Najdi forum

Pozdravljeni.

Zadnjic sem na tem forumu prebrala vas odgovor na temo make up in ste eni forumovki z nacisto kozo svetovali osvezilno masko in ne vlazilne. Sedaj pa me zanima ali je mogoce Oriflame-ova vlazilna maska iz kumare in aloe vere neprimerna zame, ki imam tudi nekoliko necisto, na t-predelu mastno kozo. Kaksno masko bi priporocili za moj tip koze (T-predel in celo mastno, ostali obraz pa normale, prej suh kot masten). Hvala.

Lep pozdrav!

Svetovala sem uporabo osvežilne maske zgolj zato, ker so velikokrat vlažilne maske teksturno zelo bogate, kremozne. Sicer vlažijo kožo, vendar pa so velikokrat preveč bogate za mastno kožo. Tudi osvežilne maske so vlažilne, vendar ne tako kremozne. Vsekakor pa vam svetujem občasno uporabo tudi vlažilnih mask. Ne glede nato, kakšno kožo imate, ali suho ali mastno, koža potrebuje vlago.

Oriflamove maske sicer ne poznam, vendar pa so kumarice zelo dober vlažilec kože, aloa vera pa kožo pomirja, predvsem če je le-ta razdražena in občutljiva.
Glede nato, da imam tudi sama mešan tip kože, zelo rada uporabljam osvežilno masko Sauns Soucia ( verjetno sem napačno napisala, kot ponavadi, vendar upam, da veste za katero blagovno znamko gre ). To je maska v gelu, ki je namenjena enkratni uporabi. Pred uporabo jo najprej dam v hladilnik.

Svetujem vam, da jo poizkusite.

Lep pozdrav!

Nada

New Report

Close