli je pač to ima grozljiv odnos do strank. Ko sem bila tam, sem imela samo srečo, da me je masirala res dobra maserka, ki ne vem po katerem ključu je sploh pričela delat za ta studio. Sem se hotela preko ena na dan naročit še enkrat, saj sem bila z maserko zelo zadovoljna. Kličem in mi zabije telefonist, da ga naj pokličem iz normalne številke (klicala sem iz stacionarne) obnaša se katastrofalno na kar vseeno popusti in reče, da mi pove kdaj so prosti termini, povem ime maserke in reče, da če sem že bila pri njih z kupončkom več ne morem tega koristit. Sva zaključila s tem, da bom rajši kam drugam šla on pa, da takih strank ne rabi?!!

Telefonist je lastnik in vse v eni osebi. One man band. In par maserjev.

Pozdravljeni!
Gospa, vas lahko prosim za ime maserke, s katero ste bili tako zadovoljni? Bi ob naročanju povprašala zanjo. Zagotovo to ni preveč oseben podatek za objavo, saj gre zgolj za osebno ime. Hvala vam!

PS: S kuponi je na žalost res tako, da ga posameznik lahko koristi le enkrat, ne glede na to, kako ga je prejel (kupil sam ali dobil v dar, ker je rezervacija na tisto ime). V njihovo bran še dopišem, da imajo to jasno navedeno kot opombo spodaj.

Ja kje pa je ta salon? Sem maserka in kjer delam jaz, imamo ultra profesionalen odnos v primerjavi s tem. Pa še tako imamo kdaj pripombe nad organizacijo.

Edino to ni res, da namerno pritiskamo na točke, da boli, da potem še drugič pridete. :))) Se sicer prilagodiš željam stranke in masiraš manj močno, je pa včasih koristno potrpet. 😉

Ne vem koliko so cene masaž, sama računam po 40 eur enourno masažo, za katero se pa potrudim maksimalno. Ne vem kake so drugje cene, jaz je ne mislim spuščat na račun ostale konkurence, strank imam ravno dovolj.

Da se gre pa kdo dobičkarstvo na račun nizke kvalitete – dvomim, da bo ostal.

Bila 2x in ne grem več, pa če je 10 eur. Kot rečeno odnos lastnika/maserja je kot da je on ful več kot ti. Prostor….to ni prostor za masažo, v bistvu iz stropa visijo lesene “stene” na verigah, spodaj pol metra do tal pa se končajo, vrat ni. Torej tam ležiš brez zasebnosti, vse slišiš od ostalih, skratka neprijeten ambient, kar pa je pomembno pri masaži.

Tudi moja izkušnja podobna. Odnos na nuli, zamujanje, masaža pri odprti luči, brez kakršnekoli glasbe v ozadju, maserka ne neha in ne neha govorit. Sama masaža bolj neko božanje, ki odraža neznanje. 1x in nikoli več 🙂

Preko kuponov sva s partnerjem šla pred leti v Ubon Thai in sva bila zelo zadovoljna. Bila sva skupaj v sobi, ker je bila masaža za pare in vsak je imel svojo maserko. Tam je bilo mogoče le malo zoprno to, da receptorka, ki je bila takrat tam, ni znala dobro slovensko (so bile same Tajke v salonu), ampak smo se vse zmenili. 🙂 Mogoče je zdaj kaj drugače, ker je to bilo cca 6 let nazaj (pred otroki).

Strnjeno in brez slepomišenja – poden od podna.

Maserji kot bi jih zbiral na osnovi kdo bo delal za manj denarja.

Prostori neustrezni. Model pri katerem se naročaš po telefonu neprijazen in ošaben.

Izogni se jim v širokem loku, ker so hudimano predragi glede na kakovost storitve.

In ti po možnosti še v odgovor napiše kuzla zahojena, ker mu ni uspelo prodati kupona.

Da sploh ne začenjamo o neprofesionalnosti, ker to je next level.

Danes bila prvič na masaži. Prijazen pozdrav šefa in maserka. Prijazna maserka Ajša mi je ustregla po pričakovanjih.  Hvala. Se bom še vrnila.

Izpod nivoja, odsvetujem obisk!

Telefonist je kar šef sam, ki ima nizkoten, ponizevalen odnos. Zivi in deluje kar v sobici levo od vhoda v masazno sobo, ki je s pregradami razdeljena na masazne prostorcke. Vse ima pod kamerami, poslusa, gleda in zivi neke vrste big brother.

Sama ne bi sla, pa ce bi bilo zastonj!

New Report

Close