Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mašinca za striženje las

mašinca za striženje las

Razmišljam, da bi nabavila mašinco za striženje las in da bi sama strigla moža. 🙂 Gledala sem jih, ampak se ne znam odločit za nakup.

Dajte mi povedat – a sploh katera striže moškega kar sama doma? Koliko je mašinca pri tem v pomoč?? Ker mož nima ravno na ježka frizure, ima tako klasično – ob vratu krajše, po vrhu glave pa malce daljše lase (kakih 5 cm, se mi zdi).

Vsak nasvet in izkušnja dobrodošla!!

Jaz sem aparat kupila šele pri drugem sinu, moža ne upam ostriči sama in tudi najmlajši zdaj že hodi z možem k frizerju tako, da je skoraj malo žal za ta nakup…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

jaz strižem oba svoja fanta in veliko sinovih prijateljev. Meni zelo pomaga tako za klasično kakor vse druge frizure(razen ženskih). Če ne znaš stričt ti mašinica ne bo veliko pomagala, ker ga ne strižeš na balin. Ne vem kaj naj ti svetujem.Imam pa philipsovo mašinco že kar nekaj let, vmes pa kupim novo rezilo, ki je kakor polovica aparata 4500 sit.

pri nas imamo tri fante (eden od teh je moški) in vse tri ostrižem sama. Kupili smo aparat za striženje, ki sicer striže do (najdaljše) dolžine 21 mm, tako da so od takrat moji dantje bolj na kratko ostriženi. Če se bi mi zazdelo kakšnemu od dveh sinov pustiti daljše lase, bi ga peljala k frizerju.

Če imaš kolikor toliko ročnih spretnosti, potem kar kupi ta strojček.

lp in veselo na delo 🙂

no jaz nisem ravno biser od ročnih spretnosti;) ampak s tole mašinco pa res ni težav! sej je čist simple.

jaz imam dva fanta pri bajti (moža in sina), oba ostrižena na ježka. aparat imamo nižjega cenovnega razreda, no name, ampak je vseen super. strižem ju sama in sta oba popolnoma ok!

Jaz imam tudi phillipsovo. Stara je pa že 8 let. Baterije so mi delale 5 let, sedaj se pa z njimi bolj slabo striže,zato imam vedno priključen kar na elektriko. Če bi kupovala novega bi vzela takega brez baterij, je občutno cenejši, kabel je pa tudi dosti dolg. Imam dva nastavka in pogosto uporabljam tistega ki pusti daljše lase (cca 4 cm),ker ne stižem vseh čist na kratk. Strižem moža in oba sinova. Najlažje moža,ker ma najbolj pri mir glavo pa še skravžlan je tko da se napake vse skrijejo. Ne rabiš kakšne ročne spretnosti. Nastaviš kolk dolge boš rezala(v prvo raje manj na kratko,ker če boš en šop prekratk moraš poj vse. Lepo postrižeš po celi glavi in strižeš dokler ti še kej ustriže,nato zmanjšaš velikost za 2-3 stopnje in postrižeš spodaj vzad ii okol ušes.Tako je men najlažje .
Še nasvet za čimmanj ostiženih las po stanovanju:stranka se vsede v banjo, po končanem striženju lase s tušem splakneš v mrežco in stranko stuširaš da jo ne grize(moj so občutljiv)
Drugi dan ko se lase mal poležejo pa hodm okol s škarjem če sem kak las pozabila ostrič.

Tudi jaz svojega dragega strižem s Philpsovo mašinco. Je pa res, da ima precej kratko frizuro.

Od kar ga imava, je bil pri frizerju samo pred poroko:))

Najin je star že kar enih 8, 9 let. Zraven pa je bila tudi videokaseta z navodili za nekaj moških frizur (kateri nastavek, katera dolžina, če želiš določen tip frizure).

lp

Jaz sem kupila mašinco v šparu tista firma bejbi…neki tazga in je super mašinca in ja, strižem moža in sina, naštimam milimetre po želji in hopa, tko hitr in enostavno, nato pa le še spodaj pri vratu malo urediš, pobriješ in frizura je tu.

Kaj pa tale, ki je sedaj v akciji v merkatorju-Babyliss?
Ga ima katera? Kako ste zadovoljni z njim?
Hvala:)))!
lp
Pati

Mi imamo pHilpsovo mašinco, moje štiri moške strižem čez poletje, čez zimo gremo pa tudi k frizerki da so malo drugačne frizurce…

L

Jaz imam Braunovo, ki je stara že enih 10 let in striže super, le akumulator je bolj slab in ga moram proti koncu striženja priklopiti na elektriko.
Sem pa zaradi tega kupila mašinco Babyliss, pa se mi zdi veliko slabša pa še striže ne tako, kot bi morala, saj se mi zdi, da se lasje kar trgajo. Zaradi tega tudi jaz sedaj iščem kaj boljšega, čeprav dražjega.

New Report

Close