Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maske na avtobusih

Maske na avtobusih

Gledal sem primorsko kroniko.

Tam novinarka zajebava mimoidoče v Kopru, če nosijo maske na avtobusih, ker so kao spet obvezne.

Ve kdo z obale kaj več o tem?

če nosijo al ne nosijo?

Odgovor na objavo uporabnika
Piranski ribič Rok, 10.03.2023 ob 19:09

Gledal sem primorsko kroniko.

Tam novinarka zajebava mimoidoče v Kopru, če nosijo maske na avtobusih, ker so kao spet obvezne.

Ve kdo z obale kaj več o tem?

*Primorsko kroniko – TV Koper.

al si mislil kot v zvezi nošenja mask?

Pa daj koranski aladinski majmun nepismeni, ali lahko prebereš temo preden se userješ vanjo?

Koliko bolj jasnen bi moral bit avtor da bi ti dojel o čem se gre?

makacivcata, 10.03.2023 ob 19:12

al si mislil kot v zvezi nošenja mask?

Ja v zvezi nošenja kirurških mask proti kovidu.

Je novinarka nekaj motila, da so maske na avtobusih spet obvezne.

Zaradi vnovičnega naraščanja okužb s kovidom.

Piranski ribič Rok, 10.03.2023 ob 19:16

Ja v zvezi nošenja kirurških mask proti kovidu.

Je novinarka nekaj motila, da so maske na avtobusih spet obvezne.

Zaradi vnovičnega naraščanja okužb s kovidom.

*mutila

Novinarka je nekaj mutila z maskami na avtobusu in spraševala mimoidoče, če se držijo navodil NIJZ – ja, in posledično nosijo kirurške maske proti kovidu.

Novinarka je motila koga? Če je tebe, moraš napisati: novinarka me je motila.

piši razumljivo, 10.03.2023 ob 19:20

Novinarka je motila koga? Če je tebe, moraš napisati: novinarka me je motila.

Ne, ni mene motila.

Hotel sem napisati, da je nekaj mutila z glupimi vprašanji o maskah na avtobusu.

To sem pred dobre pol ure gledal po televiziji, na TV Koper.

a jo je kdo na GOBEC

Prof. D., 10.03.2023 ob 19:33

a jo je kdo na GOBEC

Nisem videl.

Piranski ribič Rok, 10.03.2023 ob 19:35

Nisem videl.

Pa bi jo moral, prekleto fašistko.

Pa sej ni spraševala samo za maske na avtobusih.

Tud za maske v zdravstvenih domovih in bolnicah je ljudi zasliševala.

A Evgenija Carl?

Če je bila ona je ne prenesem in bi jo mogel res kdo po kepi. Drugače pa ima vcasih dobro temo.

Se spomnim kako je pred leti razkrinkavala lopove slovenske sadjarje, ki so sadje nabavljali v italijanskih skladiščih in jih prodajali v Sloveniji kot domače!

Glede mask pa pametni nima kaj skrbet in razmišljat

Carlova, 10.03.2023 ob 21:44

Če je bila ona je ne prenesem in bi jo mogel res kdo po kepi. Drugače pa ima vcasih dobro temo.

Se spomnim kako je pred leti razkrinkavala lopove slovenske sadjarje, ki so sadje nabavljali v italijanskih skladiščih in jih prodajali v Sloveniji kot domače!

Glede mask pa pametni nima kaj skrbet in razmišljat

Ne, zdej sem še enkrat gledal.

Je bil nek mlad novinar, ki je težil.

Ženska je bila v studiju.

Ni bila Carlova.

A ve kdo povedat?

So maske v avtobusu res še obvezne?

Piranski ribič Rok, 10.03.2023 ob 22:35

A ve kdo povedat?

So maske v avtobusu res še obvezne?

V Avstiji so sedaj bojda prepovedane v javnosti. Lahko jo nosiš če imaš potrdilo od dohtarja. Prej je nisi smel snet če nisi imel potrdila od dohtarja.

Sej so rekl gremo se mal hecat an čpe se spomnemo kacinarja

Prof. D., 10.03.2023 ob 22:44

V Avstiji so sedaj bojda prepovedane v javnosti. Lahko jo nosiš če imaš potrdilo od dohtarja. Prej je nisi smel snet če nisi imel potrdila od dohtarja.

Sej so rekl gremo se mal hecat an čpe se spomnemo kacinarja

( https://epoha.com.hr/2023/03/10/svi-oni-koji-od-jucer-u-austriji-nose-maske-na-javnom-mjestu-mogu-biti-kaznjeni/ )

berem tu na starševskem članek…. kao u berlinu se lahko ženske kopajo zgoraj brez… pač tako piše v članku, jst ne vem… pol pa berem tlele nema bez maske… mora da se zna red! ☝

Tudi v Ljubljani je precej indoktrinirancev, ki nosijo maske (LPP). Starejši ljudje, večinoma ženske. S temi obraznimi plenicami izgledajo zares ubogo. Vdihavajo lasten CO2 in škodujejo svojemu zdravju. Pa še formaldehid v maskah je kancerogen. Kogar niso pokončala cepiva, ga bojo obrazne pleničke.

V tej kovid histeriji se je marsikomu odpeljalo. Nepovratno.

Na Golovcu vidim rekreativca z masko!

Avtorju teme: nič se bat, da nam bojo spet uvedli kovid fašizem. Naarod se bo uprl. Jaz si v preteklih dveh letih nisem dovolil ne maske ne testa, kaj šele igle.

Offce.

Maske na avtobusu niso obvezne in ne vem zakaj se je to spet privleklo ven? Spet kakšen slab naklep! Panika za ljudi

kovid sekta, 10.03.2023 ob 23:08

Tudi v Ljubljani je precej indoktrinirancev, ki nosijo maske (LPP). Starejši ljudje, večinoma ženske. S temi obraznimi plenicami izgledajo zares ubogo. Vdihavajo lasten CO2 in škodujejo svojemu zdravju. Pa še formaldehid v maskah je kancerogen. Kogar niso pokončala cepiva, ga bojo obrazne pleničke.

V tej kovid histeriji se je marsikomu odpeljalo. Nepovratno.

Na Golovcu vidim rekreativca z masko!

Avtorju teme: nič se bat, da nam bojo spet uvedli kovid fašizem. Naarod se bo uprl. Jaz si v preteklih dveh letih nisem dovolil ne maske ne testa, kaj šele igle.

Offce.

😃😃👍.

Danes je tudi neki prašičji novinar na POP TV – ju krulil, da so maske v javnem prevozu še vedno obvezne.

Jaz ne razumem, da maske še zmeraj razdvajajo ljudi. Naj dela vsak, kar mu paše. Če maske noče, naj je ne nosi. Če misli, da je z masko na avtobusu ali v zaprtih prostorih bolj varen, naj jo ima. Saj s tem nikogar ne ogroža! Seveda je nesmiselno, če nekdo teče po Golovcu z masko, kot piše nekdo. Ampak! S tem ne dela nikomur nobene škode. Ne vem, zakaj se usajate. Lahko so pa med ljudmi z masko tudi kakšni težki bolniki, ki imajo raka ali kakšno drugo hudo bolezen in se upravičeno bojijo vsake infekcije, ne le kovida. Lahko  je nekdo samo zelo prehlajen ali ima covid, pa nosi masko, da ne bi okužil drugih. Iz uvidevnosti. Lepo od njega, samo to lahko rečem.

New Report

Close