Najdi forum

Maskara

Povejte svoje izkušnje katera vam najbolj odgovarja, ,…na katero prisegate?

Lp
T.

Jade

katero to? A Ine by one? Men ta ni nevemkako dobra!!

Volum Express

dobr, da vem, jaz jih mam doma več, ampak bi nobena ni prav the best!!

Katera se vam zdi najboljša oz. katero predlagate, če si želim imeti voljne trpalnice, ne zlimane skupaj in lepo zvihane, ni pa treba da jih podaljša, ker imam itak dolge!!!!!

Predlog?

lep pozdravček

Ja men je ta super:) Tko da katarina, ze prej si vprasala k kateri govorim in to je ta:)

Jaz sem jih imela ze malo morje razlicnih maskar in z gotovostjo trdim, da je maskara najboljsa od IsaDore. Res, da je precej draga (skoraj 3000 SIT), ampak je vredna svojega denarja, resnicno. Trepalnice se NIKOLI ne zlepijo skupaj!!! Je ne zamenjam za nobeno drugo!

lp, Jessy

Živjo!
Meni se zdi najboljša Bourjois Coup de Theatre. Imam jo v temno vijolični barvi, deluje pa v 2 korakih: s prvo ščetko trpalnice podljša in jih zaviha, z drugo pa obarva.
Tako lepih trepalnic nisem imela še nikoli!
LP, Klara

kje pa si jo kupila? ker prvič slišim za njo!

Kupila sem jo v drogeriji Martimex v Krškem, drugače pa ne vem, kje bi jo še lahko dobila.
LP, Klara

jaz prisegam na 2000 calories (al kak se že napiše). sem pa mela enkrat tut eno od lancome, pa je bla fuuuul dobra, samo tut fuuuul draga…=)
*lp*

Helena Rubenstain: extreme black. Najboljša.

Ja, sem že slišala, da je maskara Helene Rubenstain enkratna. Ali mi lahko poveš kje se jo da kupiti? Hvala in lp.

Lancome in Givenchy

Dom Müller, Maximarket

Naj naj je Diorjeva linija fascination ( tudi druge Diorjeve niso slabe ) odvisno od želje, volumen, podaljšanje…. pa še najboljše barve so od…do!
Splača se čeprav so malo dražje, ker dolgo traja, se ne izsuši . Res je edino to, da so pri nas slabo založeni, imajo jih vendar raznih odtenkov ne naročajo. No, zadovoljna sem tudi z novo Lancome linijo ( zdaj ne vem točno, neki na Ampl…).

Lp, R

Zame je absolutno najboljša:

ARTISTRY – Waterproof mascara 200

Ne lepi trepalnic, se ne lušči, če želiš, lahko zelo, zelo tanko namaže skoraj vsako trepalnico posebej. Krtačka je zelo lepo oblikovana (na konici je zožana za dostop do kotičkov očesa. Je vodoodporna (obstaja tudi nevodoodporna varianta maskare, ki se ne razmaže). Zelo izdatna maskara. Cena nekje do 3000 Sit. V rangu kozmetike Clinique, Shiseido…Oglasi se mi po e-mailu, ker je ni mogoče kupiti pri nas v trgovini.

Lancome Amplicils

Nevem ali je bilo tole sporočilo meni namenjeno ali ne, ampak bom vseeno odgovorila. Res je to, da je malo denarja malo muzike – v glavnem a ne vedno. Spolh pa ne drži, da je veliko denarja veliko muzike!!!,…še posebej ne za proizvode znamke ARTISTRY , ki jih očitno zastopaš. Jaz naivna deklica sem si po vseh obljubah kupila kremice, tonik in vse živo za nego obraza z mozoljčki (beri tu in tam kak mozoljček), ki je bilo hudo drago, učinka pa nobenega, prav nasprotno, po vsem tem, sem še kak mozolček več dobila. nevem jaz nisem bila ravno zadovoljna. Sedaj uporabljam Garnier Synergie in je super.

Lp
T.

New Report

Close