Maske v šolah
Učitelj, nič ti ne pomaga vse to kar jamraš. Kaj ste se pa šolniki pustili. Ko bo čez nekaj mesecev objavljeno, da bo šola samo še na daljavo, vas bo pol odpadlo in boste brez služb, ker boste odvečen kader. Ti kar sanjaj zaščito, najboljšo imaš doma in to boš dobil, da te ne bodo kakšni sončki okužili.
z maskami se ščitimo pred virusom.
pa .. kakršna si, bo tvoj na.****** ponavljal razred .. bo vse OK
btw: šolski sitem MORA spraviti naprej v naslednje letnike otroke!! .. tokrat neglede na znanje, ker so zadaj na.fuki prejšnjih generacij ☺
[/quote]
Ajde agent lobist, ali karkoli že si nabij si gas masko na glavo i idi na mars, bletno.
Obrazne maske v dobi COVID-19: Zdravstvena hipoteza
Povzetek
Številne države po vsem svetu so uporabile medicinske in nemedicinske obrazne maske kot nefarmacevtske ukrepe za zmanjšanje prenosa in nalezljivosti koronavirusne bolezni-2019 (COVID-19). Čeprav znanstvenih dokazov o učinkovitosti obraznih mask ni, so ugotovljeni škodljivi fiziološki, psihološki in zdravstveni učinki. Predpostavlja se, da so obrazne maske ogrozile profil varnosti in učinkovitosti ter se jim je treba izogibati. Ta članek izčrpno povzema znanstvene dokaze v zvezi z nošenjem obraznih mas v dobi COVID-19, ki zagotavljajo uspešne informacije za javno zdravje in odločanje.
Nacionalni inštitut za javno zdravje
Nacionalna knjižnica medicine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7680614/
https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/02/28/obrazne-maske-v-dobi-covid-19-zdravstvena-hipoteza/
Učitelj, nič ti ne pomaga vse to kar jamraš. Kaj ste se pa šolniki pustili. Ko bo čez nekaj mesecev objavljeno, da bo šola samo še na daljavo, vas bo pol odpadlo in boste brez služb, ker boste odvečen kader. Ti kar sanjaj zaščito, najboljšo imaš doma in to boš dobil, da te ne bodo kakšni sončki okužili.
[/quote]
To lahko vzames kot jamranje, mi je cisto vseeno. Gre pa za dejansko stanje, dejstva.
Daj ti Ludi, Norec, povej nekatera resnicna dejstva. Res me zanima tvoja izobrazba, se bolj, kaj delas. Ker si celik internetni doktor, zvani Limač tujih linkov. Nekdo, ki vstajno zavraca vsako znanost, bi moral zavrniti tudi pomoc uradne medicine, ce jo kdaj rabi.
Ajde agent lobist, ali karkoli že si nabij si gas masko na glavo i idi na mars, bletno.
Obrazne maske v dobi COVID-19: Zdravstvena hipoteza
Povzetek
Številne države po vsem svetu so uporabile medicinske in nemedicinske obrazne maske kot nefarmacevtske ukrepe za zmanjšanje prenosa in nalezljivosti koronavirusne bolezni-2019 (COVID-19). Čeprav znanstvenih dokazov o učinkovitosti obraznih mask ni, so ugotovljeni škodljivi fiziološki, psihološki in zdravstveni učinki. Predpostavlja se, da so obrazne maske ogrozile profil varnosti in učinkovitosti ter se jim je treba izogibati. Ta članek izčrpno povzema znanstvene dokaze v zvezi z nošenjem obraznih mas v dobi COVID-19, ki zagotavljajo uspešne informacije za javno zdravje in odločanje.
Nacionalni inštitut za javno zdravje
Nacionalna knjižnica medicine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7680614/
https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/02/28/obrazne-maske-v-dobi-covid-19-zdravstvena-hipoteza/
[/quote]
Ko boš zdaj izvedlo državljansko nepokorščino, z edinim kar lahko storiš, da ne boš hotelo socialne podpore vzet, bo takoj bolje.
Niti inetrnea ne boš moglo več imet in bodo maske čisto dobre, magari s krampom in lopato v roki.
Ko boš zdaj izvedlo državljansko nepokorščino, z edinim kar lahko storiš, da ne boš hotelo socialne podpore vzet, bo takoj bolje.
Niti inetrnea ne boš moglo več imet in bodo maske čisto dobre, magari s krampom in lopato v roki.
[/quote]
Kaj maš ti s to socijalno podporo?
Tudi če bi prejemal, ne gre tebi iz žepa.
K večjemu mi je žal ker sem delal in financiral take kot si ti.
Zakaj nebi imel interneta?
A internet mi bodo uzel?
Čak kak ti internet lahko uzamejo?
Razloži mi to?
Kaj maš ti s to socijalno podporo?
Tudi če bi prejemal, ne gre tebi iz žepa.
K večjemu mi je žal ker sem delal in financiral take kot si ti.
Zakaj nebi imel interneta?
A internet mi bodo uzel?
Čak kak ti internet lahko uzamejo?
Razloži mi to?
[/quote]
Prosim za tvoj odgovor. Poglej moj zgornji zapis, vprasanje je bilo namenjeno tebi.
To lahko vzames kot jamranje, mi je cisto vseeno. Gre pa za dejansko stanje, dejstva.
Daj ti Ludi, Norec, povej nekatera resnicna dejstva. Res me zanima tvoja izobrazba, se bolj, kaj delas. Ker si celik internetni doktor, zvani Limač tujih linkov. Nekdo, ki vstajno zavraca vsako znanost, bi moral zavrniti tudi pomoc uradne medicine, ce jo kdaj rabi.
[/quote]
Glede na to da si me že začel v štartu provocirat etikirat, nimam nobene potrebe da bi ti odgovarjal bilo kakšno vprašanje.
In seveda, vem kdo se skriva za vprašanjem.
Vaga. Jodlaj ženi.
Otroka sta mi cist zasvicala prva dva dneva,ko sem ju po priporocilih iz medijev malo bolj oblekla. Povedala sta mi, da dodatnega zracenja zal niso izvajali tako da zal..kakor kje ocitno. Tudi maska je in ni bila na nosu uciteljev.
Odgovarjam se avtorju teme: mene pa plasi razred s 25posamezniki vsak iz svojih vetrov in s svojim zivlj.slogom druzine. Eni se pazijo, nimajo stikov, nekateri pa zur in veselje od druzenja z vsemi moznimi,ker oni ne verjamejo v skodljivost virusa. Si ne zelim, da se to siri na nedolzne. Ce ze naj sami obcutijo ta virus in okuzijo le svoje bliznje. V soli pa po zakonu otroci morajo biti. Ni mi to ok, res ne. Maske bi morali imeti tudi mlajsi oz biti doma online. To zadnje bi bilo najbolj pametno v tem casu.
Otroka sta mi cist zasvicala prva dva dneva,ko sem ju po priporocilih iz medijev malo bolj oblekla. Povedala sta mi, da dodatnega zracenja zal niso izvajali tako da zal..kakor kje ocitno. Tudi maska je in ni bila na nosu uciteljev.
Odgovarjam se avtorju teme: mene pa plasi razred s 25posamezniki vsak iz svojih vetrov in s svojim zivlj.slogom druzine. Eni se pazijo, nimajo stikov, nekateri pa zur in veselje od druzenja z vsemi moznimi,ker oni ne verjamejo v skodljivost virusa. Si ne zelim, da se to siri na nedolzne. Ce ze naj sami obcutijo ta virus in okuzijo le svoje bliznje. V soli pa po zakonu otroci morajo biti. Ni mi to ok, res ne. Maske bi morali imeti tudi mlajsi oz biti doma online. To zadnje bi bilo najbolj pametno v tem casu.
[/quote]
A podjetje s 25 timi v sobi je tudi mehurcek? Kaj pa gostila? Pol pa kr akcija vsi v ”mehurcke” po 25 ljudi v eno sobo! Razred ni noben klincev mehurcek. Zal. Mehurcek bi bil, ce bi tam spali in ne bi imeli z nobenim drugim stikov. Da jih ni sram zlorabljati termin mehurcek. Ce so taki walk around mehurcki sprejemljivi pa naj nardijo se tekmovanja kjer se bodo tudi tekmovalci vmes mirno okoli setkali, se druzili, hodili domov. Mehurcek je mehurcek, ce tako recejo a ne?! Tud ce to ni. Slis se pa dobr.
Glede na to da si me že začel v štartu provocirat etikirat, nimam nobene potrebe da bi ti odgovarjal bilo kakšno vprašanje.
In seveda, vem kdo se skriva za vprašanjem.
Vaga. Jodlaj ženi.
[/quote]
Evo, vse navedeno je cisto mimo. Odgovora pac ne bos podal, raje se bos se vedno igral limaca tujih strani, zavracal vso znanost. Tudi mene skrbijo posledice ceplenha, prav tako, kot posledica korone, ki je ne zanikam. Obstaja in je tukaj. Res me zanima profil taksnega kot si ti in tokrat to ni provokacija. Sem pa po horoskopu kozorog.
[/quote]
A da bi pa tvoje sonce rit dvignilo in odprlo okono pa ne bi šlo?
A bi morali v šoli posebej za vsak razred najeti služabnika, da bi namesto sončec odpiral okna?
Evo, vse navedeno je cisto mimo. Odgovora pac ne bos podal, raje se bos se vedno igral limaca tujih strani, zavracal vso znanost. Tudi mene skrbijo posledice ceplenha, prav tako, kot posledica korone, ki je ne zanikam. Obstaja in je tukaj. Res me zanima profil taksnega kot si ti in tokrat to ni provokacija. Sem pa po horoskopu kozorog.
[/quote]
Ne obstaja, No, deloma, v tvoji glavi oz. strahu.
… mislim tistih, ki govorite o vati.
Učim v šoli in vem, kolk je fajn imeti masko gor. Že ena ura mi pomeni težavo. Čutim, da ne morem prav vdihniti. Kar naprej sem pri oknu.
Slovenski zdravnik je povedal, da so maske za kirurge med operacijo. Zaradi kontaminacije rane. Da mu ne padejo bakterije iz predela obraza v rano (baktetrije so večje in dokazljive).
Vsi smo po enoletnem pranju možganov pristali na naslednja dejstva: zdravi smo kužni in maske ščitijo pred virusom.
Jaz mojim učencem ne težim in so pri meni lahko sproščeni. Jaz dam gor zaradi inšpekcije.
Vem, da neodgovorni starši pošiljajo bolne otroke v šolo ampak tu se pač tvega.
tole o maskah je podenj.
Moji otroci jih bodo nosili, če bo treba, ker jih ne želim izpostavljati. Že tako jih je korona cajt zaznamoval.
Pri mojih sorodnikih ostanem zunaj hiše, če se še kaj podružimo, … ker vedno obstaja sum, da sem kužna.
Cela družba je postala popolnoma bolana.
A podjetje s 25 timi v sobi je tudi mehurcek? Kaj pa gostila? Pol pa kr akcija vsi v ”mehurcke” po 25 ljudi v eno sobo! Razred ni noben klincev mehurcek. Zal. Mehurcek bi bil, ce bi tam spali in ne bi imeli z nobenim drugim stikov. Da jih ni sram zlorabljati termin mehurcek. Ce so taki walk around mehurcki sprejemljivi pa naj nardijo se tekmovanja kjer se bodo tudi tekmovalci vmes mirno okoli setkali, se druzili, hodili domov. Mehurcek je mehurcek, ce tako recejo a ne?! Tud ce to ni. Slis se pa dobr.
[/quote]
vec te besede mehurcek v tem kontekstu virusa, mi gre na zivce blaznooo.
Če bi rabil masko bi se rodili z njo. PIKA.
No ja, s tem si povedalo vse o svoji “inteligenci”.
Glede na to, da uporabljaš avto, računalnik, telefon, pralni stroj, pečico, čevlje, gate, kavč, obliže, kondome (upam) itd. itd. …
[/quote]
Kondome ne uporabljam, tehnologijo, ja, rabim jo pa ne. Lahko se živi brez nje in ni nujna za preživetje, avto tudi ne.
Vse kaj si naštel, brez vsega se lahko živi, in kake točno ima to veze z masko?
Ne rabim jo, ne nosim jo, ne testiram se, in sem ŽIV, isto kot vsi člani moje familije ki mi sledijo. Kaj ti ni jasno?
Kondome ne uporabljam, tehnologijo, ja, rabim jo pa ne. Lahko se živi brez nje in ni nujna za preživetje, avto tudi ne.
Vse kaj si naštel, brez vsega se lahko živi, in kake točno ima to veze z masko?
Ne rabim jo, ne nosim jo, ne testiram se, in sem ŽIV, isto kot vsi člani moje familije ki mi sledijo. Kaj ti ni jasno?
[/quote]
Ti napišem zelo počasi, da boš mogoče razumel.
Telefona ne rabiš, dokler ne telefoniraš, takrat ga pa rabiš.
Interneta tudi ne rabiš, dokler ne začneš pisati bedarij na kakšen forum, takrat pa ga rabiš.
Avta tudi ne rabiš, razen če se moraš kam peljati in ga rabiš.
Enako velja za gospodinjske aparate, spodnje gate in čevlje.
Zdaj pa: koliko si star? Predvidevam, da med 30 in 40. Kolikokrat si v teh letih rabil masko? Nikoli, dokler se ni lani po vsem svetu razširil virus. Masko uporabljaš, da ščitiš sebe in druge. Ko bo epidemija zajezena, tudi maske ne bodo več potrebne. Glej zgoraj za analogijo raba-neraba.
Kondome ti pa vsekakor toplo priporočam. Ker tudi neumnost postaja epidemična.
Ti napišem zelo počasi, da boš mogoče razumel.
Telefona ne rabiš, dokler ne telefoniraš, takrat ga pa rabiš.
Interneta tudi ne rabiš, dokler ne začneš pisati bedarij na kakšen forum, takrat pa ga rabiš.
Avta tudi ne rabiš, razen če se moraš kam peljati in ga rabiš.
Enako velja za gospodinjske aparate, spodnje gate in čevlje.
Zdaj pa: koliko si star? Predvidevam, da med 30 in 40. Kolikokrat si v teh letih rabil masko? Nikoli, dokler se ni lani po vsem svetu razširil virus. Masko uporabljaš, da ščitiš sebe in druge. Ko bo epidemija zajezena, tudi maske ne bodo več potrebne. Glej zgoraj za analogijo raba-neraba.
Kondome ti pa vsekakor toplo priporočam. Ker tudi neumnost postaja epidemična.
[/quote]
Še enkrat, tehnologija ni pogoj za preživetje in če je nebi bilo bi bil bolj zdrav in bolj povezan z naravo.
Cote lahko opoereš ročno, nisi nikoli pral cote ročno?
Avta tudi ne rabiš in možnost preživetja je brez avte 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Velja za vse druge gospodinjske aparate in pomagala.
Maska ni pomagalo, maska ni potrebna, maska je neučinkovita (razen pred kazno)
Beri polako ali pa hitro , covid in ostali izmišljeni virusi so sredstvo kontrole, manipulacije uporabljani na vašo PSIHO (strah) in lahko delajo totalne budale od vas.
In prav to počnejo.
Kondome sovražim, prav fajn je ko lepo čutiš toplo vročo vlažno žoftno muco na svojem pitonu brez te ku-rč-eve plastike.
BTW, aids je tudi nateg, ma tvojoi možgančki so oprani totalno, žal, ni ti pomoči.
Ljudje volite se il se je-bi.te (brez kondoma seveda)