Maskara
Brala sem, na drugem forumu, da je maskara Helene Rubinstein baje super. No, v Limoniju sem jo odkrila – pa tudi to, da stane skoraj 6.000 SIT! Domov sem šla brez nje. Če bi vedela, da je res tako super, bi jo kupila. Imate kaj izkušenj? Se splača?
Hvala in lep pozdrav!
Ja res je ful dobra. Edinstvena.
LP-Katja
Živjo,
res je kar brez konkurence, približa se ji od Estee Lauder Illusionist, od cenejših je pa najboljša Max Factor More Lashes, ki se pa, kar se tiče obstojnosti, ne more merit s HR,
LP,
Katarina
Edinstvena !!! Brez pogojno !!!
O kateri maskari to govorite?
lp
Jaz osebno sem zmetala ogromno maskar stran, ker imam take trepalnice, da se mi zelo malo pozna, če se namažem. Sedaj, ko sem odkrila HR, je ne zamenjam za nobeno drugo. Je pa res, da je draga, ampak si jo vsako leto naročim za božička.
A je za podaljašanje ali za kaj?
lp
Haj
DZ povej ali ima ta maskara od HR še kakšno ime? Jaz imam tudi zelo slabe trepalnice in bi probala še s to .
LP
Jaz sem jo uporabljala in je res super. Ampak vseeno je predraga. Mislim, da je kar velika razlika od cenejših maskar ala Max F. ampak to razliko po večini opazimo samo me same, ostali (še posebno moški ) pa ne. Jaz zdaj uporabljam Lash expansion od mislim da Jade-ja in je super pa zelo poceni. Moj trik je v tem, da krtačko enkrat na mesec popolnoma operem z miom. Potem se super lepo maže.
Pa sej ne stane 6 jurjev, samo 56oo:)
Ma kaj pa double extension, kaj ni zadosti?
Meni je najljubsa MAYBELLINE VOLUM EXPRESS. Ni draga, trepalnice naredi daljse, gostejse in ukrivljene.
Forum je zaprt za komentiranje.