Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maska za barvane lase

Maska za barvane lase

Imam malenkost “slamnate” lase po zadnjem barvanju. Katero masko zanje mi priporočate, s katero imate dobre izkušnje? Natisnila sem si bon s popustom v DM, pa bi na njega vzela še to masko. Je pa res, da še nikoli nisem uporabljala kaj podobnega in se ne znajdem najbolje.

Jaz uporabljam balzam od Subrine. Dokler sem imela še dolge lase skoraj do riti, sem uporabljala Subrino za lažje razčesavanje. Se mi zdi, da imajo precej dobrih izdelkov in tudi šampon imam Subrinin za barvane lase. Kupi balzam za barvane lase, maske imajo tudi, ampak bolje je, da po vsakem umivanju las naneseš balzam. Ko si posušim lase pa nanesem kapljice Klas ali pa Redcat in so mehki kot svila pa še preprečujejo cepljenje las.

Naredi masko iz olivnega ali kokosovega olja (nerafiniranega). Pusti uro ali dve gor ter speri z blagim šamponom. Jaz imam po tem lase kot dojenček.

Jaz sem imela tudi ful suhe lase. Najbolj sem jih spravila v red s tem, da sem večino kemije zmetala preč. Za pranje uporaljam razredčen otroški šampon, na koncu pa jih sperem z mlačno vodo in nekaj žlicami kisa. Sicer mi to malo smrdi, samo, ko se posušijo vonj izgine. Na konice pa nanesem kakšno naravno olje, ne kupljenih silikonov itp.

Po nekaj mesecih so lasje bistveno boljši. Zanimivo pa je, da imam sedaj malo valovite lase, čeprav sem večino življenja mislila, da imam ravne lase.

____________________________________________________ Only the stupid need organization, the genius controls the chaos! A.E. [url=http://www.ogrevanje-hlajenje.net]Toplotne črpalke[/url] | [url=http://www.alterish.com]Alterish.com - Let's cook[/url]

Jaz si že 20 let barvam lase. Imam sive, suhe in še barvo čez…..najbolj mi je vedno pomagala maska od Pantena – torej maska za barvane lase, ravno tako šampon. Pa tudi od Welle mi odgovarja – za barvane lase.

Macadamia. Res dobra.

Živi in pusti živeti

Arganovo olje. Imam pa pobeljene lase nič barve.

Ne morem verjeti, saj sem še nedolgo nazaj tule brala, da barvanje las sploh ne poškoduje in ne izsuši.
Sedaj pa o nekih maskah, regeneratorjih, pa proti cepljenju konic, pa posebni šamponi za barvane lase.
Si ne morete umiti las ne da si daste vse to na glavo? Ker če res potrebujete tele dodatke, pa lasje po barvanju le niso tako super, kot ene tule trdijo?

Jaz si jih ravno zato ne barvam, ker se bojim slame na glavi in ko gledam okoli sebe opazim kar dosti takih, ki se jim vidi, da imajo mrtve lase, pa ne bi rekla, da so to zanemarjene ženske in tudi vem, da zmečejo kar precej za frizerja.
Torej, kaj je sedaj res? In kako veš, da ti barva ne bo poškodovala las, ker tega se pa bojim.

Je možno, da se pobarvam, pa da si potem samo umijem lase in poskrbim za konice in da bodo moji lasje pod prsti še imeli tisti živi otip, da se bodo svetili brez raznih mask, regeneratorjev?
Pa da grem na morje ali v bazen, da ne bom dobila slame?

New Report

Close