MASKARE???
finta je, da nekomu ena maskara lahko ustreza, drugemu pa ista ne. meni, recimo, je daleč najboljša Jade volum’ express, kolegici pa je totalno zanič. gre za tvojo obliko trepalnic in obliko krtačke – pač moraš najti kombinacijo, ki ustreza tebi. jaz osebno ne maram preveč goste krtečke, ampak takšno, da ima vmes “presledke”, nekaterim pa ravno takšna oblika čisto zlepi trepalnice. LP
Hmmm glede maskar vedno najbolj priporocam LOREAL 4x volumen!¨Je zelo mehka in se lepo nanasa, seveda pa je tudi pomembno kako se jo nanese. Ce se maskaro pravilno nanese je skoraj vsaka maskara dobra. Jaz imam naravno kar dolge trepalnice, jih pa s to maskaro podaljsam sigurno se za nekaj mm….pa se volumen ti da, tako da oci lepo iztopajo! No, kako se nanasa:
-oko na siroko odpres (najbolje je ce imas ogledalce zelo blizu,da se ne slucajno ne zadanes s spiralom ob oko)….spiralo nastavis ob koren trepalnic in pocasi vleces proti vrhu, tako da spiralo rahlo premikas levo in desno…s tem povzrocis, da se trepalnice ne zlepijo, ampak da vsaka vec ali manj stoji sama zase. ko nekajkrat tako naredis (s to maskaro je to lazje, ker je zelo mokra in gosta, tako da ni potrebno veckratno nanasanje)…pocakaj da se trepalnice posusijo, potem pa maskaro nanesi samo se na konice trepalnic…tako da jih podaljsas. Uspeh je zagotovljen!! Trepalnice s to maskaro zares “sekajo”…
Veliko uspeha!!!!
deep_green
pozdravček
jaz uporabljam lumene volumensko maskaro,cena se giblje okoli 1.400-1.600 sitta tretja je pisal/pisala:
>
> Namen imam kupiti novo maskaro in ker jih je toliko v
> trgovinah nevem katero kupiti, saj ti nekatere zlepijo
> trepalnice in podobno. In zato vas prosim, da mi poveste
> katera maskara je vam všeč in koliko je bila njena cena?
> Hvala!!!
> lp