Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Maske NISO obvezne in njihova neuporaba NE MORE biti sankcionirana.

Maske NISO obvezne in njihova neuporaba NE MORE biti sankcionirana.

Končno nekdo od razsodnih prebral črko zakona.
✊✊
[hashtag=samopovem]#samopovem[/hashtag]
p.s. Visje sodisce, ne vrhovno, kot se mi je enkrat zareklo 😂 čeprav vrhovno tudi nima druge kot da razsodi enako, halo ČRKA zakona

https://www.youtube.com/watch?v=Zu8euk8LeHg

https://www.sodisce.si/viskp/odlocitve/2015081111446778/

Cel svet dela narobe, samo ena brihta, ups dve, ludi in še eden pa delata prav…

Kaj pa ko me silijo kupit smartfon?

Toži delodajalca. Kaj samo čakaš, da se boš šlepal na drugi. Bodi ti veter sprememb, borec za resnico in rpavico, ne samo forumsko gobezdalo, ki popa linke na youtube in ki je izgubilo službo, ker ni nosilo maske. Pa koliko nor moraš bit, da službo riskiraš za to?

Ta sodba bo padla, nad njimi je več sodišč. Višje sodišče v Kopru in njihovo strokovnost pa že zelo dobro poznamo! Ti višji sodniki so zaradi nasilja v družini oprostili starša, ki sta se cele noči kregala pred malim otrokom in mu kratila spanec. šE HUJE, VIŠJE SODIŠČE V KOPRU JE OPROSTILO POSILJEVALCA, KI JE POSILIL SPEČO PRIJATELJICO, češ, da to ni posilstvo, ker ona v začetku napada ni rekla NE! Primerov njihovih nebuloz je še in še.

A se je oglasil en SDS-ovski trolček PLAČANI? Iz aviona te zagledam. Dej bodi mal’ bolj brihten.

kaj ti ni jasn, ce nekaj ni v zakonu, si ne more neki jansa na mestu predsednika vlade kar po svoje izmisljevat v odloku. pravo in pravni red sta jasna… naslednja stvar bo da si bo bolnik izmislil odlok, da v imenu obrambe pred korono se valjas po tleh pred stacuno eno minuto. pol po tvoji pameti bo to kar veljalo ker so je jansa to namislil v odlok in neumni policaji in inšpektorji bodo te kaznovali ce se ne valjas po tleh tako kot je ukazal jansa in zato ne smes v stacuno…ti je jasno kam to vodi… ne more si neki jansa izmisljevat svoje diktate kot mu zapase s temi odloki, pa cetudi je pv. Obstaja pravni red v tej drzavi, ki je jasen odlok ne more zapovedat necesa kar ni v zakonu, odlok ne more biti nad zakonom.. in to z namenom velja in velja za pv Janso tudi.

Jao. Pa saj ne gre za to, da maske niso smotrne ali da jih ni treba nositi. Ali kot vas je razumeti, da je bolje, da se jih ne nosi.
Gre za to, da pravna podlaga ni bila pravilno urejena. Torej pisati bi moralo v zakonu in ne v odloku. So pač malo po domače spisali zadeve in zato ni prave pravne podlage za kaznovanje. Da niso smotrne – pa ste svetovni unikum, če to trdite.

pa to ti pisem zgoraj, ni v zakonu in jansa si po svoje odlokov ne more izmisljevati. O smiselnosti mask kot jih nosimo vsi mi se bi oa dalo tudi resno razpravljati… in na ra nacin orav niiiic ne zascitijo, dans sn vidla enga starca s tako scufano kirursko masko, da se mu je nos skoz videl iz strani je bila pa ze cela scufana, obrabljena… ampak po tvoje masko ima in pol je cool…
cisto osnovna higiena in raje zagotavljanje prezrracevalnih sistemov v javnih prostorih bi zagotavljalo na splosno svez zrak in zdravje vsem vedno, naske ne bi bile potrebne,… osnova bontona in higiensjega obnasanja je oa znana te od nekdaj, ceprav zal nekaterim dela se zdaj probleme. in samo psiholoska varka je tole nosenje mask, ker realno so usrane in kot drugo virus je manjsi in gre vse skozi… toliko

Ta vlada je tako zares dokazano naredila čisto vse, da bi narod zavarovala pred trpljenjem in smrtjo, vključno , da je kršila zakone, morda ne namenoma, saj taki ukrepi in odloki kot je obvezno nošenje mask, vladajo po vsem svetu in malo vejento je, da bi eno miniaturno koprsko sodišče pravilno odloalo za cel svet haha.. Je pa res, da so v Janševi vladi praktiki in ne filozofi in ne pravniki, zato večkrat kaj naredijo narobe v naglici, nato pa morajo popravljati, ker pač v svojih vrstah nimajo pravnikov. Vendar pa verjamem, da zgolj morebitne vladne prošnje, nasveti in napotki, državljanom, prepotentnim Slovencem ne bi prav nič zalegli, zato je bilo treba iti na šarf. Zdaj po tem fiasku seveda, če ga ne ovrže vrhovno sodišče, bodo ljudje en čas bolj svobodni, manj nosili mase, toda sčasoma pa vedno več, ker bo šele sčasoma prišlo do možganov, da so maske prava zaščita, prav tako pa tudi prezračevanje prostorov. Nosim masko v javnih prostorih zato, ker pazim nase, z medicinskega stališča je to zame dobro in mi je vseeno, kaj si kdo o tem misli, da sem poslušna ovčka al kokerki, kaj pa zdravniki kirurgi in osebje v operacijskih dvoranah, ki jih nosijo vsak dan v življenju po 10 ur in se ne smejo pritoževat.

kaj takega je neverjetno, da lahko sploh nekdo napiše…
uboga vlada ni pravnik, pa zato dela napake in krši ustavo in temeljne ustavne in človekove pravice, in zakone in ti revčki ubogi no, jim je treba oprostiti in se žrtvovati, saj ne vedo kaj delajo ampak glavno je da so predsednik vlade in ministri in za to prejemajo bajne plače – krojijo življenja, službe in zdravje celemu narodu , odgovarjajo pa ne za nič – četudi delajo hude protipravne stvari.
Opa tako to ne gre. če niso pravniki je v parlamentu zakonodajno pravna služba – nič kolikokrat jim je že izdala mnenje – ampak oni se požvižgajo nanj in terajo svoje, ko jim us svoje pove in zaustavi odlok, ga žalijo, žalijo informacijsko pooblaščenko, žalijo varuha človekovih pravic – vse po vrsti .- ker kao oni in njihova zdrava kmečka domača pamet naj bi bila edina pravilna po njihovo in koga briga pravni red v tej državi, njim se ne zdi ga vredno spoštovati, ko gre za pravice drugih, ker po njihovo velja za pravice drugih zdrava kmečka domača pamet oblasti, ko gre pa za pravice oblasti pa naj bi veljali zakoni… ne gre to tako… jim je Pirc musarjeva dobro povedala – njihova dolžnost je se pozanimati o pravni vzdržnosti aktov, ki jih kot oblast izdajajo…

Še vsak podjetnik odgovarja tudi osebno za svoje podjetje tudi za finančne stvari, četudi ni finančnik po izobrazbi – če to velja za male ljudi, so se tudi oblastniki, ki krojijo življenja vse države, še toliko bolj dolžni spoštovati pravo – in to brez opravičila!
če se mene vpraša – bi morali odgovarjati osebno – in prav dam teršku, ki reče,da jih bo tožil – da bo tožil državo…. samo škoda da ne more za osebno odgovornost teh nesrmanežev podpisanih pod nezakonitimi odloki, ki po tem, ko izvejo dokazano da so nezakoniti, še žalijo vse strokovnjake. To pa je aroganca in napuh še posebna, ki bi morala biti brez tolerance…

In s svojimi budalaštinami kar nadaljujejo – in že se logarca dere – žičničarjem ni bilo problem preverjati testov… pa kaj tej ženski ni jasno – pa za tako pametno se predstavlja – a ji je treba narisat, da po zakonu nimajo niti gostilničarji, niti hotelirji, niti žičničarji pristojnosti spraševati po os. zdravstvenih podatkih ljudi, nimajo pravice tega niti zbirati – ampak ne te buče od logarce to spet ne zanima…
kaj če bui mi po zdravi kmečki pameti takisto rekli, da bomo v imenu zavarovanja zdravstvenega sistema pred propadom uvedli spraševanje po itm – in tisti, ki ima tako že prevelikega nima pravice se priti prehranjevat v gostilno in šopingirat hrano, ker ogroža zdravstveni sistem z nabiranjem kg… potem bi bilo tej babnici kaj bolj jasno, kaj ona počne, ko bi tudi njo zadelo s kg, ki jih nosi… ali pa dejmo ji ukinit plačo – koga briga da ji po vseh pravnih določilih pripada – ker pravna določila so itak nepomembna po njeno – mi po zdravi kmečki pameti se dejmo odločit da zdravnik naj zdravi po poralni dolžnosti pomagati sočloveku zastonj – pa da vidimo, če ji bi pasalo, da se tako uporablja zdrava kmečka pamet – ali se bo kaj hitro začela sklicevati na pravo, ki pa ga, kako zanimivo ignorira, ko gre za pravice drugih.

ne gre to tako… glede mask pa še: maske te ne ščitijo -nepravilna uporaba mask naredi večjo škodo lahko, in pri nas jih vsi nosimo nepravilno. je pa psihološka zaščita, ker misliš,da si s tem zaščitena… ampak virus je manjši, žal… poglej si razlago beovičke…
maske so politična zadeva
če bi bila oblast odgovorna bi raje subvencionirala v prezračevalne sisteme vseh prostorov tudi javnih – tako bi se trajno zagotavljal svež zrak, ne samo brez korone ampak tudi sicer bi vsi živeli bolj zdravo, pa nikogar ne bi gnjavili s temi maskami, manj bi bilo odpadkov, itd. itn., manj plesni in gliv v zraku in teh prostorih, tudi radona, kjer je itd… sami plusi ne samo glede korone – ampak ne vlada raje tera svoje, ker kot je povedano so računali na represijo, ker s tem si ego nabijajo – njim v reali sploh ni mar za življenja…
poglej sedaj dokaz je to cepljenje – kako počasi cepijo – zakaj le – ker jim epidemija ustreza, ker ko je razglašena si izplačujejo dodatke, vladajo z odloki mimo parlamenta in zakonodajne oblasti, spravljajo se nad narod represivno, ker posebej določene osebnostno razveseljuje, dol jim visi za zdravje naroda…
pa še video beovičke in njena strokovna razlaga predno je postala lapajoči politični doktor aktualne oblasti
https://www.youtube.com/watch?v=F3UzwVgNTT4

beri – osnovni higienski ukrepi so ključ, osnovna kultura obnašanja – in te zagovarja v svojem manifestu (če ga prebereš) tudi teršek, čeprav je filozof… prav tako zagovarja vgradnjo prezračevalnih sistemov, o tem je celo pisal oblasti (če sem prav prebrala), pa ta to ignorira

tako pa sem se razpisala – samo ne zagovarjajte več nespoštovanja pravnega reda države s strani oblasti – ker če kdo v prvi vrsti mora to spoštovati je to oblast – in noben virus temu ne sme biti izgovor. Sicer nastane v državi anarhija… in tej se pod to oblastjo kar bližamo – saj s temi odloki neumnimi in njihovem spreminjanju, nihče sploh več ne ve nič, kaj sploh naj bi veljalo. pravni red je osnova in je temelj delovanja države kot sistema.

uboga vlada ni pravnik, pa zato dela napake in krši ustavo in temeljne ustavne in človekove pravice, in zakone in ti revčki ubogi no, jim je treba oprostiti in se žrtvovati, saj ne vedo kaj delajo ampak glavno je da so predsednik vlade in ministri in za to prejemajo bajne plače – krojijo življenja, službe in zdravje celemu narodu , odgovarjajo pa ne za nič – četudi delajo hude protipravne stvari.
Opa tako to ne gre. če niso pravniki je v parlamentu zakonodajno pravna služba – nič kolikokrat jim je že izdala mnenje – ampak oni se požvižgajo nanj in terajo svoje, ko jim us svoje pove in zaustavi odlok, ga žalijo, žalijo informacijsko pooblaščenko, žalijo varuha človekovih pravic – vse po vrsti .- ker kao oni in njihova zdrava kmečka domača pamet naj bi bila edina pravilna po njihovo in koga briga pravni red v tej državi, njim se ne zdi ga vredno spoštovati, ko gre za pravice drugih, ker po njihovo velja za pravice drugih zdrava kmečka domača pamet oblasti, ko gre pa za pravice oblasti pa naj bi veljali zakoni… ne gre to tako… jim je Pirc musarjeva dobro povedala – njihova dolžnost je se pozanimati o pravni vzdržnosti aktov, ki jih kot oblast izdajajo…

Še vsak podjetnik odgovarja tudi osebno za svoje podjetje tudi za finančne stvari, četudi ni finančnik po izobrazbi – če to velja za male ljudi, so se tudi oblastniki, ki krojijo življenja vse države, še toliko bolj dolžni spoštovati pravo – in to brez opravičila!
če se mene vpraša – bi morali odgovarjati osebno – in prav dam teršku, ki reče,da jih bo tožil – da bo tožil državo…. samo škoda da ne more za osebno odgovornost teh nesrmanežev podpisanih pod nezakonitimi odloki, ki po tem, ko izvejo dokazano da so nezakoniti, še žalijo vse strokovnjake. To pa je aroganca in napuh še posebna, ki bi morala biti brez tolerance…

In s svojimi budalaštinami kar nadaljujejo – in že se logarca dere – žičničarjem ni bilo problem preverjati testov… pa kaj tej ženski ni jasno – pa za tako pametno se predstavlja – a ji je treba narisat, da po zakonu nimajo niti gostilničarji, niti hotelirji, niti žičničarji pristojnosti spraševati po os. zdravstvenih podatkih ljudi, nimajo pravice tega niti zbirati – ampak ne te buče od logarce to spet ne zanima…
kaj če bui mi po zdravi kmečki pameti takisto rekli, da bomo v imenu zavarovanja zdravstvenega sistema pred propadom uvedli spraševanje po itm – in tisti, ki ima tako že prevelikega nima pravice se priti prehranjevat v gostilno in šopingirat hrano, ker ogroža zdravstveni sistem z nabiranjem kg… potem bi bilo tej babnici kaj bolj jasno, kaj ona počne, ko bi tudi njo zadelo s kg, ki jih nosi… ali pa dejmo ji ukinit plačo – koga briga da ji po vseh pravnih določilih pripada – ker pravna določila so itak nepomembna po njeno – mi po zdravi kmečki pameti se dejmo odločit da zdravnik naj zdravi po poralni dolžnosti pomagati sočloveku zastonj – pa da vidimo, če ji bi pasalo, da se tako uporablja zdrava kmečka pamet – ali se bo kaj hitro začela sklicevati na pravo, ki pa ga, kako zanimivo ignorira, ko gre za pravice drugih.

ne gre to tako… glede mask pa še: maske te ne ščitijo -nepravilna uporaba mask naredi večjo škodo lahko, in pri nas jih vsi nosimo nepravilno. je pa psihološka zaščita, ker misliš,da si s tem zaščitena… ampak virus je manjši, žal… poglej si razlago beovičke…
če bi bila oblast odgovorna bi raje subvencionirala v prezračevalne sisteme vseh prostorov tudi javnih – tako bi se trajno zagotavljal svež zrak, ne samo brez korone ampak tudi sicer bi vsi živeli bolj zdravo, pa nikogar ne bi gnjavili s temi maskami, manj bi bilo odpadkov, itd. itn., manj plesni in gliv v zraku in teh prostorih, tudi radona, kjer je itd… sami plusi ne samo glede korone – ampak ne vlada raje tera svoje, ker kot je povedano so računali na represijo, ker s tem si ego nabijajo – njim v reali sploh ni mar za življenja…
poglej sedaj dokaz je to cepljenje – kako počasi cepijo – zakaj le – ker jim epidemija ustreza, ker ko je razglašena si izplačujejo dodatke, vladajo z odloki mimo parlamenta in zakonodajne oblasti, spravljajo se nad narod represivno, ker posebej določene osebnostno razveseljuje, dol jim visi za zdravje naroda…
pa še video beovičke in njena strokovna razlaga predno je postala lapajoči politični doktor aktualne oblasti

beri – osnovni higienski ukrepi so ključ, osnovna kultura obnašanja – in te zagovarja v svojem manifestu (če ga prebereš) tudi teršek, čeprav je filozof… prav tako zagovarja vgradnjo prezračevalnih sistemov, o tem je celo pisal oblasti (če sem prav prebrala), pa ta to ignorira

tako pa sem se razpisala – samo ne zagovarjajte več nespoštovanja pravnega reda države s strani oblasti – ker če kdo v prvi vrsti mora to spoštovati je to oblast – in noben virus temu ne sme biti izgovor. Sicer nastane v državi anarhija… in tej se pod to oblastjo kar bližamo – saj s temi odloki neumnimi in njihovem spreminjanju, nihče sploh več ne ve nič, kaj sploh naj bi veljalo. pravni red je osnova in je temelj delovanja države kot sistema.
[/quote]

Peesda si pametna. Zdaj pa vem vse. Kao.

Peesda si pametna. Zdaj pa vem vse. Kao.
[/quote]

glej jaz sem se rez razpisala – ampak to zato, ker sem navajala argumente…
ti vse kar zmoreš je žaliti – po stilu in vzoru vlade očitno. Žalostno res žalostno, da ste taki med ljudmi, ampak definitivno, pa taki ne bi smeli biti na državniških mestih. ker tako se nek voditelj ne sme obnašati. Tukaj bi se pa morala merila striktna postaviti – pa ni važna politična opcija, ampak strokovnost, spoštovanje prava in spoštljivost, kultura, itd. Velja za vse tam v parlamentu enako… samo en politik je, ki sem ga cenila (od kar od odraslih let nekoliko bolj spremljam politiko), pa tisti se je umaknil iz politike, ker je videl da je to vse obupno (da ne uporabim kakšnega hujšega izraza).

[list][/list]

glej jaz sem se rez razpisala – ampak to zato, ker sem navajala argumente…
ti vse kar zmoreš je žaliti – po stilu in vzoru vlade očitno. Žalostno res žalostno, da ste taki med ljudmi, ampak definitivno, pa taki ne bi smeli biti na državniških mestih. ker tako se nek voditelj ne sme obnašati. Tukaj bi se pa morala merila striktna postaviti – pa ni važna politična opcija, ampak strokovnost, spoštovanje prava in spoštljivost, kultura, itd. Velja za vse tam v parlamentu enako… samo en politik je, ki sem ga cenila (od kar od odraslih let nekoliko bolj spremljam politiko), pa tisti se je umaknil iz politike, ker je videl da je to vse obupno (da ne uporabim kakšnega hujšega izraza).
[/quote]

Sj pravim, peesda si pametna. Argumenti so pa iz strani anticepilskih lobijev in pravnikov, ki iščejo luknje v zakonu.
Dokazali so, da maske ščitijo.
Poleg tega pa ne prebavljam ljudi, ki so vzklili v zadnjih 20 letih in povsod vidijo samo pravice, dolžnosti pa ne. Če ne spoštuješ dolžnosti, tudi pravic ne rabiš. Zaenkrat smo še vedno skupnost ljudi in ne vsak za svojo rit, čeprav se jih precej tako obnaša. Spoštovanje prava, spoštljivost in kulturo uporabljate samo, kadar vam ustreza. Pa uporabila je besedo strokovnost hahaha. Si strokovnjakinja za maske in pravo? Mal preveč se delaš pametno. No sj nisi edina. Dans slučajno glih to temo berem.

Sj pravim, peesda si pametna. Argumenti so pa iz strani anticepilskih lobijev in pravnikov, ki iščejo luknje v zakonu.
Dokazali so, da maske ščitijo.
Poleg tega pa ne prebavljam ljudi, ki so vzklili v zadnjih 20 letih in povsod vidijo samo pravice, dolžnosti pa ne. Če ne spoštuješ dolžnosti, tudi pravic ne rabiš. Zaenkrat smo še vedno skupnost ljudi in ne vsak za svojo rit, čeprav se jih precej tako obnaša. Spoštovanje prava, spoštljivost in kulturo uporabljate samo, kadar vam ustreza. Pa uporabila je besedo strokovnost hahaha. Si strokovnjakinja za maske in pravo? Mal preveč se delaš pametno. No sj nisi edina. Dans slučajno glih to temo berem.
[/quote]

opa opa ne beres dobro, drzavljani smo tisti, ki imamo dolžnosti… drzavljani odgovarjamo… ce kdo ne odgovarja je to vlada… in ti oblastniki na svojih delovnih mestih. Ce jaz naredim napako v sluzbi odgovarjam, jaz, odgovarja tudi nadrejeni… ko vlada zahebe cel narod ( in ne to niso luknje v zakonu to je krsenje temeljnih clovekovih pravic, ustave) , pa ti na oblasti ne odgovarjajo nic… se stroške postopka ne placajo. osebno bi moral jansa odgovarjat, ki se podpise pod take odloke. Tako da, ce razpredas o odgovornosti raje zacni pri njih.

opa opa ne beres dobro, drzavljani smo tisti, ki imamo dolžnosti… drzavljani odgovarjamo… ce kdo ne odgovarja je to vlada… in ti oblastniki na svojih delovnih mestih. Ce jaz naredim napako v sluzbi odgovarjam, jaz, odgovarja tudi nadrejeni… ko vlada zahebe cel narod ( in ne to niso luknje v zakonu to je krsenje temeljnih clovekovih pravic, ustave) , pa ti na oblasti ne odgovarjajo nic… se stroške postopka ne placajo. osebno bi moral jansa odgovarjat, ki se podpise pod take odloke. Tako da, ce razpredas o odgovornosti raje zacni pri njih.
[/quote]
Nihče ti kokoška ni vzel nobenih temaljnih pravic, le dolžnosti si dobila v času epidemije. Odgovarjat bi pa morale kokoške s koprskega sodišča, ki si domišljajo da so nad vsemi na svetu in da lahko počno kar se jim zazdi.

[/quote]

Bravo za zapise!

Obožujem genialnega Magnifica. Najnovejše iz njegove delavnice.

Ko se bo pilo, pelo in plesalo (BREZ MASK!), takrat bo meni zopet SONCE POSIJALO.

https://www.youtube.com/watch?v=mJlgH_hJsTE

[/quote]

Ko vlada zahebe cel narod… No, kot vem ga ni. Enim gre prav dobro. V bistvu večini. Najebali so gostinci in turizem v glavnem.
Drugače sem pa mnenja, da naj vsak prvo pomede pred svojim pragom. Ne vem kako je s tabo, ampak glede na izkušnje so tisti, ki jim gredo drugi najbolj v nos, še največji hvatalci krivin.

Odlok določa nošenje mask, odlok ni zakonsko podprt z možnostjo kazni torej je pomanjkljiv, policist te lahko opomni ne pa kaznuje, ker za to nima zakonske osnove.

[/quote]

Ok nekaterim vam ni jasno, da nihce ne zeli lastnemu narodu slabega, nikakor pa ne Janseva vlada, ki je preko polovice ljudi ne mara! Verjamem v vzvisen cilj vlade in stroke z roko v roki in kot sama vidis, sta Beoviceva in Logarca zelo glasni in veckrat kaj od ljudi pred TV zahtevata ali svetujeta tudi to, cesar vlada ni zahtevala ozitoma.kar brez vladnega odloka! Ker to so zdeacniki, ni jim vseeno za nas. Cilj vlade in stroke, ki delata z roko v roki, pa je cimvecja preprecitev nepotrebnega trpljenja zaradi okuzb in dolgorocnih posledic po koronabolezni tudi pri mladih in tistih srednjih let ne pa samo zasxita zivljenj starih! Ne vidim pa nacrtnega krsenja zakonov,saj je varovanje nasega zdravja in zivljenja starih in otrok 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj pomembno in na prvem mestu kakor pa manj pomembna birokratska pravna pravia, spisana v obdobju ored avetovno pa demino!!! Ok eni kaznovani ljudje so se pritozili in na komunisticnem rdecem sodiscu zmagali : ampak ostareli visji sodniki naj sebi pripisejo posledice v ekstremnem zvisanju okuzb in vec smrtih. Sama še vedno trpim zaradi tezav z utripom in pritiskom 3 mesece po preboleli okuzbi, okusa in voha nimam 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in 10 kil manj imam, slaba sem in delat pa moram in sem za razliko od tebe hvalezna, da imamo mocno in bolj strogo vlado, ki cisto dela za nase dobro in ki ne poslusa levicarskih brezveznikov iz raznih institucij, katerih edini nacrt je nenehno metanje polen in nagajanje vladi in nacrtno husjkanje naroda proti vladi in dolgorocno skodovanje javnemu zdravju (pri cemer bodo isri butli nazadnje ob posledicah spet prst laznivo usmerili stran od sebe v vlado .ceprwv so jo sami onemogocali!)

Vi slavite samo sedaj, ampak pridejo hujse bolezni kot je ta klinceva korona in bi celotna EU in cel svet, na evropski ravni sprejela stroga vlada pravila in ukrepe za vse vlade in vse narode. S tem se bo maximalno zmanjsali vpliv in moc sedanjih skodljivcev, sanjacev, ki z nacrtnim hujskanjem ljudi celo s strani sodisc zelijo razsirjati virus med ljudmi. In takrat bo za vse veljalo enako in ene osamljene zivcne prelesnikove ne bido tu vec komansirali, v pisarnah bodo dobile kcecjemu pravico, da s pisalne mize gospodiv zbrisejo prah. Cepljenje in maske ali pa ostajanje doma pa gotovo!

Kot prvo in osnovno, ni znanstvene niti medicinske podlage za nošenje mask.
Pravno so itak zajebali po celi črti.

Številne države po vsem svetu so uporabile medicinske in nemedicinske obrazne maske kot nefarmacevtske ukrepe za zmanjšanje prenosa in nalezljivosti koronavirusne bolezni-2019 (COVID-19). Čeprav znanstvenih dokazov o učinkovitosti obraznih mask ni, so ugotovljeni škodljivi fiziološki, psihološki in zdravstveni učinki. Predpostavlja se, da so obrazne maske ogrozile profil varnosti in učinkovitosti ter se jim je treba izogibati. Ta članek izčrpno povzema znanstvene dokaze v zvezi z nošenjem obraznih mas v dobi COVID-19, ki zagotavljajo uspešne informacije za javno zdravje in odločanje.

vir- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7680614/ (članek je umaknjen iz političnih razlogov, amen)

Kopirana hipoteza ki je umaknjena iz političnih razlogov. Pika.
https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/02/28/obrazne-maske-v-dobi-covid-19-zdravstvena-hipoteza/

No tukaj se pa s tabo strinjam, nošenje mask ima psihološki vpliv na človeka, tebi se to res pozna, mentalno zdrava oseba ne bi dnevno bombardirala portal z izmišljevanjem dogodkov in lepljenjem doma narejeni in prirejenih posnetkov sploh pa zabavnih iz TikToka, ampak vedno pravim: bog daj norcem pamet revežem pa denar.

No tukaj se pa s tabo strinjam, nošenje mask ima psihološki vpliv na človeka, tebi se to res pozna, mentalno zdrava oseba ne bi dnevno bombardirala portal z izmišljevanjem dogodkov in lepljenjem doma narejeni in prirejenih posnetkov sploh pa zabavnih iz TikToka, ampak vedno pravim: bog daj norcem pamet revežem pa denar.
[/quote]

[img]https://i.postimg.cc/sg4n11Mg/phahahahaah.jpg[/img][/url]

[/quote]
Točno tako je.
Mafija na oblasti ne odgovarja, le narod nosi posledice njihove neodgovornosti in namerne zlorabe funkcij. Ravno zaradi tega, ker nimajo nobene odgovornosti.
In ta debilizem zagovarjajo samo tisti, ki so sami isti in neodgovorni.

New Report

Close