Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › maskara
Katere se vam zdijo ok? Jaz ze pocasi zgubljam zivce, ker se mi vedno trepalnice zlepijo skupaj. Zdaj sem si kupila Niveo Beaute, upam, da bo ok, ker z Jade niti priblizno nisem zadovoljna. Verjetno tudi tu velja princip vec denarja, vec muzike, samo za maskaro pa res ne mislim dat 5 cukov 🙂
Meni je super maskara od Helene Rubenstein, na žalost pa stane okoli 5000 sit. Ker sem tudi sama bolj na tesnem z denarjem imam podoben problem. Niveina maskara mi ni všeč, nekako zadovoljiva je Revlonova maskara za podaljšanje trepalnic, ki je zaobljena in ima še krtačko za trepalnice.
Jaz si najprej “priviham” trepalnice s “kleščami”, ki so namenjene za to…trepalnice se s tem fino porazdelijo in se potem, ko nanašaš maskaro ne sprimejo, nato pa si jih namažem z maskaro Jade….full’ n soft…..meni je zelo uredu. Občasno pa uporabljam tudi lorealovo ali max factor. LP
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.