Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style maskara – leče?

maskara – leče?

Pozdravljene!

Ker si bom v kratkem morala kupiti leče (so ugotovil, da ne vidim na daleč; doslej nisem imela ne očal ne leč, tako da sem čisto nova na tem področju) me zanima katero maskaro naj si kupim?

Pri nekaterih maskarah sem v reklamah videla, da piše “tudi za uporabnice leč”. A potem bi bilo kaj narobe, če si kupim maskaro za katero tega ne oglašujejo?

Če ima katera kakšen nasvet in izkušnje bom zelo vesela!

LP

jaz uporabljam maskaro od Loreala in ni namenjena prav za to, pa nimam nobenih problemov, najprej daš lečo notri in se naličis, in ko daš lečo ves si ocistis obraz, saj to vrjetno ze veš

lp, Kira

Sama sem leče nosila nekaj let in sem vedno uporabljala maxfactor maskare. Zaradi tega nisem imela nobenih težav. Imela sem pa kasneje težave z lečami in jih zato ne nosim več, ampak to ni imelo nobene zveze z maskaro.

Jaz si kupujem maskare, ki so mi ok, ne glede na to, da ne piše gor, da so za uporabnice leč, pa nimam nobenih problemov kljub temu, da nosim leče. Saj si maskaro namažeš po trepalnicah, ne po otranjosti očesa.

Lp

Enako!

Ni važno ali je za leče ali ne. Sama tudi nosim leče pa mi le-te ne vplivajo na izbor maskare. Kupim tisto, za katero menim, da mi bo ustrezala zaradi videza. po moje je bolj važno za same oči, da imaš dober odstranjevalec kot pa dobro maskaro…

New Report

Close