Najdi forum

MASKARE???

Namen imam kupiti novo maskaro in ker jih je toliko v trgovinah nevem katero kupiti, saj ti nekatere zlepijo trepalnice in podobno. In zato vas prosim, da mi poveste katera maskara je vam všeč in koliko je bila njena cena?
Hvala!!!
lp

Svoje najboljs se nisem nasla. Lahko pa povem, ni mi vsec Jade in tudi Nivee verjetno naslednjic ne bom kupila vec.

Men se zdi od Jade – full & soft kar vredu… te pa čist razumem, da jih toliko reklamirajo, da ne veš za katero se odločit… je pa težko najtb takšno res fajno… če/ko jo najdeš sporoči 😉

LP, Anita

men je pa od nivea beauty vsec

finta je, da nekomu ena maskara lahko ustreza, drugemu pa ista ne. meni, recimo, je daleč najboljša Jade volum’ express, kolegici pa je totalno zanič. gre za tvojo obliko trepalnic in obliko krtačke – pač moraš najti kombinacijo, ki ustreza tebi. jaz osebno ne maram preveč goste krtečke, ampak takšno, da ima vmes “presledke”, nekaterim pa ravno takšna oblika čisto zlepi trepalnice. LP

Oooooooooooooooooooooops……….. nisem opazila, da je na debati logiran fant :)) In, ne, on NIKAKOR ne uporablja maskare – ne Jade, ne katerekoli druge…… :)))))))))))) LP

Hmmm glede maskar vedno najbolj priporocam LOREAL 4x volumen!¨Je zelo mehka in se lepo nanasa, seveda pa je tudi pomembno kako se jo nanese. Ce se maskaro pravilno nanese je skoraj vsaka maskara dobra. Jaz imam naravno kar dolge trepalnice, jih pa s to maskaro podaljsam sigurno se za nekaj mm….pa se volumen ti da, tako da oci lepo iztopajo! No, kako se nanasa:

-oko na siroko odpres (najbolje je ce imas ogledalce zelo blizu,da se ne slucajno ne zadanes s spiralom ob oko)….spiralo nastavis ob koren trepalnic in pocasi vleces proti vrhu, tako da spiralo rahlo premikas levo in desno…s tem povzrocis, da se trepalnice ne zlepijo, ampak da vsaka vec ali manj stoji sama zase. ko nekajkrat tako naredis (s to maskaro je to lazje, ker je zelo mokra in gosta, tako da ni potrebno veckratno nanasanje)…pocakaj da se trepalnice posusijo, potem pa maskaro nanesi samo se na konice trepalnic…tako da jih podaljsas. Uspeh je zagotovljen!! Trepalnice s to maskaro zares “sekajo”…

Veliko uspeha!!!!

deep_green

Jaz prisegam samo na Heleno Rubenstain extreme black. Krtačka zelo kvalitetna, zgosti, podalša in priviha trepalnice. Ni waterproof, ampak tega jaz itak ne maram.Cena: okoli 4.800 Sit.

Lancome DEFINICILS je full dobra. Ne zlepi trepalnic pa še komad jih podaljša, stane pa okoli 5000 SIT.

Poizkusila sem ogromno maskar ki so trenutno na tržišču in ti zagotovo povem da mi je med najboljšimi Lorealova Voluminous X4 ter od Jade One by one.Cena mislim da se giblje od 1.600 do 2.000.Zelo poceni in zelo dobre.

pozdravček
jaz uporabljam lumene volumensko maskaro,cena se giblje okoli 1.400-1.600 sit

pozdravček
jaz uporabljam lumene volumensko maskaro,cena se giblje okoli 1.400-1.600 sitta tretja je pisal/pisala:
>
> Namen imam kupiti novo maskaro in ker jih je toliko v
> trgovinah nevem katero kupiti, saj ti nekatere zlepijo
> trepalnice in podobno. In zato vas prosim, da mi poveste
> katera maskara je vam všeč in koliko je bila njena cena?
> Hvala!!!
> lp

Poceni maskare: L’Oreal, Jade Volume Express, Max factor
Dražje: Helena Rubenstein in Lancome

New Report

Close