Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek maškare-poroka

maškare-poroka

ali ima kdo doma kakšno izvirno pismo, ki ga preberejo maškare na poroki?
radi bi imeli kaj izvirnega, saj ponavadi, če pridejo 3 skupine maškar imajo vse enako pismo.
sicer pa je tu gor tolko pesnikov, da bi mogli spremenit ime foruma: pesniške dušice

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Copy – paste pesniki…..;-)

zak mam te zvezdice dol???

zato, ker mas nastavljen tak podpis v svojem profilu.
klikni spodaj na link “Moj profil”, potem “Oblikuj profil”, kjer imas tudi poslje s podpisom. tam ven pobrisi zvezdice, si po zelji nastavi kaj drugega, pa shrani vse skupaj.

predlog: lahko na primer za razota napises not svoj mail in/ali telefonsko ;o)

emm… se bom rajsi skril, da ne bom kake fasal :))

Lp, M

saj je razočaran čisto nenevaren

Ne podcenjuj mi frenda!!!!!

saj sem ga pohvalila

sem čist preč…..ki si me pohvalila…vsaj ena……polej one dve pupi sta mi ušle z deci na morje…..mene pa sammcatega pustile……..heheh

a bi bla ti moja , dens???opsssssssssssssss

ps…zakaj pa rabiš pesmico za šeme, a ni še mal prezgodaj……..kaj se boš pa oblekla, da bomo vedeli pristop……..a v evin kostimček…hihiih

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

te bo mala ubogala, sem pa tvoj dolžnik…hihihiihih

kej piješ?

samo kak že grej ta pravljica……da mi bo vedno ušla, ko bo najbolj zanimivo…hahahahah

kako si? a te fejt matrajo, ko si tak pozno pokonci…

ps-a ja za tisti požarni zid….a mi daš spletni naslov..

lp

Za pusta rajam noč in dan,
Alkohol takrat dam na stran.
V sexu čisto podivjam ,
Po pravilih se ne ravnam.

na netu pupe – pustne šeme,
Na obrazu mask naj ne bi imele.
Vsaki maski bi svetoval,
naj ne neha, dokler pimpek
ne bo pal…

iN tako, Iz runde v rundo,
“Pazi”, da ne boš skesan in na
pustno sredo pokopan.

ehheheheh

kaj ti grejo tolk na jetra tiste zvezdice? 🙂

pijem? a seveda pijem 🙂 samo alko pa bolj poredko. rajsi ne, ce se le da.

me sploh ne matrajo.. ce me kdo matra, se sam 🙂 naja.. sej ni tolk hudo. mal posto pogledam zvecer, po ircu klepetam, pa je ura kar naenkrat ze pozna…

za pozarni zid pa tkole. jest mam se kerio verzijo 2.1, ki so jo konc lanskega leta nehal podpirat. zdej majo verzijo 4. na voljo jo mas v 2 variantah. free in komercialni. free verzija ma mal manj funkcij, podrobnejso primerjavo mas tukaj:
za osnovno delovanje bi morala free verzija cist zadostovat, ker ma glavne zadeve vkljucene. downloadas pa lahko tu:

ampak! to je zlo konfigurabilen firewall, zato bos moral kr dosti navodil prebrat, ce si ga bos hotu _cist_ po meri nastavit. sicer se tudi sproti uci… navodila bos moral vseeno prebrat, da bos znal ravnat z njim… ko pa se ga navadis, vidis, da je pravzaprav zelo dober 🙂 uzivaj, hehe 🙂

joj, kolk je blo lustno narest sprehod po tivoliju in se mal nagledat lustnih punc :)))

Lp, M

So luštne bejbe?!
Ah…Tivoli….beh…tam so sami džankiji in drkadžije…
😉

heheh ne tam je v starih dobrih časih eden z enim takim črnim plaščem naokol hodil in ga reci in piši razkazoval..heheheheh ja to so bili časi..heheh:))))

A os takrat ga nisi vidla več?!!!!

Mislim unga s plaščem..;-))))

A moškega al tiča! Reci glano jasno,da razumem….

Perli!!!!
Mal spodobnosti prosim,no!
A veš,da nisem še polnoleten…pa me take stvari čist s tira butnejo.

ah, ma ne 🙂 zdele so ble v colnarni, kamor sem se spravil na sladoled, same fejst punce. pa tkole podnev najbrz ni dost moznosti za srecat kksnega cudaka… no, upam vsaj 🙂

sicer pa… na travci lezijo, roke v luft molijo, v knjige nosove drzijo, se za ticki podijo, ki od strahu v nebo poletijo… 😉

Lp, M

kakšna spodobnost neki…a me ne razumeš?
dio di kaco!!!! hehehehhe

…teč!!!!!
Že veš,zakaj smo mi na tem forumu kajne?
;-)))

Pepelči, te navade ne poznam.
A gre za navadno poroko, pa pridejo šeme, al gre za pusta, pa je to neka pustna poroka al kako ?

Kdo se moži in oženjuje in s kom in kakšna so ta pisma, mislim, vsebina, pomeni itd…?

Napiši malo več…

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ne poznaš tega? to je pa ja najboljše na porokah. po polnoči (po torti in plesu) pridejo maškare. to so ponavadi sosedi, sodelavci ipd. po starih navadah te prinesejo srečo. pridejo s šaljivim pismom (odvisno na koga leti, če so prijatelji, sosedi ipd. neveste jo napišejo za njo, če pa ženina pa zanj)
dajo darilo (bolj za šalo) in potlej rajajo – svatje se ponavadi takrat full razživijo. mmalo si popijejo, pojejo, in če so iznajdljive maškare jo malo zagodejo zjutraj, ko maldoporočenci pridejo domov.

Ma če mi kaj pade na pamet, ti napišem, prav?
A je mail v profilu pravi?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close