Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style MASKA ZA OBRAZ

MASKA ZA OBRAZ

živjo dečve!

en problem mam, k ga ma vrjetn še kera..in sicer nečisto kožo na obrazu…en miljon malih mozoljčkov, ki jih veselo praskam in stiskam in potem ratajo še mal večji, gnojni, sploh ko so hormoni na pohodu…nič bolje se ne godi mojemu hrbtu, pa vratu, dekolteju, še na nogi pa roki se mi sem pa ke kakšen nardi…groza u glavnem…in zdej vas sprašujem, če pozna katera kako fino žaubo, al pa home made masko za obraz v te namene…zdej sicer uporabljam masko iz gline od lumineja pa ne vem če ma kak učinek..ah ja….sem ko svinja bradavičarka…help plizzzzzz!

tud jaz sem imela te probleme, sedaj pa sem jih nekako omilila. Meni najbolj pomaga hladno-topla voda, izmenjavanje zelo mrzle vode in čez nekaj sekund zelo tople vode.To je dobro za cirkulacijo, ker ti požene kri po žilah in spere nečistočo.
Pri meni so bili vidni rezultati že po tednu, pa še praktično zastonj je.

Pozdravljena Lara!
Tudi jaz sem imela podoben problem.Pomagal pa mi je “kvas”.In sicer 14 dni jej dnevno po eno kockico kvasa,najbolje je zjutraj na tešče.Vem, da se ti zdi mogoče “nagraušno”,ampak poskusi, mogoče pa ti bo pomagalo, tako kot meni.Lahko si pa nardiš tudi masko iz kvasa,dodaš malo vode ali mleka,zmešaš in naneseš na čist obraz (pustiš predele okrog oči in ust) za približno 15 minut,potem pa z vato ali gazo umiješ obraz (voda ali kamilični čaj).Želim ti dosti uspeha.

Vsak dan 6 Dermabion tablet (brez recepta). Ravno čudeža ne bo, je pa to v bistvu največ, kolikor lahko trenutno dosežeš.

Ja, dekl’č ne vem kolk si star, je pa hudo to, sej vem.
Probaj samo s kamelcam umivat, nč se z nobeno kremo ne maž, boh na dej z oljem. Nč, pa tace stran! Probaj glino pit (v prahu), da se telo sčisti-ni prav okusna, ampak se da požret(poglej na Lunin net)-res pomaga, če ni prehudo, sicer bo treba k dermatologu.
Vso srečo, pa zdrava bod!

hja stara sem 24 let..pr dermatologu bla že ene 3x in sem na ta račun požrla že eno malo morje antibiotikov, kar pa ni prov preveč zdrav..posledice se mi kuj poznajo pol drugje, kot razni problemis prebavo, glivicam in tko…

kašno glino pit?kje se pa to dobi?
pa če se sam umivam s vodo / kamelcam in nč kreme mi kožo tko skup potegna da me kr boli..mam namreč izsušeno povrhnjico, spod pa mastič! i hate it!

V kakšni domači ¸al pa BIO lekarni, vprašaj za glino v prahu.
Eno žlico, pravzaprav mora bit lesena (ne kovine uporablat!) jo dej v kozarc, pa prelij z vodo, nč ne mešej, pust čez noč in zjutraj popij. To delaj 1 teden, pa 1 teden pavze, pa pol spet 2 tedna (na Luninmu netu več piše).
Glina veže strupe nase.Probaj pazit tud na to, kaj ješ, čimveč vode popij in pazi na redno prebavo. Men je škodovala tud čokolada, pa razne salame, pa ocvrte zadeve…
Aja, pa jogurtove maske tud niso slabe.Kožo umirijo, pa maščobo dajo.
Vso srečo, upam, da bo pomagalo

kakšnega okusa pa je?

No ja, ne najboljšega, ampak se da popiti.

NISEM BRALA PREJŠNJIH FORUMOV VENDAR TI SVETUJEM.
ROKE PROČ OD OBRAZA IN MAZOLOV, KER JIH TAKO ŠE VEČ PRENAŠAŠ IN SEJEŠ PO OBRAZU. ČE JE ZADEVA KRITIČNA SE ODPRAVI V DOBER KOZMETIČNI SALON IN TAM TI BODO REŠILI PROBLEM. NAJ TI NE BO ŠKODA DENARJA, SAJ TAKO IN TAKO NITI DRAGO NI.
(NAMIG: SALON LEPOTE HELENA, Ljubljana).

JoLI

kok je to za vas pocen?

JAZ TI PA SVETUJEM, DA GREŠ K DERMATOLOGU IN VPRAŠAŠ ZA KONTRACEPCIJSKE TABLETE DIANE 35, KI JIH JE MENI DERMATOLOG RAVNO IZ TEGA RAZLOGA PREDPISAL IN SE MI JE KOŽA NEVERJETNO SČISTILA PO 2 MESECIH. ŠE ZDAJ JIH JEMLJEM IN IMAŠ DVOJNO KORIST.

Pozdravljena!

Razumem tvojo navelicanost v katero te vodi stanje tvoje koze. Toda! Optimizem v srce in proti cilju. Gotovo ne bo vedno tako. Prepricana sem. Kaj pocnem jaz, ki imam oz. sem imela vcasih tudi velike tezave? Skoraj nic vec se ne umivam z vodo, ampak z zajbljovim cajem. Pijem veliko tekocine. Uporabljam mleko za ciscenje obraza od Rosala, nato pa tudi tonik. To ti lahko vzpostavi ravnovesje in vlaznost, ki tvoji kozi ocitno primanjkuje. Dehidrirana je lahko tudi mastna koza. Zato ji moras nekako dovesti vlago.
Sedaj dokler so se soncni zarki, se jim v pravem casu (od 11 do 16 gotovo ne!) malce nastavi ustrezno zascitena. Jaz imam Ilrido gel, faktor 15 in sem ga kupila v lekarni. V zmernih kolicinah je soncek tudi zdrav, v takih primerih pa sploh izboljsa stanje.
V prvi vrsti, pa je morda dermatolog res pravilen naslov za tvoj problem.
Pa srecno in z vedrino v jutrisnji dan!

umivlite se redno pa bo..

New Report

Close