Najdi forum

Splash Forum Koronavirus maske

maske

mask ni nikjer za dobit po tv jamranje kako se trudijo da nabavijo maske, zdravstveni delavci negodujejo da nimajo ustrezne zaščitne opreme.
Ko se pa opazujem, pa vsak drugi v avtu z masko in vsak v trgovini z masko pa vsak drugi na sprehodu z masko, pa da ne bo pomote, nimajo doma narejenih mask, ampak ima vsak kirurško zeleno.
Pa od kje jim.?.
Prosim za nasvet kje se kupijo, tudi jaz bi jo imela

To je tako, kot včasih v JLA. Niko nema a kad zatreba, svi imaju.

To se tud jaz sprasujem. Mi jih imamo recimo se od prej, ko so mulci prebolevali razne rotaviruse. Par FFT3 mask sem imel pa zaradi ciscenja azbesta.

Torej, kje obnovit zalogo?

Tudi sama imam se staro zalogo, pa kaksne 14 dni nazaj ste se pisali, da se je dalo manjso kolicino nabaviti v Tosami.
Sedaj sem jih pa narocila iz Kitajske, v roku enega meseca bodo pri meni 🙂 So pa res drage, letos 4 krat drazje kot pred 2 letoma.

po netu kroži videoposnetek, kako šivajo maske na Kitajskem … tekoči trak, vse maske se valjajo po tleh, otroci jih pakirajo, sedeč na tleh 🙁

točno to se že jaz razmišljala, od kod za vraga jim maske?? Ali ste to že par mesecev nazaj nabavili, ali imate maske vedno doma za vsak slučaj?

točno to se že jaz razmišljala, od kod za vraga jim maske?? Ali ste to že par mesecev nazaj nabavili, ali imate maske vedno doma za vsak slučaj?
[/quote]
Imam še nekaj maleg stare zaloge izpred parih let, ko sem okrevala po operaciji.

po netu kroži videoposnetek, kako šivajo maske na Kitajskem … tekoči trak, vse maske se valjajo po tleh, otroci jih pakirajo, sedeč na tleh 🙁
[/quote]
Saj jih je tudi drzava dobila iz Kitajske, kaj je zdaj razlika.
Sama imam staro zalogo za prehladna obolenja, da zascitim svoje bliznje, ki so v neposredni blizini.

[/quote]

Vse nove maske bi morali pred uporabo razkužiti.

[/quote]
v Indiji.

v Indiji.
[/quote]

Indija slovi po čistoči, ki se vzdržuje na produkcijskih linijah.

New Report

Close